מה עם זוהר ארגוב??

coullette

New member
מה עם זוהר ארגוב??

נראה לי שמרוב דיבורים על הזמרים החדשים שצצו להם בארצנו, שכחנו מי המלך האמיתי. מה עם פורום לזוהר ארגוב?? למה אף אחד לא חשב על זה?....

LAYLA S

New member
חשבו על זה

היה פורום אבל הוא לא החזיק מעמד משום מה, לצערנו

i c u 2

New member
אממ...

א. אם אתה רוצה לנהל או לפתוח פורום כלשהוא אתה מוזמן לפנות להנהלת הפורומים. ב. כיוון שזוהר ארגוב כבר לא חי, לא נראה לי שתהיה פעילות כלשהיא בפורום. ג. הפורום הזה מרכז את כל הז'אנר המזרחי - ים תיכוני. מיוצגות ומוצגות כאן דעות כל הגולשים על כל זמר ללא כל אפליה או שליטה מרחוק {כמו מה שפורסם על אליקו לדוגמה}. כל מי שרוצה להגיד, לשתף ושאר העניינים לגבי הזמר שהוא מעריץ, השיר שהוא שמע או כל נושא אחר בנושא הפורום מוזמן להעלות על גביו. כמובן שאם בא לכם להעלות משהו שלא קשור לנושא הפורום - אין בעיה להעלות זאת בשרשור OFF. לא נראה לי שהנאמר כאן חדש למישהו אבל זו יכולה להיות תזכורת חשובה לגולשים החדשים או הצופים הסמויים בפורום.

coullette

New member
תשובה

א. הייתי בשמחה מנהלת פורום אבל אני לא חושבת שאני יודעת מספיק על זהר ארגוב בכדי לנהל את הפורום שלו.מה גם שאין לי כל כך זמן לזה אז חבל... ב. כן חשבתי על זה אחרי שכתבתי את ההודעה..שאין כל כך מה לחדש בנושא..בכל זאת היה נחמד אם היה. ב.לא אמרתי שיש כאן אפליה או משהו, אבל אולי אפשר לעשות איזה ספיישל על האיש שבכל זאת סלל את הדרך לכל הזמרים מהז'אנר הזה כיום. לסיום, קבלו לינק לשיר שלו מ-1977 מהתקליטון הראשון שכלל שני שירים בלבד. לא הייתם מאמינים שזה הוא שר: פשוט מקסים

למעלה