מה עם המפגש?

מה עם המפגש?

מה נסגר בסוף? הולכים ל"המסע המופלא" ביפנית, בעזריאלי. באיזה תאריך ובאיזו שעה?

Ray girl

New member
תראה

אני ניסיתי לארגן מפגש, לא הצלחתי, רוצה לעזור לי?

מממ..

בואו נעשה את זה ככה,K?! מקום:עזריאלי. שעה:2:00 תאריך:היום השני של סוכות. ומיקום מדויק יותר:בגג של עזריאלי ^.^; ומי שלא יכול להגיע שירשום,ואז ננסה לעשות את זה שיתאים לכולם ^.^ אני עדיין לא יודעת אם אני יכולה להגיע או לא,אני בכל אופן אנסה להגיע,לא משנה מתי זה יהיה...

Ray girl

New member
הנה קצת יותר מסודר

מקום: עזה (אזריאלי) שעה: 2:00 אחר הצהריים תאריך: היום השני של סווווכות מקום מדויק: לא אמרנו שזה בכניסה לטאוור רקורדס? מי שיכול שירשם:
| כן | ומי שאולי
| ? | ומי שלא יכול
| לא |

Ray girl

New member
לא נכון

בכניסה אין, בתוך הטאוור רקורדס יש הרבה אנשים ואני

א) השרשור פשוט עבר לדף שתיים

ב) לא כולם יודעים איפה זה טאוור רקורדס, צריך מקום שכולם ידעו. נגיד, תחנת הרכבת או הכניסה לעזריאלי.

Goggle Girl

New member
קצת קשה לפספס את טאוור רקורדס

כאילו, יש שמה שלט ענקי. וברגע שנתחיל להתכנס שמה, אז עוד יותר יהיה קל לזהות. הבעיה תהיה ברגע שנלך משם לגג, ואז עוד אנשים יגיעו. ואני בטוח באה ^______^ לא תימלטו! אני אדפיס במיוחד את כל הסיפורים שלי אי פעם של דיג'ימון D:< ניראה כמה זה ייקח

Ray girl

New member
תראו

הקולנוע אתם יודעים איפה נכון? זה בקומה השניה או השלישית, ליד זה בצד ימין יש מין חור חזה, וזה הטאוור רקורדס רוב הסיכויים שאני אבוא בתור קואיצ'י (אנד יו קנט סטופ מי! XD)

LILO digital

New member
אבל ראיתי "המסע המופלא"!!

ביפנית! באנגלית! ובעברית! אולי נעשה משהו אחר?...

Ray girl

New member
לא חייבים ללכת לסרט

אני יכולה להביא דפים ועפרונות וצבעים X_X

Goggle Girl

New member
סרט זה באמת בעיה

א) זה יסיט את הנושא של המפגש אחר כך מדיג'ימון ב) חלק ראו את זה כבר. לי אישית לא אכפת ממש לראות את זה שוב, אבל... ג) סרט זה משהו טוב למפגש שני או משהו. זה מפגש ראשון, באים להכיר אחד את השני, אז סרט זה לא מי יודע מה :\

למעלה