מה עם כאבי הגב???

מה עם כאבי הגב???

מה עושים איתם? כל כך קשה לתפקד איתם.....זה ממש נורא. איזה כאבים. דרך אגב.....לא עמדתי בדיאטה ....חזרתי לאכול רגיל [הכל].... המלצות לכאבי גב...יתקבלו בשמחה.

gui1

New member
כמה המלצות :

1. כרית חימום .לשכב על הבטן ולהניח את הכרית על הגב 2. שמן מרגיע כאבים אני אישית משתמשת בברכן של עשבי קדם ריח חזק אבל ממשד מרגיע ועליו כרית חימום 3. יש מדבקות סיניות שמדבקים על גב תחתון אפשר להתרחץ איתן ולהשאיר עד שבוע ימים על הגוף 4.דיקור יכול להקל 5. יש תרגליל גב משחררים 6. אני גם אוהבת לקלל את העולם לא מומלץ אבל אני משדלת בחרוזים אז זה מעסיק לי אל המוח ואני שוכחת את הכאב לפעימם אני גם עושה טבלאות כאב כמו אני מעדיפה כאב גב ע"פ כאב מחזור או ע"פ כאב שיניים בכלל שעשועי שכל כאלה לפעמים עוזרים ב ה צ ל ח ה

בלגן2

New member
אפשר לסנג'ר את הבעל או הבן זוג

למסג'!!! תרגישי טוב

ליהיS

New member
אין לי מושג. וזה עוד אחרי שהאשמתי

את המזרן הישן וגררתי את הבעל לקנות מזרן חדש שנחשב משו משו וגם עלה כך. לא נעים לי לספר לו שכאבי הגב שלי רק מתגברים, בעיקר בשבוע האחרון.

תודה על התגובות

אני גם החלפתי מזרן.....חשבתי שזה מהמזרן...אבל מסתבר שיש קשר לאנדו'. תודה על ההמלצות...דיקור קצת מפחיד אותי....אבל אנסה כרית חימום...אולי זה יקל. תודה

שושי @:-)

New member
יש קשר בין כאבי גב לאנדו???

לא חשבתי על זה. יש לי כאבי גב תחתון מזעזעים. אני לא מסוגלת לעמוד על הגלים יותר מחצי שעה. אחרי חצי שעה אני לא יודעת איך לרדת למצב ישיבה מרוב כאבים. בדקו אותי אורטופדים ולא מצאו כלום. אפילו בסיטי לפני כמה שנים לא מצאו כלום. אולי זה אנדו??? אוףףףף

למעלה