מה עם הצ´אט?

NetGangsta

New member
מה עם הצ´אט?

מה דעתכם להתחיל להשתמש בצ´אט אומנויות לחימה שיש באתר? תקנו אותי אם אני טועה אבל לא נראה לי שמישהו בכלל נכנס לצ´אט הזה! אני חושב שיש רגעים שיש בפורום עשרה אנשים בו זמנית, לא כדאי שידברו בצ´אט? זה גם יהיה יותר אטרקטיבי ואנשים ישארו כאן יותר זמן ולא רק יבואו, ישאירו הודעה ויחזרו אחרי כמה שעות לראות את התשובה...

צ´אט ופורום הם כלים שונים.

פורום מאפשר לזכור היסטוריה של הודעות, אינו מחייב תגובה מיידית ומאפשר תגובות ארוכות ובעלות תוכן. צ´אט משמש לקשרים חברתיים, בעיקר. ככלי להעברת מידע ענייני הוא פחות מהפורום מהסיבות שצוינו לעיל. כמו כן, בשביל צ´אט טוב צריך שיהיו בו מספר אנשים בו זמנית - מה שמחייב אנשים "להיפגש" באותו הזמן. אם זה לא נקבע מראש, בד"כ ספונטנית זה לא יעבוד בקבוצה מתמחה (למעט צ´אטי היכרויות).

NetGangsta

New member
אני מסכים איתך בעניין ההבדלים

זה בהחלט נכון שלפורום יש את הייתרונות שלו. אבל אני חושב שהצא´ט יכול להיות מאוד יעיל כשהוא בא בנוסף. יש למשל נושאים שמדברים עליהם המון בפורום והרבה יותר נוח אם ידברו עליהן און ליין! יותר מסרים מועברים בפחות זמן! ובקשר לעניין שצריך מספר אנשים בו זמנית... אני חושב שמספר האנשים הנמצאים באותו זמן בפורום הוא גדול מאוד! שימי לב שכשאת מעלה הודעה, תחזרי עוד חמש דקות ותהיה לך כבר תגובה עליה! אם תיכנסי לדף שבו מופיע רשימת חברי הפורום תמצאי שם בסביבות ה-200 שמות! בנוסף לכך, מתי שיש פורום אנשים נשארים יותר זמן באתר מאשר מתי שבאים, קוראים את ההודעות ומגיבים. בקיצור, אני חושב שהרעיון "להחיות" את הפורום הוא רעיון מעולה אך אני אחכה ואשמע את דעותם של אחרים...

NetGangsta

New member
*מתי שיש צ´אט

בהודעה הקודמת: "מתי שיש פורום" התכוונתי ל"מתי שיש צ´אט"

deep ocean

New member
פעם הבאה שאתה בצ´אט

תשלח הודעה בפורום שאתה בצ´אט, ואם אנשים ירצו הם יכנסו. ככה אנחנו עושים בפורום דרך הלוחמים למשל.

NetGangsta

New member
אני פשוט חושב ש...

צריך לקבוע יום ושעה מסויימת שכולם יגיעו לצ´אט וככה אפשר להחיות אותו! ואז, כל מי שיגיע לפורום, אם הוא ירצה, ייכנס לצ´אט! לדבר און ליין זה שונה לגמרי מאשר השארת הודעות כמו בפורום.

למעלה