מה עם הפיקסיז?

mickeym

New member
מה עם הפיקסיז?

מישהו זוכר את אחת הלהקות הגדולות ביותר של שנות השמונים? (לדעתי, הגדולה שבהן- יחד עם דפש מוד) להזכירכם, להקת סטודנטים שמנגנת פאנק-רוק אמיתי, והוותה השראה לדור שלם של יוצרים בשנות ה-90. בלעדיה לא היו קיימים:נירוונה, סמאשינג פאמפקינז, קולדפליי, רדיוהד ועוד ועוד...

greenzg

New member
לי הפיקסיז מזכירים

את הסרט מועדון קרב (ברד פיט) שהיה במוצ"ש בערוץ 2 בתמונת הסיום - מתפוצצים ומתרסקים כל גורדי השחקים על רקע השיר WHERE IS MY MIND - נהיה לי צמרמורת מלהיזכר בסצינה

tofit

New member
האמת היא שאני

מעדיפה את נורטון על פיט אבל אל תגלו לאף אחד

DJ Dawn

New member
גם אני...

יאמי!

tofit

New member
איך מפיקסיז הגענו לנורטון..

יאללה שימי לנו איזה שיר טוב של הפיקסיז, שלא יגידו שרק בנים יש לנו בראש (אז מה אם זה נכון)

stardust20

New member
שיר

"Monkey Gone To Heaven" there was a guy an under water guy who controlled the sea got killed by ten million pounds of sludge from new york and new jersey this monkey's gone to heaven the creature in the sky got sucked in ahole now there's a hole in the sky and the ground's not cold and if the ground's not cold everything is gonna burn we'll all take turns i'll get mine, too this monkey's gone to haven rock me joe! if man is 5 [3x] then the devil is 6 [5x] then god is 7 [3x] this monkey's gone to heaven

evilbanana

New member
ג'יזס../images/Emo70.gif הם גם אייטיז?!?!

אבל... אבל... אני אוהבת אותם!!!!!

למעלה