מה עם המילון?!

יאקומו

New member
מה עם המילון?!

אני וליסטה התחלנו את האות ד´, ואף אחד לא המשיך! הנה: דיימון, דוגמון, דווימון, דווימון ימי, דווימון קרח, דיוויס, דמיווימימון, דמידווימון, דינובימון, דריימון קיסרי, דריימון קיסרי מצב לחימה... אני לא זוכרת עוד!

Digi Lista

New member
ודיגמון-כוח קידוח...

יש עוד שרשמנו...אני אעתיק את ההודעה אחר כך...(היא בשרשור "כמה דברים"...ויש מלא שרשורים כאלה...הוא מופיע בדף הזה למטה).

גילמון

New member
ויש גם...

די-פאוור, די-שלוש, די-גלאי, דיג´י-מודיפי (digi-modify) וגם את המילה דיגיטלי אם זה נחשב...

Digi Lista

New member
כשאתה צודק אתה צודק...

רשמנו עוד כמה...אבל את אלה לא!...מה עם הדי ריפר?...יש עוד...רגע, עוד מעט אני אעתיק ואאחד את הכול להודעה אחת ואז נוכל לראות מה בדיוק כתבנו או לחילופין לא כתבנו...

גילמון

New member
הבאתי עזרה!חיל הפרשים הגיע!

דמי-וימון, דאסקמון, דוקוגומון, דוברמון, דווידראמון, דיאבורומון, דיג´יטאמאמון, דארק-ליזארמון...יש עוד נכון?

Digi Lista

New member
אכן אכן...

דוברמון היה רשום אם אני זוכרת נכון...יש עוד מלא שלא היו רשומים(ואלי עוד איזה שלושה שהיו רשומים ועוד לא אמרנו אותם שוב...חפיף...)...דחלילומון יכול היה להשמע נחמד אם הוא היה קיים...וגם דודידומון הדיג´ימון השעיר והישראלי...

Digi Lista

New member
אני מקפיצה...צריך להתקדם לא?...

אנחנו באות ד´...הינה מה שנכתב עד עכשיו(מא´- עד ד´...), בואו נמשיך (לפחות ננסה...)כדי שנתקדם קצת... האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי, אליס סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי) האות ד´(עדיין לא ממויינת) דיימון, דוגמון, דווימון, דווימון ימי, דווימון קרח, דיוויס, דמיווימימון, דמידווימון, דינובימון, דריימון קיסרי, דריימון קיסרי מצב לחימה,דיג´יכלי, דיג´יגורל, דיג´יגדילות,דיג´ימון(שם הפורום למי שלא שם לב...),דיגמון-כוח קידוח(זה בא לי אוטומטית...),די-פאוור, די-שלוש, די-גלאי, דיג´י-מודיפי (digi-modify), דיגיטלי(אם המילה נחשבת...),די-ריפר,דמי-וימון, דאסקמון, דוקוגומון, דוברמון, דווידראמון, דיאבורומון, דיג´יטאמאמון, דארק-ליזארמון,דמידווימון ואני יודעת שיש עוד מלא...זה הזמן להמשיך...

טוב...

כוח ווילו לפעולה
{או שלא
} בכל מקרה הנה דיג´ימון בד דיברמון{דברמון...}הוא בפרק שטאקטו והנרי היו במערה שהכל סביב היה מים אז הנרי וטרירמון נלחמו נגדו..יותר הנרי אבל מה אני משגעת לכם את השכל...יכול להיות שכבר כתבתם אותו...

יש עוד

גלאנטמון או איך שלא קוראים לדיג´יגדילה של טאקטו וגילמון ואם את מחשיבה את היוצרים של ההיפנוס אז יש את אבא של הנרי שנדמה לי שקוראים לו ג´וני או משהו כזה ויש את דייזי ודולפי ובאבל (אם את מחשיבה אותם ואם לא טעיתי בשמות)

Digi Lista

New member
צודקת אבל...

אני לא כתבתי את המילון לבד!, למעשה את כול מה שכתוב אני העתקתי מהודעות קודמות(חלקן כשרק הפורום נפתח) שנכתבו ע"י חברי הפורוםוגם על ידי. ברור לי שיש עוד... מה לגביי הדיג´יגנומים?(אלה מהעונה השלישית שמגשימים משאלות...), יש גם את הדיג´ימון מהעונה הראשונה ששכחתי כרגע את שמו... ווילו תכתבי בבקשה שוב את שם הדיג´ימון שהתכוונת. יש עוד מלא...בגלל זה אנחנו זקוקים לכולם! כול שם יעזור להשלמת(לפחות חלקית כי תמיד יהיו דיג´ימונים חדשים...לפחות בשנתיים הקרובות...)המילון.

אין בעיה...

למרות שאני חושבת שכבר רשמתם אותו...דיברמון שהוא היה היום בפרק כמו שהזכרתי קודם...

יאקומו

New member
היי!

ווילו- יש לי כבר המון זמן את האנימציה הזו של דמידווימון שהעתקתי מאתר במיוחד בשבילך (אני מעתיקה רק את הדיג´ימונים של הדיג´יגורלים...) ואני כל הזמן שוכחת להשים אותה!

יאקומו

New member
יש גם את דולפימון!

הם עזרו לדיג´ימוני-הים של הדיג´יגורלים (איקקומון וסבמרימון) להגן על אבן הגורל שהייתה במעמקים בעונה ה-2!

תודה רבה רבה רבה ../images/Emo24.gif

את לא יודעת איך בא לי לחבק אותך...עשית את זה ממש בשבילי...וואו..תודה!!! והזדמנות זאת אני גם שמה את הריקה שעשיתי{במיוחד לפיק על שני...} ושמתי אותה כבר אבל בגלל שהשירשור לא קופץ אז הנה היא שוב... אפרופו הפיק על שני מי ממשיך אותו???

ויש גם מהסרט

של העונה הרביעית ואני לא יודעת אם רשמת אותם אבל נראה לי שחלק מהם לא רשמת (אבל אני לא בטוחה): אורניטמון גריזמון היפוגריפומון דינוהומון (שראיתי שרשמת) ודלאקמון ומה עם גראני? התיבה שהצילה את הילדים בעונה השלישית רשמת אותה? נזכרתי הרגע ואני לא רואה מה רשמת קודם אז אני לא יכולה לבדוק (כי אני רואה רק את ההודעה שאני מגיבה אליה) ודיג´יביצה כתבת?

גילמון

New member
יש עוד...

ב-א´ יש את אזולנגמון, אבונומון ואגונימון. ב-ב´ יש את בליטזמון (דיג´י-גדילה רוחנית של ג´יי.פי ב-ג´ יש את גריימון בוער. ב-ד´ יש את דרימוג´מון. וב-נ´ יש את "נגמר לי".

Digi Lista

New member
צודקים,צודקים...

אהבתי את נ´... אני אאחד את הכול ונתקדם כבר לה´(תמיד נוכל להוסיף עוד אם ניזכר...) ובה´ אין הרבה(אני יודעת,בדקתי) וגם בו´ לא...נו- לפחות זה ילך יותר מהר...ואל תשכחו שכתבנו את המילון לפני שיצאו כול מיני דיג´ימון ותיבות...

למעלה