מה עם מנהל

MrJacKasS

New member
מה עם מנהל ../images/Emo35.gif

בואו נעשה כך: מי שרוצה להתמודד לניהול הפורום שישרשר לכאן. את המועמדויות יש לשלוח עד למחר ב-20:00. אחרי שכל אחד יכתוב את מועמדותו, אבל אני מבקש, רק מי שבאמת חושב שהוא ראוי לנהל את הפורום, ולא סתם אחד שבא מבחוץ ומחליט שהוא רוצה לנהל. אחרי שכולם הציעו מועמדותם, שלחו לי, ובבקשה, אך ורק לי, הודעות פרטיות עם בחירתכם למי שהכי מתאים לדעתכם לנהל. כמובן שלמועמד אסור להצביע לעצמו. כמו-כן, אסור להצביע עבור שני מועמדים. ניתן לשלוח לי הודעות פרטיות עם בחירותיכם עד יום שבת ב-18:00, אבל את זה אני אזכיר כבר מחר (או בעצם, היום
) ב-20:00 (מקווה מאד שלא אשכח). את התוצאות נשלח לתפוז ואני מקווה שהם יעשו את החשבון המתאים. חלקיכם ודאי חושבים שאני אטה את הבחירות לטובתי או בכל אופן לא כמו הצבעתכם המקורית, אך לא כך, אם תרצו אני אביא תמונת מסך של הבחירות או שאפרסם בשרשור מי בחר במי. מקווה לשיתוף פעולה. תודה ובהצלחה

אין אפשרות לעשות את התחרות../images/Emo60.gif

הרבה ילדים כבר הגישו את מועמדותם לתפוז וכרגע הנהלת הפורומים (שזה אומר - נטע ואפרת) בשלבי בחירה מתקדמים. עדיף בשבילך לשלוח את מועמדותך ישר לתפוז - כי אוטוטו הם בוחרים

m G m

New member
סבבה אורי אבל אני לא חושבת

שזה מעשי כי כבר כל מי שרוצה להיות מנהל הציע את מועמודותו לתפוז וכתבתי להם מלא הודעות ל"תפוז משוב" כדי לראות מה נסגר עם זה והם כל הזמן אומרים אותו דבר "זה בטיפול"....בקיצור לדעתי זה רק עניין של זמן
אבל עדיין כל הכבוד על היוזמה
והלוואי שזה רק מה שהיה צריך לעשות כדי שייבחר סופסוף המנהל הנכסףףףףףףףףףף

p r u d e n s

New member
אני הצעתי לנהל

היו לי המלצות של שני מנהלים, פלאס המלצות של גולשת אקסטרא, הבאתי להם קישורים למלא הודעות מופת שלי ושלחתי הטופס
ושהמנהל הרצוי ינצח!

MrJacKasS

New member
הצעתי ממזמן ניהול לתפוז

אפילו לפני ששני המנהלים פרשו, אבל כנראה שתפוז לא עושים שום דבר בעניין, אז אולי אם הם יראו שאנחנו מזיזים תעניין ולא מסתדרים (
) בלי מנהל, הם יתחילו להזיז ת'עניינים.

DAN1EL

New member
להראות להם שאנחנו לא מסתדרים?

אם נראה להם דבר כזה הם יכולים לסגור את הפורום! הרי זה לא שהם באמת "צריכים" אותנו, בשבילם אנחנו רק עוד כאב ראש מיותר...רק ניתן להם סיבה לסגור את הפורום והם יעשו את זה. בקיצור - רעיון גרוע. תן להם ת'זמן שלהם להחליט.

MrJacKasS

New member
אז אם כך

למה בכלל שהם יחליטו? שישאירו את הפורום ושלום על ישראל. אני רק מנסה לזרז עניינים שתקועים.

למעלה