מה עם האר אנ בי

NiGhTDoG

New member
מה עם האר אנ בי

מה עם האר אנ בי ישראלי אין לנו בארץ אחד כזה.... צרכים לתת לזה צ´אנס.............

B-BALL

New member
בקרוב יוצא הדיסק הראשון של מומי לוי

ואתה תופתע איזה אר-אנ-בי מדהים בעברית אתה הולך לשמוע שם. גם גלית דהאן (המדהימה) תוציא דיסק מתישהו אני מתאר לעצמי.

B-BALL

New member
היא השתתפה בדיסק של סאב והצל

"האור מציון". אני לא מצליח כרגע להיזכר באיזה שירים בדיוק, למען האמת, אבל שלא יהיה לך ספק שהיא השתתפה בדיסק הזה. ויש לה קול מדהים, משהו מהסרטים. אני בטוח שכל חברי הפורום פה יסכימו איתי בקטע הזה.

double M

New member
יותר מחבר-רמיקס....

היא גם שרה עם מייס ובאזוקה את "לו הייתי"....

da^Lord

New member
יותר נכון...

היא ובאזוקה שרים עם מייס בשיר הזה, כי השיר הזה שלו. ומידי פעם יש לה (לגלית) הופעה ,וכדאי לכם ללכת. לא היפ-הופ, גם חלק מהשירים יותר לכיוון מוזיקה ישראלית מאשר רנ´ב, אבל יש לה גם רנ´ב מעולה. ויש עוד זמרים שכנראה ישתתפו בדיסק של מומי לוי. ולהזכיר לך את הדיסק של נועה תשבי-נונה?

double M

New member
אצל מומי?

אני יודע על: סאב, צ´ולו, מוקי ונימי. אבל זה לא בטוח....

da^Lord

New member
אלה רק מי שאתה מכיר. יש עוד.

יש מישהו שמזכיר לי את קרייג דיוויד..

double M

New member
שו? אתה מוכן להסביר......

אהה ואולי גם יהיה את גייב. סתם ניחוש....

אנחנו

עושים אר´נ´בי. דווקא אחר לגמרי ממומי הענק. פרטים לא בקרוב. (והלוואי שאני טועה:) בכל מקרה, בקרוב, כאמור, הדיסק של מומי, ואם תחפש טוב, גם תשמע עוד כמה דברים יותר אנדרגראונד שכבר קיימים, אני אשתדל לארגן שמות בקרוב. בינתיים יש גם את וויד פרודאקשיינז שעושים...אולי נקרא לזה אר´נ´בי אלטרנטיבי (או להיפך:), אבל באנגלית. w.i.d productions אה, ואי אפשר בלי להזכיר את גל אשר הענק ואת "נונה" שלו.

לולו15

New member
הייתה פעם איזה זמרת אר אן בי

הייתה הבטחה גדולה מאז לא שמעו ממנה

NiGhTDoG

New member
דוד או דייויד

מי שלא תיהיה מאיפה אתה יודע מי אני??[ ולמה אני אמור למות

NiGhTDoG

New member
אני זוכר את התקופה

אבל אני לא זוכר אותךךך וגם נרגעתי אחי