מה עם המפגש ?

Famous

New member
מה עם המפגש ? ../images/Emo73.gif

התאריך המיועד למגש הולך ומתקרב בצעדי ענק (גדולים כמעט כמו אלו של מפלצת ההודעות
) ולי אישית לחלוטין לא ברור מה קורה איתו. הבנתי שביגור הוא לא מתקיים
לא הבנתי: 1. האם המפגש נדחה
2. האם המפגש עבר לסער
3. האם המפגש עבר למענית
4. כל התשובות נכונות
5. תשובות 1 ו 2 נכונות
6. תשובות 1 ו 3 נכונות
7. ... טוב נראה לי שהתהיות ברורות
לא
אז מי שיודע, שיענה בבקשה

אבי ע

New member
מסתבר שלא יהיה הפעם ../images/Emo10.gif

התגובות היו פושרות מאד ולא הצדיקו לטעמי את מאמץ ההתארגנות ברגע האחרון. עכשיו בודאי כבר מאוחר מדי. חבל. אם היה תלוי בי הייתי מקיים את המפגש בכל מקרה, וכדאי שלהבא מי שמתחיל להריץ מפגש יראה עצמו כאחראי עד הקיום, לרבות דאגה למקום חלופי או למארגן חלופי אם נוצרת בעיה כלשהי. לקח לעתיד
ייתכן שאזום תוך זמן מה מפגש נוסף אצלי (לא סומך כבר על אף אחד אחר...
) ואז אודיע על כך. אבי.

לא מחפש אשמים חלילה

ולא מטיל שום דופי במקום ובמארח החלופי (ובמקרה דנן, סער או מענית), אני חושב שהכוונה הראשונית הייתה אולי קצת "גדולה מידי" (רעיונית) בהיותה מכוונת מלכתחילה לשילוב (בעייתי מידי בעונה זו) של מפגש יבש ורטוב. זאת ועוד, המיקום ביגור (כך הבנתי) היה מאפשר לנוכחים להתפרקד באולם רחב ידיים, עם תנאי צפיה דומים לסינרמה או יד אליהו. בכל מקרה, זה היה אמור להיות משהו מעבר לצפיה על מסך קטן. כדי חלילה לא ליצור משבר גלוי או סמוי בקרב התנועה הקיבוצית, הריני להדגיש כי האמור לעיל אינו בא להטיל דופי במארחים האחרים בפוטנציה, אך בהחלט רעיון שכדאי להשתדל ולהוציאו לפועל במועד זה או אחר כי לדעתי החומר המיועד להקרנה (של האחרים, ובמלוא הצניעות גם שלי) שווה זאת. חבל שלא יוצא מחר, אבל לא נורא, עוד חזון למועד.

אבי ע

New member
במקרה של מענית ../images/Emo39.gif

מדובר גם בהקרנה על מסך גדול במועדון או בחדר האוכל. בכל מקרה ובכל עונה שילוב הרטוב חייב להיות אופציונלי ולא תנאי, וזה כבר נאמר כמה וכמה פעמים - אף פעם לא תוכל להיות בטוח שבוע מראש שיהיו תנאי ים, ואי אפשר להתארגן לדבר כזה יום מראש. בכל מקרה, מי שמארגן דבר כזה אמור לחשוב מראש על האפשרויות השונות ולהכין חלופות במקרה הצורך. נקווה שנצליח לממש בקרוב

ניב ד

New member
מסך מלגו...

נראה לי שעבור דמי כיס סמליים תוכל לבקש מתמוז שיבנה לך בחצר מסך 60 אינצ´ מקוביות לגו... אני מניח שעם כל חלקי ההיטק שיש לו הוא אפילו יוכל לבנות אולפן שלם ע"פ הדגם המוקטן...

גרזנית

New member
אני מתנדבת לקיים אצלי מפגש

אחרי שעשינו מפגשים בצפון (אבי, אל תעלב אבל בשבילי אתה צפון), ואחרי מפגשים במרכז, אולי הגיע זמן הדרום? שרשרו בבקשה אם זה אפשרי לקיים את המפגש באיזור ב"ש לטובת הדרומיים לאנשי המרכז זה בסה"כ נסיעה של שעה שעה וחצי יש אצלי די מקום לסביבות חמישים איש ויש אפשרויות להקרנה עם ברקו שאוכל להשאיל מהעבודה

המפגש ...

היה לי דיבור עם השייח לפני לילה או שניים. יכול להיות אצלי בשבוע הבא ביום שישי או שבת, אפשרי כמובן מוצ"ש. יש לי מקום ל100 איש עם מסך גדול, (ממש אולם). נא לייצור קשר עם הנקנאיים תודה קיסר הדור

אבי ע

New member
שישי-שבת לא מתאים

לרבים מהציבור, ומוצ"ש לא בא בחשבון בכלל. כבר מזמן בדקנו וברור שרק יום ה´, עם כל מגבלות עומס התנועה, הוא יום מתאים.

למעלה