מה עם האתר

shoofi

New member
מה עם האתר

תגידו מישהו יודע מה הסיפור עם אתר הרולרס שלא עולה?

היה היה פעם ...לפני שנים רבות..../images/Emo6.gif

ככה מתחיל הסיפור של האתר.... ואני חשבתי שזה קורה כעונש רק לאנשים/נשים שהחגים דפקו להם את הכושר ובקושי היה להם כוח אתמול לסיים מסלולון קטן ברחובותיה הדפוקים של כפר סבא...
גם אני לא מצליחה להכנס מאז אתמול ....צרת רבים נחמת רולריסטים? יוחזר האתר לאלתר!!!!!!!!!! בוביק מתגעגעת

../images/Emo11.gif לא יודעת מה איתך..

אני ובני ביתי חזרתנו הביתה, בהרגשה שדפקו אותנו ומכרו לנו סיבוב מסביב לבלוק במחיר של מסלול
אוכלי חינם! לא נורא, לפחות ראיתי אותך ואת השני..
זה שווה הכל

אני יודעת לאיזה שני היא התכוונה..

תודה טוסטוסברית מתוקה...שמחתי גם ,כרגיל לראותך.... בהתחשב בחילוקי הדעות שהיו בין בני הזוג הצעיר תקופה קצרה מאד לאחר נישואייהם <מנהלי הקבוצה כמובן> גם המסלולון הזה היה השג ועדיף על פריזבי , לפחות עבורי. אבל אל תיפול רוחך, היום יש TAR בתחפושות, תפוצי .... <אני בספק אם אשרוד אותו לאור תוצאות אתמול אבל אנסה> שיהיה לכולם יום שמש נהדר

yoman321

New member
../images/Emo12.gifנפל האתר..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif יש פתרון../images/Emo70.gif

לעשות את זה כאתר חלופי
לפחות פה אפשר לקשקש חופשי

yoman321

New member
מה זה ../images/Emo65.gif ../images/Emo35.gif

איזה אינטרס יש לו להפריח? ולמה פתאום יש פה ריח רע?

המסלול של היום

נושא הסיבוב: פארק ירקון ז'בוטינסקי שד' חן, סוקולוב, נמל תל אביב, פארק הירקון, פנחס רוזן (דרך הרצליה), דבורה הנביאה, ולנברג, עצירה ברמת החייל (מכירים מקום טוב?) ,מבצע קדש, ששת הימים, דרך בן גוריון, ז'בוטינסקי שאול המלך, אבן גבירול (קצת), יהודה הלוי, גת רימון למסיבה באדיבות אוקסנה ואיתי. . באדיבות אליק

למעלה