מה עם התמימות?

opopopop

New member
מה עם התמימות?

יופי של תשובות קבלתי פה. אז אני מרשה לעצמי להמשיך. אז זהו אנחנו לא תמימים יותר. יודעים לנתח מצבים בצורה קרה. לקטלג כל אחד. מה באמת אני רוצה? לחזור לתחושות של ההתאהבות הראשונה, לתמימות, לריגושים שכל כך חסרים. מה עם הנפש? ואם אני אוהב לעשות את זה עם אישתי - אז לוותר? אז אני חולם? רוצה לראות משפחה בסגנון בית קטן בערבה. חולמני משהו? ניסיתי להחיות את הרגעים האלו. אפילו הצלחתי מידי פעם (ארגנתי הפתעה סוף שבוע ארוך לפריז וסידור לילדים) היה יופי. למה הרגעים האלו לא נמשכים? אני חושב שבמקרה שלי כגודל ההשקעה גודל האכזבה. יופי עכשיו יגידו לי לתת זה לא לצפות לקבל... חשבתי שאולי אני אותר על החלומות ונמשיך בצורה מקבילה. אז נפגעים פחות. טוב אז אני אקבל את מה שמציעים פה. תשקיע ותאהב את עצמך. אני אזמין לי סוף שבוע באמסטרדם ולא אגלה לעצמי. אני אגיע לשדה תעופה ואהיה מופתע. בערב אני אקח את עצמי למסעדה טובה. אחזור למלון ואמצא הפתעה על המיטה.... זה היה יכול להיות סרט קולנוע - אבל אין דבר כזה. דניאל, מבולבל.

ליידילי

New member
אני הרוסה ממך!

וזה אחרי סה"כ רבע שעה שאני ב"חברתך". הערצתי לזוגתך על שלא רכשה לעצמה נעלי ריצה וברחה... בחיי!!! אני...אני...אני...אני... אני רוצה.... אני עשיתי... מה פתאום שאני אוותר... יש לך מושג כלשהו מהם רצונותיה ותקוותיה של זוגתך? אני מניחה שיכולת ההקשבה שלך כפי שהודגמה כאן מיושמת על ידך גם בבית. התנצלויותי על ה"קאסח", אלא שאנשים פה ניסו להעמיד לנגד עינייך ראי... ואתה במקום להביט בו, ולהקשיב, משעשע את עצמך באירוניה כביכול. ודוחה מעלייך את כל הנאמר. מציעה לך לשוב ולקרוא את התגובות... אולי כעת תוכל להקשיב יותר? ולשוב ולקרוא... מעלה אחת גדולה אני מוצאת בנוכחותך כאן... דברייך וגישתך מאירים באור יקרות בוהק את מעלות בנזוגי... תודה!

opopopop

New member
תודה.

שמחתי לקרוא את הערות שלך. אופס, הכאסח עזר משהו, אני העשה בדק בית.אבדוק אם מה שאני חושב שאני יודע שאישתי רוצה - זה מה שהיא באמת רוצה. אשאל ואקשיב יותר. תודה!

ליידילי - אין כמוך !!!../images/Emo24.gif

אהבתי את הנחרצות, העינייניות, וה...הומור !!! אני בהחלט חושבת לשלוח את בן-זוגי לסדרת חינוך אצלך.... מתוקה, תמשיכי לגרום לנו / לי לחייך כך על הבוקר.... זיו

סדר לבלבול

עשינו צעד קדימה אנחנו יודעים בדיוק מה אתה רוצה ועכשיו לצעד הבא האם אתה יודע מהזוגתך רוצה? האם רצונותיה מקבילים לשלך? ואם לא - מה הם? וכיצד ניתן להגיע למצב בו רצון שניכם יגיע לכדי מימוש? אם תוכל לענות על שאלות אלו (ותשובות תוכל לקבל רק מזוגתך, אם רק תנסה/תבקש לדעת באמת) אני מאמינה שיכול לחול שיפור תקשורת זו הדרך להצלחה

ירידה לצורך עליה- עוד עצה מחיים ...

חיים ממבט אחר. ללא תלות בגיל ילדיך וזה של אשתך. חלק מתענוגות החיים, של כל זוג הורים(גם תוכים, יונים,סוסים וחמורים ואפילו כלבות וחתולות ואחרים)נהנים להשתתף בשינויים של התינוקות וצפיה בכל שינוי כמו חיוך ראשון,צעד ראשון, הפעם ה 1 "בסיר",וכו´. אולי לאשתך "זה נמאס כבר"? נסה ליצור מצבים וזמנים קבועים שכל המשפחה חווים החויות ואחרי כן - נהנים ביחד להיזכר בהם, ולהתפלא כמה מהפרטים שכחו. תקשורת, שיחה, מגע בין כולם במשפחה- אלו הדבים המומלצים כדי לשמור על דופק לב תקין, מערכת חיסונית חזקה וחיוך בלב בני המשפחה- חוזר אליך בחום ואהבה -תמיד. בהיותי בארה"ב ביקרתי (לפני שנים)אצל אחי הצעיר ב 11 שנים.הכלב שבתמונות שאמי הביאה, היה עדיין גור, אך כשהגעתי היה כבר כבן 4. כלב "רועה אוסטראלי" שאחי קנה מתנה לאשתו למאורע- וכתוצאה- הרתה לו בבן ראשון. להפתעתי- למרות שהכלב היה מגודל ומלא שיער, הוא היה זריז, מגיב במהירות, אך דבר אחד הפתיעני מאוד כאשר אחי דיבר אתי על זה, אחרי בואי. אחי הורה לי "לקבל את הכלב כאחד מילדיו". תוך 3 ימים "גיליתי את אמריקה". הכלב היה ממושמע ואוהב את גיסתי, ושמח לאכול כל מה שהיגישה לו - ודבר לא מיד זר בא לחיכו. הוא היה משחק כילד עם שני בני אחי(בן 5 ובת 2 ו 1/2 )בכל הצעצועים שלהם, ותמיד היה מביא להם כל שביקשו, בלי להתעייף. שעות יכל לשחק "תופסת בכדור" עם הילד, והניח לתינוקת לתפוס ולנסות "לחפור את ארובות העין".אך כל האופי שלו היה שונה, כשאחי מגיע הביתה: הוא היה דוחף את כולם מליד הדלת, מתרומם, מניח "לאפותיו" על כתפי אחי(יור גבוה ממנו על 2)ולוקק את פניו ונובח בשימחה ומכשכש. עד שאחי לא ליטפו בחזרה, לא נתן לאיש להתקרב. רק לוטף, ומיד גיסתי והילדים עשו כך גם. התינוקת - נאחזה בידי אחי - עד 8 בערב וליתים יותר. כל חברינו "צחקו על התינוקת שלא נותניםם לה ללכת בבית". וכשאחי היה ניגש לנוח- שקט היה בכל הבית. אולי סוג כזה של גישה- נחוץ אתה לתת לאישה? האם זה מה שצריך? אינך יודע עד שלא ניסית, ואם לא תרצה בזה אחרי/בתוך הניססיון, אפשר לדון בסיבות.

למעלה