מה עם גזע ה- The Missouri Fox Trotter Horses

• פותח הנושא ADIV4
  • פורסם בתאריך

ADIV4

New member
מה עם גזע ה- The Missouri Fox Trotter Horses

אומרים שהם הגזע האידיאלי לטיולים ! מה דעתכם ? ומה טווח המחירים שלו ? הוא יקר כמו הערבי ? תודה.

dixie chick

New member
לא מכירה את טווח המחירים שלו

אבל אם הייתי שוקלת קניה של אחד סביר להניח שהדבר הראשון שהייתי עושה זה לשבת על אחד או שניים ולראות איך הם מרגישים לי אישית והאם לי אישית הם נראים יפים וההרגשה שלי נוחה עליהם... בגלל שעל טעם וריח אין מה להתווכח הייתי הולכת לנסות בעצמי...

ה צ י ף

New member
דעתי

אין מה להתווכח זה אכן הסוס האידיאלי לטיולים.. יש לו הכל מהכל!(כדי להיות סוס טיולים..) אין ספק שהוא לא מתאים לכל אחד..וכמו שכבר אמרו צריך לרכב ולהתנסות לפני הקנייה.. אין לי מושג מה טווח המחירים שלו אבל זה בטוווח יקר!כי עוד אין הרבה כאלה בארץ.. יש ממש בודדים. ראיתי 2 כאלה,לדעתי זה סוס מדהים.

alon oak

New member
לא ממליץ על הגזע-

הוא מאוד מגביל, הוא בן כלאיים, ושונה מאוד. אני חושב שאפשר בחצי מחיר להביא סוס שייתן פי כמה ...ולא בהכרח פחות "שווה".

fliperit

New member
אני, במקומך

הייתי מחפשת קווטר גדול. גם חזק, גם שקט וגם נוח (בד"כ)

ADIV4

New member
בסביבות כמה עולה קווטרית טובה מבלי תעודות ?

הגזע הזה טוב לטיולים ארוכים ? תודה...

dixie chick

New member
מה הדרישות שלכם בעצם?

סוס שמיועד לטיולים ובעיקר ארוכים? הבנתי נכון? יש עוד קריטריונים?

ה צ י ף

New member
ערבי הוא סוס עם דם חם

סוס קופצני, צעד גבוהה הקווטר,אפלוסה,פיינט.. הגזעיים האמריקאים הם שמתאימים לטיולים ארוכים ביחוד הקווטרים כי הם הכי רגועים ובעלי צעד ממש שטוח ונעים.. אבל לדעתי עם זה מה שאתה מחפש סוס לטיולים ארוכים ויש לך כסף.. לך על המיזורי פוקס טרוטר.. לא סתם הוא הסוס האידיאלי לטיולים!! ויש גם את הטנסי ווקר שהם סוסים מאוד טובים לטיולים אבל יש להם חיסרון שהוא גם יתרון.. יש להם צעד מהיר מאוד שהוא יחודי רק לגזע הזה! ובישביל לצאת לטיול עם עוד אנשים צריך שגם להם יהיה טנסים כי הם לא יעמדו בקצב.. אבל מצד שני הצעד הוא מהיר מאוד נוח וזורם.. צריך לשבת ולהחליט לא כולם אוהבים את הצעד הזה..ולדעתי הם גם סוסים יפיפיים..

תםטםOHIO

New member
כן

גם אני מעדיפה טיולים ארוכים או סיבולת עם גזע ערבי או מצרי או כל סוסי המדבר והערבות מאזור אוקראינה רוסיה וכד' שהסיבולת שלהם מצוינת ואפשר לסמוך עליהם. לי גם נח הצעד של סוס ערבי והנחישות שלו למסלול ולדרך.

fliperit

New member
כן. זה גזע מעולה לטיולים.

אני נהנת במיוחד לטייל על קווטרים גדולים (רוב הקווטרים יחסית קטנים, לטיולים עדיף קווטר גדול בעיני). קווטר בלי תעודות, מאולף, יעלה סביבות 2500 דולר, אולי פחות. אני מכירה סוס טיולים מדהים, דקוטר ענק וחזק, ורגוע, שאולי יהיה למכירה בקרוב. אם זה מעניין אותך, נהיה בקשר במסרים.

למעלה