מה עם לוי בר גיל??

sweetsarit36

New member
מה עם לוי בר גיל??

הרבה זמן לא הזכירו אותו פה
סתם סתם נו לא להתחיל לזעוף... צוחקים

../images/Emo41.gif אופס..... סליחה

פשוט...אני אסביר לך... מה שקורה זה... קראת את מה שכתבה אבישג 10 לפני כמה ימים ?? פשוט פחדתי לבדוק... שלא אואשם בהטרדה... ושוב סליחה..

מי אמר אלי סגל?../images/Emo3.gif

למדנו אצלו ריקוד מעגלים חדש ויפה לטעמי:"חלומות מתגשמים" של היוצר שלמה ממן.

הריקוד נלמד ביום חמישי האחרון

בחוג בנתניה.אלי סגל מילא את מקומו של ויקטור גבאי שהיה במרתון באילת.

לא בבקשה לא...

טוב ..אם אתם מתחילים אז אני אייחצן את עוז2002 בתור המרקיד ההורס והחתיך..(עוזי נכון שאתה מרשה לי??
)

../images/Emo41.gif אוהבת....

ברצינות, בלי שמץ של צחוק ! יש לי הרגשה, שאם תעשי סקר, ואנשים (בעיקר נשים) יענו תשובות א מ י ת י ו ת תגלי שלמראהו של המרקיד יש משקל לא קטן בבחירת ההרקדה ! אמרה לי פעם ידידה שרוקדת באוניברסיטה כששאלתי אותה אם היא נהנית שם (כי אני לא!) אז היא אמרה לי כך: " צפוף לי, לא מכירה הרבה ריקודים, אבל.... גדי חתיך ! "

אוהבת את ההרקדה באוניברסיטה

לא יעזור כלום! ואתה יודע מה, גדי אכן חתיך, נו אז מה? (אחרי השבוע האחרון למדתי לדעת שיש עוד כמה מדריכים חתיכים..
) אבל... מה שלי עושה את זה , זו האווירה שבאוניברסיטה והרפרטואר המגוון ועל הכל מנצח גדי בכריזמה ובשמחת החיים שהוא מביא להרקדה (חייבת להודות ברעש רב ..) עכשיו ייפתח פה הדיון שצץ כל כמה שבועות על ההרקדה שמזמן לא דיברו עליה.... הרקדת ה1000

../images/Emo41.gif חחחח כולם רוקדים עכשיו..

שרית הספרית.... אופס סליחה... שרית המתוקה... לוי ברגיל החתיך שלך , עכשיו מפזז לו על אחת מרחבות הריקודים. לא נראה לי שהוא יענה לך , לפחות לא עכשיו ! אלא אם כן הוא גולש תוך כדי הרקדה, בין סיבוב, לסיבוב לחץ. גם אלי סגל לא יענה לך בשעה כזו

למעלה