מה עם המופע???

Digi Lista

New member
מה עם המופע???

מחר היום הולדת של אורי ולא נראה לי שהחלטנו משהו,בסוף אני אצטרך פשוט להחליט לבד ומי שירצה ישתף פעולה(האמת שיהיה נחמד שכמה שיותר חברים ישתפו פעולה ויתרמו),היה לי רעיון להעביר את המופע ל18.8 שזה יום הולדת של אורנית(תבדקו בלוח אירועים),בגלל שאורנית לא מכירה את הסדרה יהיה משונה לחגוג לה רק עם תמונות מהסדרה שלא בהכרח יגידו לה הרבה,עלה לי היום רעיון שאולי נקדיש את התאריך שלה(זה יוצא יום חמישי שבוע הבא)למופע ונבקש מהכוכבים לברך אותה ולשיר לכבודה,אחרי הכול היא איתנו למרות שאין לה הבנה בסדרה
זאת רק הצעה,אני מקווה לשמוע(לקרוא) תגובות ושכבר נחליט,זה משגע אותי כבר לשאול את זה

moon flower

New member
למה לא?

אני בעד!
*נהיית הייפר-אקטיבית* אני גם ככה יושבת יממות בבית בעודי מסניפה אדים ומרעילה את עצמי באקמול דקסמול ועוד כמה מולים... אז ככה שאני בעד!

lori4

New member
סטטה...

עברנו כבר את אוגוסט.התאריך של אורנית הוא ה-18.9.

meytar

New member
לורי היום ה11.9 כך שיש עוד 9 ימים.

המספר של אוגוסט הוא 8 ולא 9.

lori4

New member
אני הולכת להיות בוטה...

*צורחת* אני יודעת את כול זה בסדר????????? אני נולדתי באוגוסט, ב-18 באוגוסט, אני יודעת מה זה השמיני ומה זה התשיעי בסדר? אני יודעת
*סיום צריחה*

Ray girl

New member
גם עם זה יהיה מאוחר אני גם לא יהיה

וגם עם זה יהיה בין 5:30 ל7:00 אני לא אהיה

אז...

באיזה שעות רב האנשים יהיו מחר? אני סביר להניח עד 6 בערב (אולי פחות) ומ9 בערב...

אני אהיה מחר מהבוקר(אני מקווה...)

אין לנו לימודים כי המורה לאומנות חולה,יאי!!לא לזה שהיא חולה,לזה שאין לנו לימודים ^^;;; ואני בטח אהיה עד..ממ..5 וחצי בערך ^^;; ואני אחזור במוצאי שבת :]

CoolBoy14

New member
אם אני לא טועה אז ה-18.8 עבר כבר...

או שאת מתכוונת לשנה הבאה..
או שנראה לי שהתכוונת ל-18.9....?

CoolBoy14

New member
אם אני לא טועה אז ה-18.8 עבר כבר...

או שאת מתכוונת לשנה הבאה..
או שנראה לי שהתכוונת ל-18.9....?

יו איזה כבוד!

מופע ביום ההולדת שלי?יה איזה חמודה את!יפה מצידך להציע את זה. אורי צודק,זה 18.9,לא 18.8,ליסטה פשוט התבלבלה,היא התכוונה ל-9.בכל מקרה לי אין בעיה עם זה אבל יום ההולדת שלי יוצא יום חמישי וקבענו שנעשה את זה ביום שישי או בחופש לא? אה,וגם סליחה שאני לא כותבת כאן הרבה פשוט כמו שאתם יודעים שנת הלימודים התחילה ובקושי יש לי זמן להגיב כאן.אבל כאן החלטתי שאני פשוט חייבת להגיב כי הרעיון מאוד החמיא לי. אז תודה על הההצעה,זה נורא מחמיא.

Digi Lista

New member
חחחחח באמת התבלבלתי../images/Emo3.gif

בא לעוד מישהו לכתוב לי שהקלדתי בטעות 8 במקום 9?

Digi Lista

New member
רעים../images/Emo3.gif

טוב,אני אגיד גם לעצמי שיהיה מעניין
"יא פוסטמה לא שמת
שהקלדת בטעות 8 במקום 9?יש מקומות שחותכים את הראש על דברים כאלה...!"
בכול מקרה מה החלטנו לגביי המופע?

למעלה