ציטוטים...
רציתי אתמול אבל תפוז קרס לי,אני שונאת שזה קורה לי באמצע כתיבה!!!אז אני אקליד שוב...חלק גדול טלי כבר כתבה אבל אני אנסה להתמקד לא בציטוטים עצמם אלא בהערות(אני אוהבת גם את מה שטלי כותבת מאוד מאוד מאוד!
) טאקויה:"כולם נעלמו,איך הם יכלו לשרוד את זה?"(איך אתה יודע מה הם נאלצו לשרוד בכלל אם אתה בילית בתור תיש בעולם האמיתי?...ובלי קשר הם שרדו דיי בקלות,מזאת התקפה קטנה לעומת רעידת אדמה כי ג'יי.פי בדיוק רוקד?...) טאקויה:"אני אשם,התוכנית שלי הייתה חסרת טעם"(אולי היית צריך להוסיף לה מלח וקטשופ לשיפור?...) קוג'י:"אני לא מבין למה דאסקמון לא חיסל אותי כשהייתה לו הזדמנות?"(אולי אם תהיה לך משקפת על הראש ותהיה ילד זאב בעולם האמיתי תוכל להבין את הדברים...ואולי לא...) זואי:"תשכח מיזה ראש מתכת,אנחנו לא ניתן לך כלום!"(במילים אחרות זואי לא נותנת ולא עושה את זה עם מתכות,אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...) רנאמון:"אוווו...,אבל מותק לא נמאס לך לחכות?"(רנאמון מציעה את עצמה כתחליף לזואי שלא עושה את זה עם מתכות...) ג'יי.פי לרנאמון:"עשי מה שאת רוצה,אני אעמוד בזה"(קל להבטיח בעודך תלוי בין שמיים לארץ...) ג'יי.פי:"את משוגעת רנאמון,משוגעת!"(למה משוגעת כי היא רצתה לעשות את זה עם מרקורימון במקום זואי שלא עושה את זה עם מתכות?זה נקרא משוגעת???זה לא כאילו שהיא רוקדת ויש רעידת אדמה...) טאקויה ה
:"לא הבנתי איך זה להיות דיג'ימון"(רובינו מתלבטים בבעיות דומות של אי הבנה איך זה להיות דיג'ימון,תנסה לדבר עם המיעוט שרוצה להיות דווקא סביבון בייבלייד אולי את זה יהיה יותר קל להבין...) טאקויה:"זה כאילו שידעתי שהולך לרדת גשם,אני מרגיש שהתחברתי אל הטבע"(רואה?כשמנסים להיות בייבלייד הכול יותר קל...) טאקויה:"לא היה קשר ביני לבין העולם סביבי"(מי צריך קשרים כשיש לך אפשרות להבין לעומק איך זה להיות סביבון בייבלייד?השלב הבא כפרס זה סביבו חנוכה...) קוג'י:"אבל הם חמישה דיג'ימונים ואני רק אחד"(שלא זה מה שיעצור אותך,תנסה להיות סביבון בייבלייד,לטאקויה זה עזר להתחבר לטבע אז אולי לך זה יפתור תסביכי קיום אחרים...) קוג'י:"אני לא יכול לשבת בחיבוק ידיים"(בתור סביבון לא תצטרך לדאוג לדברים כמו...ידיים!....נו, זה לא משתלם מרגע לרגע?) ספיקמון:"אתם חייבים לרקוד,אחרת לא נהיה חברים"(נו יאללה-'סביבון סוב סוב סוב,חנוכה הוא חג טוב,חנוכה הוא חג טוב,סביבון סוב סוב סוב...') ספיקמון:"תחזיר לי את הבומרנג!" טאקויה:"זה תלוי,אתה תהיה זהיר איתו יותר?"(למה לדאוג שתפסיד?לדעתי קרב בין סביבון לבומרנג הוא שווה כוחות...
) טאקויה:"תהיה עצמך,מבין?!?"(גם הוא בייבלייד?...) ספיקמון:"עוגה צ'קה(איך כותבים את זה בכלל?)"(עכשיו זה ברור,הוא לא בייבלייד,טעיתי...הוא התינוק המרקד ודורש הבומרנג לראש מ'אלי מקביל',השאלה היא מה יותר גרוע...) רנאמון:"אני יכולה לעשות משהו יותר רציני"(כמו מה?,להיות אלי מקביל עצמה?) רנאמון לזואי:"בואי נראה כמה את יפה כשמועכים אותך כמו ג'וק?"(מה יש לך נגד ג'וקים?הם יפים ומושכים בכול מצב!
) ג'יי.פי:"אני בטוח שזה חלום,חלום רע מאוד"(ג'יי.פי מתקשה להשלים משום מה עם הרצונות להיות בייבליידים,אלי מקביל והתינוק המרקד...ילד מוזר...) קוג'י לקלמארמון המבחילה כשניפחה את החזה:"כן,את מזה נשית"(את מהווה עבורו מודל לחיקוי...
) נימון:"בוקומון למה האחרים דבוקים לקיר ההוא?" בוקומון:"הם לכודים שם,טיפש!"(אמר מאמא עוף...) טאקויה:"אני לא יכול לפרוץ פנימה בלי לחשוב קודם"(למה לחשוב בכלל?את זה תשאיר לאחרים ותתנהג כמו |ראש משקפת| אחרת אני אתחיל לקרוא לך בכינוי גנאי כמו 'טאקאטו'...) בוקומון:"מהר טאקויה,מהר,רוץ מהר!"(אין כמו להיות הבוס,אההה מאמא עוף?!
...) טאקויה:"הריח,הקול,האווירה משתנה"(אולי ג'יי.פי החליט להפסיק לרקוד ולתקוע איזה נאד במקום?...) קוג'י:"תראה לי מה אתה יכול!"(אני מקווה שאתה לא פונה לג'יי.פי בהקשר להערה הקודמת...) נימון לטאקויה:"אתה משגע אותי"(זה חלק מהתפקיד...) טאקויה:"אני מוכן לקבל את האחריות שמגיעה עם עוצמה גדולה"(גם ג'יי.פי אמור לקחת את האחריות על עוצמה גדולה...של הנאדים...) טאקויה:"אתם באמת חושבים שתנצחו?לא שמעתם?לא יפה להתעסק עם אימא טבע!"(ועם אימא בוקומון?...) מרקורימון לרנאמון:"את מוכנה להפסיק להתבכיין,אישה?"(
*סאונד של שלושה בוקסים לאידיוט השובניסט הזה*) טאקויה:"תשמעו,אני בקושי מזהה את עצמי,אני כבר לא מרגיש כמו ילד"(ככה זה,הנאדים של ג'יי.פי יכולים לשנות לגמרי את קו המחשבה...) והינה החלק האהוב עליי(איזה כיף לי...נהנהנה
....מקפצת...מתלהבת...):"מי חשב שטאקויה יהיה אי פעם אחראי?טוב,חיים כדי ללמוד בדיג'ימון מפלצות דיגיטליות"(משתיקה את עצמי ב
לפני שכולם יצטרפו אליי...
) לא היה מצחיק כול כך הפעם אבל נו חפיף...