מה עלינו לעשות?

מה עלינו לעשות?

אני לומדת בכיתה י` ועדיין יש לנו ימי שדה. אבל במצב הבטחוני ברור שלרבים לא ייתנו לצאת! בקיצור לפני שבועיים התקיים טיול שדה לחורשה כלשהי, בכיתתי יצאו 13 איש מתוך 34 תלמידים ברור מי ייצא במצב בטחוני כזה אבל מנהלת שכבתינו היקרה דאגה לכך שמי לא יצא לא יעשה מבחן בהנהלת חשבונות (לבנות) ובפיסיקה (לבנים). ונש זה היה מגוחך מאוד אבל לא יכלנו לעשות כלום בסוף אלא שלא יצאו נדפקו ולדעתי זה לא הוגן אנא המליצו מה כדאי לעשות בתודה מראש נערת הפרחים! האם גם אצלכם ישנ עונשים כאלה?

Dovsha

New member
כמו צבא

ביה``ס זה כמו צבא ברגע שנכנסת בשערי בית הספר יצא ההגיון כמו שנכנסת בשער הש``ג בבסיס ונעלם כל קמצוץ קטנטן של הגיון... אין כ``כ הרבה מה לעשות - אפשר כמובן לנסות למחות אבל אני לא חושבת שזה יעזור... צודקת, זה לא פאייר ולפי דעתי העונש שהוטל עליכם חסר כל הגיון, אבל זה מה יש יקירתי. בכל מקרה אם תחליטו לעורר איזושהי מחאה - שיהייה בהצלחה.

N0

New member
איזו חוצפה

מה הבנים והבנות אצלכם לא לומדים אותו דבר ? שכל אחד שלא יצא שיביא אישור מההורים שהמצב הביטחוני מסוכן ושההורה דורש שיאשרו לבן שלו לעשות את המבחן ואם זה לא יעבוד שאף אחד פשוט לא יכנס לעשות את המבחן הם יהיו חייבים להסכים לכולם (אבל למה אתם בכלל רוצים לעשות מבחן ? )

נעל

New member
``המצב הבטחוני

הוא בשבילכם - שמרו עליו`` נעל הייתה רוצה להצביע על דוגמא שבה המצב הבטחוני דווקא משחק לטובת התלמידים. בתחילת השבוע היו אמורים נעל וחבר מרעיה לצאת לריצת 2000 מ` שיגרתית ומתישה ליד בי``ס (אחרי ששאר הקבוצות בספורט כבר ביצעו את המטלה בשיעור שלפני) אך הדבר התבטל, פשוט בגלל ``המצב הבטחוני`` (שלא השתנה ביומיים שעברו) שגרם למורה לחשוב שהוא לא יכול להוציא את הילדים לגינה של זקנים באמצע גבעתיים, במרחק 10 מטרים מהשער של בי``ס. נעל ;-)

חה חה!

אבל זה עדיין לא פייר. עזוב אותך מביצפר, לי אסור בכלל לצאת מהבית לקניון שנמצא מאחוריו (הסנטר האגדי אוף קורס) :-(

אני לא בטוחה...

שמותר לעשות כזה דבר כשההורים שלי לא נתנו לי לצאת לטיול אחד המקסימום שעשו זה לתת לי לעשות עבודות מזכירות (שכללו לסדר את דפי הציונים של התלמידים בשכבה במגמות השונות ;-) ). כאילו... אתם לא יוצאים כי אתם מפחדים מבחינה בטחונית או משהו כזה? לא הכי הבנתי שבעולם... אני לא חושבת שצריך להכריח אתכם לצאת (מבחינת התלמידים, לא מבחינת מערכת החינוך), אחרי הכל אתם שילמתם לטיול, אז מה אכפת להם? הרוויחו עוד 250 ש``ח...

למעלה