מה עלי לעשות ואיך...????

dinggling

New member
מה עלי לעשות ואיך...????

נפרדתי מאשתי לתקופה של 4 חודשים (אני יזמתי את המהלך הלא קל)...חזרנו בתקווה שיהיה יותר טוב ,מעל חמישה חודשים שאני בבית אך זה לא זה.יש לי שני ילדים שהפרידה היתה קשה להם וחלק מחזרתי היה בגללם (זו הרגשתי) היום אני רוצה לסיים את פרק הנשואין שלי אך מעדיף שהיא זו אשר תאמר לי "לך מהבית "... "רוצה להתגרש " וכד' . איך אני עושה את זה???????

את היכול להתחיל

למשל לחרבן באמצע הסלון.... או להזמין אורחים ואז להתפשט לידם אתה יכול להתחיל לקלל לצעוק להתעצבן... אבל... אתה גם יכול לדבר איתה!!!!! נראה לי תספר לה היא תבין..

טלה , אתה היית ציני, אבל....

לצערי מכירה מקרה אמיתי של בעל (בן דוד של הגועל) שנורא רצה להתגרש מאשתו והיא לא ממש רצתה, אז מה עשה? כשהיא היתה מסיימת לנקות את הבית, הוא היה שופך את פח הזבל באמצע הסלון לקראת ערב, היה שופך סוכר ומלח על הצד שלה במיטה כשהיתה מתקלחת, היה סוגר את השיבר לוקח כלים, ושובר באמצע הבית לא הרים עליה יד, או איים עליה פיזית, פשוט עשה את מה שעשה, ככה בשקט. לקח לה 1/2 שנה, כדי להגיד לו "אני רוצה להתגרש" והוא ניצח!!! גועל, כבר אמרתי? אין כמו לדבר

אייל 401

New member
סופי ...מגיע לה

מה היא חשבה שתחזיק מישהו בכח .... כניראה הוציאה לו תנשמה שלא נותרה לו ברירה בן אדם צריך ללמוד לא להתעקש על להיות איפה שלא רוצים אותו . לא הייתי נוהג ככה ,אבל אחלה דרך ...להסביר לקשי הבנה .

חבל שאין אייקון שמראה איך האף שלי

התעוות עכשיו, אבל רק נחיר אחד!!!!!!!!! היית מסוגל להתנהג ככה????? בכל אופן, הוא הרשה לעצמו להתנהג ככה כי היה לו גב!!!!!!!!! גב רציני מאד, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

jane34

New member
תגידי ספינקה לא יותר קל

להוריד לה סטירה? היא תגיש תלונה, יעצרו אותו- יהיו לו במקרה הטוב כמה ימים של שקט ממנה, יפתחו לו תיק(ואל ישאלו אותו אם הוא ארז לבד....) היא תדאג לפרסם ברבים שהוא עבריין, חולה נפש, מטורף, מנוול, זה לא האיש שאתו התחתנה וא היא בטח תרצה להתגרשששששששששששששששש!!!!!!!!

t o t a l

New member
תראה את טובת כולם. אל תהיה קטן.

קשה לי להתחבר לצורך שלך שהפרידה המחודשת תבוא ממנה. מניח שצורך זה נובע מקושי שלך להתמודד ולהצטייר בעיניה ואלי גם בעיני הילדים כמי שגורם לכאב ולקושי. אתה צריך לחשוב רחוק. עזוב אותך ממניפולציות כאלו ואחרות. אל תהיה איש קטן. תחשוב ישר ואמיתי. תסביר לה שלא טוב לך. שהגעת להחלטה. תפרדו בדרך הנקיה ביותר. ילדיך, היא ואתה רק תרוויחו מכך.

הצחקת אותי.

טוב, לא ממש. אתה מצפה ממנה להיות זאת שתפרק את החבילה ותסגור את הבאסטה, דבר שסביר להניח יקל על המצפון שלך. המלצתי אליך: קח אחריות על החיים שלך, על המעשים שלך ועל התוצאות.

פברואר68

New member
כמובן שהתבדחתי בתגובתי הקודמת....

תשאר רציני בלי התעללויות מגעילות תשאיר טעם טוב של ידידות גם כי יש עוד שנים רבות של גידול ילדים בשיתוף עד לא מזמן היא היתה האדם היקר לך בחיים את זה חשוב לזכור ולעשות תהליך הוגן מכובד ישיר וברור אני ממליצה על מגשרת

פברואר68

New member
טלה ...תקרא שוב את שכתבת למעלה

מה זו ההתנהגות שהצעת לו ? זו לא התעללות ? שלא יקח את ההתלוצצות שלך ברצינות......... שיתן כבוד כשהוא מתגרש לזו שבחר לאהוב ולהתחתן לאם ילדיו........

תעזוב וזהו, תשתדל בצורה יפה

מהר, לאט, ביוזמת, יוזמתך - בכל מקרה בהתחלה יהיה קשה לכולם, אחרי תקופה כולם יראו כמה שיותר טוב כך.

dinggling

New member
תודה על התגובות והרעיונות

אבל אני לא בחור אלים ולא צועק לא כועס ולא נכנס לוויכוחים. בטח שלא אזרוק זבל בסלון או אשבור כלים. לקחתי אחריות בפעם הקודמת...והיה עדיף שהפעם היא תיקח אחריות אך איך עושים את זה...??? תודה שוב על התייחסותכם לנושא.

כשאת מודדת דדת דדת

"כשאת מודדת כמה אני נותן תראי מה אני נותן רק אז תחליטי כמה תתני לי חזרה" ירמי קפלן

למעלה