מה עם דיבור על הפרק?

Digi Lista

New member
מה עם דיבור על הפרק?

נו,תתחילו לדבר,לי יש המון מה לכתוב אבל משום מה אחרי שאני כותבת יש שקט(כנראה מתים מהאורך)אז אתם תתחילו ואני אכתוב את המגילה היומית,יאללה

Apikachu L

New member
וואי - גנבו לי הרעייון

הם עשו מה שאני מזמן ידעתי שהם אמורים לעשות (לא קאראתי ספוילרים ) - חוצפנים מחוצפנים... מילא הפרק אחלה - ממש חומוס... (פרק עושים באהבה או לא עושים בכלל) הנה מצאו קצת יותר שימוש לנשמות שלהם.... איזה יופי הסיפור אהבה בין ג' פי לזואי------ מי שאמר שהוא חננה יהיה לו עסק איתי - הוא הכי נורמלי מכולם (עדיין לא מישתווה למודו ומיוטיסמון)טאקויה היה כזה מאמי (מה שאמרתי לגבי ג' פי) ניראה לי שהתפקידים של קוג'י וטאקויה התחלפו קצת..... אחד נעשה קל דעת אחד מחושב טוב, בערך וואי יצא לי כאן אוסף שטויות במיץ אהבתי את הדיג'ימון אם הבומרנג "אם אתם חברים שלי תירקדו איתי בוגה בוגה" מילא - את המגילות שלא יוצאות לי אני אשאיר לליסטה - אני לא מסוגלת להתבטא היום (זה קשה לי)

Digi Lista

New member
נו,מה נסגר איתכם?

אתם באמת מגיבים כול כך הרבה על הפרק היום,כול אחד מביא מגילה באורך ספר ככה שאני לא עומדת בקצב... אז כרגיל יאנה ואני נגיב ונתייחס לזה בשתי דרכים-הדרך הראשונה היא שרק אני ויאנה ראינו את הפרק והדרך השנייה שהיה פרק גרוע,בעצם יש לי עוד כמה דרכים אבל לא משנה... שם הפרק הוא "הכה בהם,טאקויה" קודם כול טאקויה מופיע כבר בשני שמות רצות של הפרקים ואני בעד לתת לו כמה שיותר ביטוי כי הוא
(ויאנה גם אני דואגת ליאקומו,אין לי עם מי להתווכח על נערי המשקפת שלי...
,יש לי בעיות במסך לכן לא עניתי לך במסר...) הדבר השני ששם הפרק מזכיר לי את השיר של בריטני ספירס(נראה מי יזהה את השם,באמת קשה...),ביום שישי עלה לי לראש השיר 'יש לנו תיש' בקצב הזה אולי נעבור לכול סוגי המוזיקה ויהיה מעניין,או שלא... הקטע שלובומון ומרקורימון נלחמו על הגג הזכיר לי את העונה השנייה שקן ישב על הגג(וחטף סטירה מהיצורה,אני עדיין מעודת אותו להחזיר כמו שצריך!),גג זה אחלה מקום לנהל עליו קר,אם היריב שלך לא עושה ממך קציצות אתה יכול פשוט לעזור לו ולעצמך בעניין ולצנוח...סתתתאאאםםם
אני מסכימה עם יאנה הפרק אכן מזכיר חומוס,לא החלטתי איזה סוג אבל אין ספק שמדובר בחומוס מובחר(יאנה עם ההגדרות של שתינו נוכל להשתלט על העולם...*צחוק מרושע*...)
היה משהו שאני מקווה שיהיה הסבר עליו כי אני לא הבנתי אותו(ככה זה אם
ית
...),כשקוג'י נפגע ביום חמישי נהייתה אפילה ואז טאקויה חזר לעולם האמיתי כילד התיש ,כשהוא חזר היום מסתבר שאת כולם תפסו חוץ מאת קוג'י אבל טכנית אם קוג'י היה הכי חלש כי הוא נפגע ולא הספיק להתאושש לא היו אמורים לתפוס אותו ראשון?אני בטוחה שיש לזה הסבר הגיוני או בכלל הסבר כולשהו,אני יודעת שזה לא נראה לאף אחד כמו משהו חריג אבל אני סתם מנסה להבין הכול לעומק... ספיקמון הזכיר לי את דיוויס בקטע של החברים,אני מציעה לשים לספיקמון מיד(אבל מיד!יאללה אין לי את כול היום...
)משקפת והחליף אותו בטאקאטו,הוא קופצני,הוא אוהב לשחק,הוא ילד קטן,הוא לא מבין דברים,הוא צבוע בצבעי מלחמה והוא יכול להיות מוצלח לאללה כראש משקפת!אומנם חצי המוח השלם קאזו-קנטה מבצעים לא רע את התפקיד אבל אני בעד להגדיל את כמות חובשי הגוגלים בכול עונה!... הגדילה של רנאמון עדיין מבחילה אותי כשהיא ניפחה היום את החזה הייתי לי הרגשה לא נעימה בגרון...פוי. אני אוהבת את הרעיון שטאקויה מתחבר לטבע ולאנרגיות של אגונימון עתיק,הלוואי ויהיה פרק עם התחברות כול כך רצינית לנשמות עד שהילדים יוכלו לראות בראשם את כול העבר של הדיג'ימונים שהם הופכים אליהם,כלומר העבר של הנשמות,אולי אכן יש משהו כזה אני פשוט נמנעת קצת מספוילרים ולכן אין לי יותר מידיי מושג,זה תמיד נראה לי מגניב לראות לכמה זמן דרך העיניים שלי מישהו אחר אבל להיות מודע לזה,האמת שיש לזה אפילו הגדרה מיסטית,יש גם ספרים שמסבירים איך לנסות לראות דרך מישהו אחר,זה נשמע מעניין אבל עוד לא יצא לי לנסות. הודעה הבאה יהיו ציטוטים,הם לא היו משהו היום אבל ננסה לעקוץ אותן קצת,להוציא אותן מהקשרן ולמצוא את המיטב(אתם מוזמנים לעזור,משעמם לעשות הכול לבדי...),אני חייבת לטוס עכשיו בגלל זה אני אכתוב את הציטוטים יותר מאוחר(הוכחתי כבר שאני מקיימת...)

