מה עם החידות היום??

tofit

New member
מה עם החידות היום??

איפה אלפא ודיגי´?? עוד לא התעוררו??? וחוץ מזה, דיג´י הבטיח חידון ליריקס חדש!!

dj80s

New member
חידה שנייה

כמה הודעות "די.ג´יי הבטיח חידון ליריקס?!" תשלח טופית עד סוף השבוע? (מינימום 18)

tofit

New member
אוי אל תהיו כאלה...

ומה שלומך אתה? ואל תעצבנו אותי יותר ממה שאני כבר עצבנית אני מבקשת יפה

את עצבנית?

את לא יכולת להיכנס לחדר שלך במלון אתמול בלילה כי אריק שרון החליט שהוא חייב, אבל חייב, לשאת דווקא שם נאום בחירות? את חיסלת פיצה אישית + שתי חבילות קטנות של וופלות + עוגה אישית + חצי ליטר בירה אתמול בלילה וראית בבוקר היפופוטם בראי? את עובדת עם מטומטמים שכל תפקידם בחיים הוא להרגיז אותך? (משהו כמו "המופע של טרומן" - העולם שלי הוא עולם וירטואלי, אבל כולם כולם כולם משחקים את תפקיד שמטרתו להרגיז ולשגע אותי. השחקנית שעושה את אמא שלי היא ממש סופרסטאר, אבל גם שאר השחקנים נהדרים ועושים את תפקידם על הצד הטוב ביותר) יש עוד משהו - אבל זה לא לפורום הזה

tofit

New member
אני אגיד לך למה אני עצבנית......

כי הסוכנת נסיעות אומרת שאין מקום במלון שאני רוצה, למרות שבמו עיני ראיתי באתר שלהם שיש מקום במלון הזה בתאריכים שלי!!!!!! אני ממש מרגישה פסיכית כבר!! ומעולם לא חיסלתי פיצה לבד, אני שונאת וופלות, ואני אכן עובדת עם כמה מפגרים ואתם עוד יורדים עלי , על דברים שאני אפילו לא אשמה בהם נו באמת

את חייבת להזמין דרך הסוכנת???

למה לא תתקשרי ישירות למלון או תזמיני דרך הפאקינטרנט? רוצה לעשות תחרות בין המפגרים שלי והמפגרים שלך?

tofit

New member
כי לא אני מזמינה את המלון

אלא החברה של בעלי!! ואני מוכנה בכל עת להתחרות איתך על רמת הפיגור השכלי של מנהלינו ורק כגרי יצאתי מעוד פגישת עבודה הזויה במיוחד

או-קיי, הנושא אבוד

אלא רק אם בעלך מוכן להסתכן ולצרוח על הפקידה המטומטמת שתפעיל קצת את הדבר שיש לה מאחורי האיפור. ונראה שהמודל הניהולי של חברות בארץ מושפע ישירות מהמודל הניהולי של הנהגת המדינה. נמאס לי. כמה חבל שאני חומרני וצריך את הכסף.

tofit

New member
מאחורי כל איפר יקירי

מסתתר מייקאפ נוזלי. ויש לי חדשות בשבילך, גם אם לא היית חומרני עדין היית צריך כסף

אבל לא כל כך הרבה

ואני גאה לבשר שתמורת סכום פעוט של 101 ש"ח בחודש, ביטחתי את עצמי החל מהיום ב- 600,000 ש"ח למקרה שיאונה לי רע באירוע טרור / מלחמה.

alpha80

New member
אז ככה:

בוקר טוב קודם כל. המשותף לשלושה הוא כמובן בילי קורי, הקלידן של אולטראווקס. הוא ניגן גם באלבום הראשון של ויסאז´, וגם באלבום של גארי ניומן.

שאפו - מוריד את הכובע

למה שכחתי להגיד שההשתתפות בחידון אסורה על אלפא ובני משפחתו? אכן נכון, אבל חשוב לציין שקארי ניגן בכינור חשמלי בשירים האלה. לדעתי, תפקידי הכינור שלו נתנו את הנשמה ל Vienna, והוסיפו קצת חיים באלבום הסולו הראשון של ניומן.

turrican

New member
אלפא נראה מתעורר שיש חידונים

שמתם לב שאלפא מתגנב שיש חידונים והוא מוכרח לענות עליהם לפני כולם?? בהתחלה חשבתי שהקשר הוא מידג´ יור שהיה באולטראווקס אבל אז נזכרתי שבאולטרה היו יוצאי ויסאג´ . לא זכרתי את שמם . אז נציין את שמם של שאר ויסאג´ המקוריים : Steve Strange וRusty Egan ורק אח"כ הצטרף בילי קורי ויוצאי להקת "מגזין" .

ו Steve Strange

מצא את יעודו בחיים בתור מעצב אופנה. נו, יותר טוב מעידן יסקין מ"היי-פייב" שמצא את יעודו כמוכר בחנות בגדים בשיינקין (מומלץ לבוא לראות).

לא זוכר את השם של החנות

אבל איפשהו בהתחלה בצד שקרוב לקינג גורג´. ניתן לזהות את החנות לפי השקע בעמוד החשמל ליד (אני יצרתי את השקע כל פעם שאני הולך ברחוב, מנסה לתפוס הצצה לעידן בגופיה, ונתקע בעמוד)

למעלה