מה עם גולדברג ?

the Rain

New member
Dead Man WalkinG אתה מדבר שטויות

אתה אומר שטויות למה 3 התרגילים התרגילים של גולדברג אלה היחידים שנתנו לו אבל הוא יכול לעשות הרבה הרבה יותר. תאמין לי אני ראיתי פעם אחת קרב שלו שבו הוא נעמד על הידיים והרגליים למעלה,והוגן ניסה לחבוט בו עם הרגל והגולדברג פשוט מדהים קפץ עם הידיים כשהרגליים שלו למעלה כאשר הוגן ניסה על הרצפה לבעוט בו עם הרגליים. היכולות שלו מדהימות והוא יכול לעשות הרבה יותר. זה שטויות להגיד על גולדברג בול עץ ולהגיד שלברוק יש כישרון מילולי למה הרי הצמידו לו את היימון בגלל שהבן אדם לא יודע לדבר, אבל לגולדברג יש כישרון של דיבור רק יתנו לו לדבר יותר.

the Rain

New member
כן כן הרוק עומד להפוך להיל כיחזור

עכשיו הוא בחופשה אפשר להגיד לכמה חודשים בגלל הסרט החדש שלו

Crossface

New member
זה היה יכול להיות סיפור טוב

בין גולדברג לבין רוק רק חבל שלגולדברג יש חוזה למשהו כמו שנתיים

hirshfe

New member
הרשו להכריז בזאת...

שהקרירה של דה רוק כמתאבק ככל הנראה הסתיימה לה. זה עוד לא רישמי. אבל, דווין גונסון חתם חוזה לשחק בעוד שלושה סרטים. בהוליווד מתייחסים עלי כדבר הבא בסרטי האקשן. אז כנראה זה ישים סוף לרוק כמתאבק פרט להופעות אורח. אם הדבר נכון, ןהמקורות שלי אישרו זאת, הרוק ישאר פייס לנצח. בהופעה אחת או אולי שתיים שלו בשנה בזירה

Pazc1

New member
Dead Man Walking

אין לך מושג איך הייתי בהלם כשראיתי את התרגיל הזה ... זה אחד התרגילים הכי מדהימים אי פעם . אבל זה היה נגד דיימונד דאלאס פייג´ ... ולא נגד הוגאן . מי שאומר שיש לו מגוון תרגילים מצומצם , הוא בפירוש אידיוט מושלם .

Pazc1

New member
תיקון ההודעה האחרונה

ההודעה האחרונה שלי הייתה מופנית ל THE RAIN מישהו יודע איך עורכים הודעות או מוחקים אותם ?!

למעלה