Lilindil

New member
פרק מעניין

התאכזבתי קצת שלא היתה הרחבה על דאסקמון ועל קואיצ'י (איזה כיף! לא רק קוג'י אחד, אלא שני קוג'ים!
), אבל בטח תהיה בפרקים הבאים.

star_female

New member
אני אגיב

^^; הייתי מגיבה יותר מוקדם אבל לא היה לי כוח
טוב.. היה פרק טוב, נחמד לראות בהתחלת כל פרק ב-2 פרקים האחרונים את אגונימון מחזיק את קוג'י *-* וגם את קוג'י זורק את טאקויה על הקיר... (אני פנגירל תתעלמו
) בכלל הוא נזכר המון בקוג'י בפרק הזה ^^ הקטע של ראנאמון עם הידיים היה ממש מוזר, וזה גם לא נראה כל כך טוב o_O (אני לא ארחיב על זה את הדיבור
) אהבתי איך שטאקוייה התחבר לטבע!! זה היה ממש מגניב D: הוא למד מה זה אומר להיות דיג'ימון ^_^ בוקומון ונימון התחבקו מפחד XD רק שנימון יותר נתלה על בוקומון, למרות שבוקומון מתנהג יותר כמו אישה (אמא)
אהבתי את החלום של ג'יי פי, יש לו חלומות נחמדים XD ציטוטים: "פרחחית משתוקקת שלי" (שם חיבה מקורי...) "אל תפגע בי, אתה לא רואה שאני עם ביצה? קח את החבר שלי, הוא מעצבן אבל הוא אוזן קשבת" "לא הקשבתי, מה אמרת?" "[בוקומון מספר מה קרה כשטאקויה לא היה]" "איפה קוג'י?" (...) "את, מתוקה אחת" "אל תעלבי, אבל אני שומרת את הטוב ביותר לסוף" (ראנאמון לא אמורה לשנוא את זואי?...) "אני מקבל מחלת כתף!" (זה דבר חדש?) "כן, את מה זה נשית" (כן, היא לא..) "לובומון!" (...) "בוקומון, למה האחרים דבוקים לקיר ההוא?" "אני צריך לעשות את זה מאוד בזהירות" (אהה, טאקויה אחרי שהוא נזכר בשיחה שלו עם קוג'י... כיף לעוות משפטים ^_^) "אני אזדקק לעזרה של לובומון" "אני חושב שהוא יזדקק לעזרתך!" (מה שלא יהיה, העיקר שהם זקוקים אחד לשני *-*) "טאקוייה, מהר! רוץ מהר!" (run לולה run) "אוי, שתוק בבקשה" ( הם רבים כמו זוג נשוי
) "זה בכלל לא נראה כמו טאקוייה.. אלא כאילו הוא השתנה איכשהו.." (כן, הוא התחיל לחשוב לבד) "את מוכנה להפסיק להתבכיין, אישה?" (שוביניסט
היא צודקת) "טאקויה, נערי, אתה התבגרת" "תשמע, אני.. באמת חייב לך, קוג'י" "לא, כולנו חייבים לטאקויה. אתה ממש השתנית" "כן, תשמעו, אני בקושי מזהה את עצמי" (ארר זה רק אני או שהיו פה רמזים לג'יי פי/קוג'י? o_O)

