מה עם הטריוויה???

גם לי בא שרשור חדש

אבל אין לי כרגע שאלה מתאימה. הרבה שאלו על דברים שעוד לא היו בשידור החוזר, וכך הרבה לא יכלו לענות

אמבר 13

New member
אוקיי אני מתחילה

יש לי שאלה: מי אמר את זה? ובאיזה ארוע, כלומר למה ואחרי מה? Fine, do what you like, have your party; trash the place for all I care, and you know what Patsy I don´t care, I wish I never had, then maybe I wouldn´t be stuck here with a bunch of losers like you. So go ahead, sit moping in this filth I came back to and wait for the virus to get you, because I DON´T CARE!

סמייילי

New member
אמבר

אחרי שהיא בחרה לא ללכת עם סאשה.. מי אמר את זה: you don´t nead a laptop amber, just a lap

סמייילי

New member
שכחתי לכתוב נסיבות

אמבר אמרה את זה, אחרי שהיא חזרה (ולא המשיכה עם סאשה), היא הכינה תורנות עבודות, ואף אחד לא הקשיב, כי הם עשו לפטסי מסיבת יומולדת.. אז אמבר התפרצה על פטסי... יותר מדוייק? השאלה הבאה נמצאת בהודעה מעל

אמבר 13

New member
לקס

לקס אמר זאת לאמר כשהיא ודאל ניסו למצוא משהו על מחלות אחרי הריון, בערך המילה הריון, אגב איזה מאמי הוא היה בפרק היום!!! והשאלה הבאה: מממ...נגמרו לי שהאלות, רגע אני אחשוב,מה היה התרוף שג´ק נתן לאבוני בפרק שהיה היום כדי לתרץ את נכוחותו בחדרה הפרטי?

איימוש

New member
כבר שאלו את זה.... טרודי

למרות שזה נראה לי לא נכון כי הוא פשוט סתם היה איתה ביחד אבל לא אהב אותה ממש. בכל מקרה---------- אני מתה על לקס! הוא באמת היה ממש מאמי בפרק היום! אין לי שאלות עכשיו בראש שמישהו אחר ישאל.

איימוש

New member
דאל! זה בפרומו נכון?

ועוד פעם אין לי שאלות בראש אבל אני מבטיחה שאני אחשוב עד הפעם הבאה

סמייילי

New member
שאלה למכורים כבדים

כן, זה היה דאל בקשר לרדיו. עכשיו, מי אמר את זה, ולמה? !ahh! it can listen

למעלה