מה עם מבוגרים?

• פותח הנושא 1L4N
  • פורסם בתאריך

1L4N

New member
מה עם מבוגרים?

שלום! אני בן 30. התחלתי ללמוד מאוחר יחסית כך שעכשיו אני מסיים שנה שלישית (מתוך 4) בלימודי הנדסה. אני סובל קשות מחוסר ריכוז. עכשיו כבר אני חסר אנרגיות לחלוטין. בקושי סוחב עצמי. הלכתי לרופאת משפחה ושאלתי על ריטאלין. היא אמרה שבגילי זה יגרום לתוצאות הפוכות והיא לא יודעת מה בדיוק השלבים להשיג. אז אני פונה אליכם. איזה פתרונות יש למבוגר בן 30. מה עלי לעשות? תודה רבה.

dew3

New member
מבוגר

לערוך אבחון אצל פסיכיאטר שמתמחה ב ADHD מבוגרים, ובמישור אחר, להיכנס לפורום תמיכה מבוגרים ADHD ולקבל כוחות

1L4N

New member
מוזר

התקשרתי לשתי מרפאות לבריאות הנפש ולא יודעים שם מה זה פסיכיאטר שמתמחה בADHD במיוחד המפראה שעובדת עם כללית. ממש מוזר כנראה שיש פסיכיאטר אחד שהוא הכל. בינתיים לא הצלחתי לדבר עם אף אחד מהם. תודה

סוס אש

New member
רופאת המשפחה לא מעודכנת

אם אכן החוסר הריכוז שלך נובע מ ADD הסיכוי שלך להעזר בריטלין הוא גבוה . במידה הריטלין יעזור ,ומעל ל 70% מהאנשים הוא עוזר,תוכל לשפר את איכות חייך והשיגך באופן משמעותי.

1L4N

New member
תיארתי לעצמי

שהיא לא ממש מבינה בתחום הזה. האם עלי לבקש ממנה הפניה לפסכיאטר שמתמחה בADHD? לצערי היא(הרופאה) בחופשה עכשיו. אין עם מי לדבר. אני אברר עכשו, אולי פשוט אפשר לקבוע תור בלי הפניה. כל ההסטוריה של חיי מצביעה באופן ברור של ADHD לפחות ממה שקראתי והמבחנים שיש ברשת. אני די משוכנע שגם להורי יש הפרעות קשב וריכוז אבל הם לצערי מקובעים מחשבתית ולא "מאמינים" לדברים האלה. תודה

05 מיכל

New member
אתה צודק, הם לא בעניינים

לא הרופאה שלך ולא המרפאות שפנית אליהם. למרבה הצער יש בורות רבה בנושא ADHD במבוגרים, ואין שום טעם לפנות לפסיכיאטר כלשהו, אלא רק למי שאכן התמחה ב ADHD. אני מצרפת לך קישור לרשימת מרפאות ומכונים לאבחון וטיפול, וכן קישור לפורום התמיכה למבוגרים בעלי ADHD. שיהיה בהצלחה!

למעלה