Digi Lista

New member
יופי שטלי נמצאת!!!../images/Emo24.gif

בלי קשר שאני שמחה שהיא חברת פורום היא כותבת הודעות ארוכות עם ציטוטים וזה כבר טוב,יש לי עוד ציטוטים וחלק היא אומנם כתבה אבל יש לי הערות אחרות(סוף סוף יהיה מעניין בקטע הזה
),ראיתי שגם מיתר כתבה ציטוטים וגם הגיבה נראה לי בפעם הראשונה על פרק(אבל אולי אני טועה,אני לפחות לא זוכרת אותך מגיבה על פרקים עד עכשיו כנראה בגלל ערוץ פוקס קידס שרק עכשיו התחברת אליו שוב...),אני בעד שלא תחסכו במילים(כולם) ועוד מעט אני כותבת את כול הציטוטים,קודם אני אסיים חובות קודמות בפורום(ויש לי כאלה כי לא הספקתי היום להגיב יותר מידיי וחשוב לי להגיב שלא תחשבו שאני מתעלמת מכם)...

Digi Lista

New member
ציטוטים...

רציתי אתמול אבל תפוז קרס לי,אני שונאת שזה קורה לי באמצע כתיבה!!!אז אני אקליד שוב...חלק גדול טלי כבר כתבה אבל אני אנסה להתמקד לא בציטוטים עצמם אלא בהערות(אני אוהבת גם את מה שטלי כותבת מאוד מאוד מאוד!
) טאקויה:"כולם נעלמו,איך הם יכלו לשרוד את זה?"(איך אתה יודע מה הם נאלצו לשרוד בכלל אם אתה בילית בתור תיש בעולם האמיתי?...ובלי קשר הם שרדו דיי בקלות,מזאת התקפה קטנה לעומת רעידת אדמה כי ג'יי.פי בדיוק רוקד?...) טאקויה:"אני אשם,התוכנית שלי הייתה חסרת טעם"(אולי היית צריך להוסיף לה מלח וקטשופ לשיפור?...) קוג'י:"אני לא מבין למה דאסקמון לא חיסל אותי כשהייתה לו הזדמנות?"(אולי אם תהיה לך משקפת על הראש ותהיה ילד זאב בעולם האמיתי תוכל להבין את הדברים...ואולי לא...) זואי:"תשכח מיזה ראש מתכת,אנחנו לא ניתן לך כלום!"(במילים אחרות זואי לא נותנת ולא עושה את זה עם מתכות,אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...) רנאמון:"אוווו...,אבל מותק לא נמאס לך לחכות?"(רנאמון מציעה את עצמה כתחליף לזואי שלא עושה את זה עם מתכות...) ג'יי.פי לרנאמון:"עשי מה שאת רוצה,אני אעמוד בזה"(קל להבטיח בעודך תלוי בין שמיים לארץ...) ג'יי.פי:"את משוגעת רנאמון,משוגעת!"(למה משוגעת כי היא רצתה לעשות את זה עם מרקורימון במקום זואי שלא עושה את זה עם מתכות?זה נקרא משוגעת???זה לא כאילו שהיא רוקדת ויש רעידת אדמה...) טאקויה ה
:"לא הבנתי איך זה להיות דיג'ימון"(רובינו מתלבטים בבעיות דומות של אי הבנה איך זה להיות דיג'ימון,תנסה לדבר עם המיעוט שרוצה להיות דווקא סביבון בייבלייד אולי את זה יהיה יותר קל להבין...) טאקויה:"זה כאילו שידעתי שהולך לרדת גשם,אני מרגיש שהתחברתי אל הטבע"(רואה?כשמנסים להיות בייבלייד הכול יותר קל...) טאקויה:"לא היה קשר ביני לבין העולם סביבי"(מי צריך קשרים כשיש לך אפשרות להבין לעומק איך זה להיות סביבון בייבלייד?השלב הבא כפרס זה סביבו חנוכה...) קוג'י:"אבל הם חמישה דיג'ימונים ואני רק אחד"(שלא זה מה שיעצור אותך,תנסה להיות סביבון בייבלייד,לטאקויה זה עזר להתחבר לטבע אז אולי לך זה יפתור תסביכי קיום אחרים...) קוג'י:"אני לא יכול לשבת בחיבוק ידיים"(בתור סביבון לא תצטרך לדאוג לדברים כמו...ידיים!....נו, זה לא משתלם מרגע לרגע?) ספיקמון:"אתם חייבים לרקוד,אחרת לא נהיה חברים"(נו יאללה-'סביבון סוב סוב סוב,חנוכה הוא חג טוב,חנוכה הוא חג טוב,סביבון סוב סוב סוב...') ספיקמון:"תחזיר לי את הבומרנג!" טאקויה:"זה תלוי,אתה תהיה זהיר איתו יותר?"(למה לדאוג שתפסיד?לדעתי קרב בין סביבון לבומרנג הוא שווה כוחות...
