מה עם מפגש?! בעזריאלי או בצ'אט....
O Over My Head New member 8/12/07 #2 המ...אני סוגשל בעד../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif אבל השבוע אני לא אוכל, ואני מניחה שהשבוע זאת האפשרות היחידה כי אחרי זה חוזרים ללימודים ככה ש... אני לא אוכל לבוא חח לא ששאלת אם אני יכולה או לא, סתם חפרתי
המ...אני סוגשל בעד../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif אבל השבוע אני לא אוכל, ואני מניחה שהשבוע זאת האפשרות היחידה כי אחרי זה חוזרים ללימודים ככה ש... אני לא אוכל לבוא חח לא ששאלת אם אני יכולה או לא, סתם חפרתי
B Black Jane New member 8/12/07 #4 זה רעיון מעולה אני לא אוכל להגיע בחופש הקרוב כי ממחר ועד יום רביעי אני בטיול לקראת שנת שרות, אך לדעתי יהיה נחמד לעשות מפגש בפורים/פסח, אותו כבר נוכל לארגן מראש.
זה רעיון מעולה אני לא אוכל להגיע בחופש הקרוב כי ממחר ועד יום רביעי אני בטיול לקראת שנת שרות, אך לדעתי יהיה נחמד לעשות מפגש בפורים/פסח, אותו כבר נוכל לארגן מראש.
D delicious banana New member 10/12/07 #5 אבל.. אבל..../images/Emo7.gif../images/Emo94.gif למה הכל בת"א שונאת אותכם אני כל כך רוצה מפגש!!!! אבל נכון שאין שום סיכוי שבעולם שזה יהיה לפחות אפילו רק קרוב ולא בתוך ירושלים? למה?!?!? אוי התחרפנתי, סליחה אל תתיחסו
אבל.. אבל..../images/Emo7.gif../images/Emo94.gif למה הכל בת"א שונאת אותכם אני כל כך רוצה מפגש!!!! אבל נכון שאין שום סיכוי שבעולם שזה יהיה לפחות אפילו רק קרוב ולא בתוך ירושלים? למה?!?!? אוי התחרפנתי, סליחה אל תתיחסו
ט טיייינקרבל New member 11/12/07 #8 באמא שלכם אל תעשו את זה ביום רביעי.. אם כן אז החיים שלי באמת באמת אבל באמת מאוד אירונים
I Ich liebe T H New member 11/12/07 #10 ../images/Emo203.gif../images/Emo45.gifיום רביעי יש מפגש MCR וס"ב אני לא אוכל להתפצל ל-3
C Cindy Campbell New member 11/12/07 #9 אני בעד../images/Emo13.gif אבל לא נראה לי שאני יכולה לפני סוף חנוכה (שזה בעצם מחר )...