מה עם חוק הנגב?

Alien Creep

New member
מה עם חוק הנגב?

מה עם ההסדר לקיבוצים? שלום לכל באי פורום מורץ. אני בן 21 מקיבוץ בדרום, ועד פברואר 2002 יהיו לי בקיבוץ שני חברי-כנסת ממרצ, ומפבר´ כנראה רק אחד... רק רציתי להסב את תשומת הלב הציבורית (טוב, רק מי שקורא את הפורום) מהבעיה הפלסטינאית לבעיה הישראלית: מרצ מטפלת גם בהרבה נושאים שאינם בטחוניים, וחוץ מהעמדה הבטחונית הקיצונית שהיא דוגלת בה, המפלגה צריכה גם לתמוך באוכלוסייה שמצביעה עבורה! ח"כ אבו וילן, לפי דעתי, הוא היחיד שדוחף לקיום אותם הבטחות שהמפלגה נתנה לבוחריה ערב הבחירות הקודמות לממשלה, ויתר חברי הכנס עסוקים בעשיית הון-פוליטי בנפנוף הצרה הפלסטינאית מול עיניהם של הבוחרים. אני שואל, כתומך במפלגה, למה שלא נוביל גל חדש שעוד לא נראה בארץ, ובאמת נשב כולנו לטפל בסוגייה החברתית? הרי פיגועים וערבים יהיו פה גם עוד 100 שנה, אם תרצו או ואם לא. אז בואו לפחות נפתור בעיה אחת...

sagitv2

New member
מאחר והכל תלוי בהכל יש לתת את ../images/Emo104.gif

אני לא מאמינה במפלגה העוסקת בתחום אחד בלבד. אני חושבת שמפלגה צריכה להתיחס למכלול הבעיות המעיבות על המדינה. אם להודות באמת עניינים בטחוניים- כלכליים קשורים בעבותות בסוגיות חברתיות כלכליות אחרי הכל מעבר תקציבים אדירים להתנחלויות ולפעילות מבצעית בשטחים ... מפחיתה משמעותית את תקציבי החינוך, הבריאות וכדומה. מאחר והכל תלוי בהכל יש לתת את הדעת על המכלול.

מרצ מובילה את העשייה החברתית בכנסת

דו"ח הארגונים החברתיים קובע כי מרצ היא מספר 1 בחקיקת חוקים חברתיים, ומציין את ח"כ נעמי חזן כאחת המחוקקות המצטיינות בתחום. דו"ח עמותת ´אדם טבע ודין´ קובע כי מרצ העלתה הכי הרבה הצעות חוק בתחום איכות הסביבה עמותת בלת"ם קובעת כי ח"כ מוסי רז ממרצ הוא הח"כ המצטיין בחקיקה למען המילואימניקים. דו"ח הארגונים הירוקים מציין שוב את מוסי רז, הפעם כח"כ המצטיין בתחום איכות הסביבה. בתקופת כהונתו של יוסי שריד כשר החינוך גדל בצורה משמעותית מספר הזכאים לבגרות בעיירות הפיתוח. ח"כ אילן גילאון ממרצ היה ממנסחי הפשרה בין הנכים לבין משרד האוצר, והוביל את הכנסת האחרונה בחקיקה למען אנשים עם מוגבלויות.

למעלה