) טאקויה:"תהיה עצמך,מבין?!?"(גם הוא בייבלייד?...) ספיקמון:"עוגה צ'קה(איך כותבים את זה בכלל?)"(עכשיו זה ברור,הוא לא בייבלייד,טעיתי...הוא התינוק המרקד ודורש הבומרנג לראש מ'אלי מקביל',השאלה היא מה יותר גרוע...) רנאמון:"אני יכולה לעשות משהו יותר רציני"(כמו מה?,להיות אלי מקביל עצמה?) רנאמון לזואי:"בואי נראה כמה את יפה כשמועכים אותך כמו ג'וק?"(מה יש לך נגד ג'וקים?הם יפים ומושכים בכול מצב!
) ג'יי.פי:"אני בטוח שזה חלום,חלום רע מאוד"(ג'יי.פי מתקשה להשלים משום מה עם הרצונות להיות בייבליידים,אלי מקביל והתינוק המרקד...ילד מוזר...) קוג'י לקלמארמון המבחילה כשניפחה את החזה:"כן,את מזה נשית"(את מהווה עבורו מודל לחיקוי...
) נימון:"בוקומון למה האחרים דבוקים לקיר ההוא?" בוקומון:"הם לכודים שם,טיפש!"(אמר מאמא עוף...) טאקויה:"אני לא יכול לפרוץ פנימה בלי לחשוב קודם"(למה לחשוב בכלל?את זה תשאיר לאחרים ותתנהג כמו |ראש משקפת| אחרת אני אתחיל לקרוא לך בכינוי גנאי כמו 'טאקאטו'...) בוקומון:"מהר טאקויה,מהר,רוץ מהר!"(אין כמו להיות הבוס,אההה מאמא עוף?!
...) טאקויה:"הריח,הקול,האווירה משתנה"(אולי ג'יי.פי החליט להפסיק לרקוד ולתקוע איזה נאד במקום?...) קוג'י:"תראה לי מה אתה יכול!"(אני מקווה שאתה לא פונה לג'יי.פי בהקשר להערה הקודמת...) נימון לטאקויה:"אתה משגע אותי"(זה חלק מהתפקיד...) טאקויה:"אני מוכן לקבל את האחריות שמגיעה עם עוצמה גדולה"(גם ג'יי.פי אמור לקחת את האחריות על עוצמה גדולה...של הנאדים...) טאקויה:"אתם באמת חושבים שתנצחו?לא שמעתם?לא יפה להתעסק עם אימא טבע!"(ועם אימא בוקומון?...) מרקורימון לרנאמון:"את מוכנה להפסיק להתבכיין,אישה?"(
*סאונד של שלושה בוקסים לאידיוט השובניסט הזה*) טאקויה:"תשמעו,אני בקושי מזהה את עצמי,אני כבר לא מרגיש כמו ילד"(ככה זה,הנאדים של ג'יי.פי יכולים לשנות לגמרי את קו המחשבה...) והינה החלק האהוב עליי(איזה כיף לי...נהנהנה
....מקפצת...מתלהבת...):"מי חשב שטאקויה יהיה אי פעם אחראי?טוב,חיים כדי ללמוד בדיג'ימון מפלצות דיגיטליות"(משתיקה את עצמי ב
לפני שכולם יצטרפו אליי...
) לא היה מצחיק כול כך הפעם אבל נו חפיף...

CoolBoy14

New member
ליסטה מה קורה?../images/Emo4.gif את מדרדרת

מה קרה לכל הציטוטים המצחיקים?

Digi Lista

New member
האמת שזה נכון גם אני הרגשתי את זה..

לא תמיד זה מצליח לצערי,מה גם שכתבתי חלק גדול בלילה וזה פשוט קרס,לדעתי מה שכתבתי בלילה היה יותר מצחיק אבל כאן ניסיתי לשחזר וזה פשוט לא הלך...

meytar

New member
גם אני ראיתי הפעם!

ציטוטים: טאקויה "הבנתי מה זה באמת להיות דיג'ימון" קוג'י "את נורא נשית.." טוב עכשיו אני הולכת לישון, חבל שרק שניים אמרו לי להתראות): אבל אני סולחת לכם!

למעלה