מה עם השאר?

שטותלי

New member
ציטוטים חדשים-ישנים

2 ו- 6 מהציטוטים הקודמים עוברים לפה- עם רמזים. מקווה שתגלו. חוץ מהם יש לנו ציטוטים טריים וטעימים! מוכנים? -- היכון- --- צא! 1. "שתינו יין אדום" 2. "כל הגוף שלי בוער" רמז-רמז-רמז: "כוונת אדומה כיין" 3. "רק אותי לא רואה" 4. "מה חשבת שתמצא?" 5. "גם אם אין בי עוד דבר" 6. "מורה לספרות של י"א שניה" רמז קטן: שיר של להקת שמות מסויימת..

faKe anGel

New member
*ציטוטים*

אמממ..אני חדשה פה
אבל רציתי להציב לכם אתגר, אז הנה לכם-- (חלק עבריים, חלק לועזיים, חלק מתורגמים..) 1. "We´ll fly from coast to coast" 2. "ראיתי איך שהים בחול טבע" 3. "אם היית רדיו לעולם לא הייתי מכבה אותך" 4. "ואותו הקול בא אלי" 5. "You dont love me anymore" 6. "יכולתי לחיות בלי הרבה דברים" 7. "No more pencils " 8. "בחוץ אור מחוץ" זהו..
בהצלחה!

trinity triple

New member
תשובות..

1- האהבה שלי( היא לא האהבה שלו) - יצחק קלפטר (נראה לי..:)) 2- אני מדבר - דני רובס 3- רואה לך בעיניים - אתי אנקרי זה מה שאני יודעת בינתיים..:)

גלגלולה

New member
סוף סוף..

2 זה "אני מדבר", כמובן.. נזכרתי כשקראתי את המשפט הנוסף "כוונה שקופה, כוונת אדומה כיין".. וזה עוד אחד השירים האהובים עלי. בושה ממש.

המממ

New member
אוי השש הזה הוא כל כך...

ערן צורי... כמה מתאים, "חנוך מחנך".
יומטוב ושקט שיהיה לנו!

שטותלי

New member
אני רואה

שאין לכם את 4 ו- 5. אז הנה רמזונים: 4. זמרת, שיר לא כל כך מוכר (אני חושב)... 5. שיר מהמוטיב החוזר שלי (מי יגלה מהו?)

למעלה