מה עליי לעשות?

LyricMan

New member
מה עליי לעשות?

לאחר מספר שבועות מחבלה בשורש כף יד שמאל הופנתי למיפוי עצמות. בשורש כף יד שמאל הודגם ריכוז מוגבר באיזור הטריקווטרום, ממצב שיכול לנבוע מחבלה גרמית מוקדית עם אפשרות לשבר, לקורלציה קלינית ורנטגנית. הרופא אמר לי ללכת לפיזיותרפיה, אבל אני מאמין שזה לא תמיד טוב. חבר שמבין ברפואה אלטרנטיבית אמר שבמקרים כאלו פיזיוטרפיה זה לא תמיד הפתרון הנכון. אולי יש עלים שצריך לשים בזמן שהולכים לישון בכדי להאיץ את תהליך הריפוי? מה אתם מציעים?

לשאלתך../images/Emo140.gif

ראשית עושים מה שהרופא אומר ! הרפואה הטבעית היא רפאה משלימה לקונוונציונאלית, מה גם שפזיוטרפיה זה לא חומרים כימיים שהנך מנסה להחליף .. חברים זה דבר טוב, אבל חבר שמבין? זה טוב לא בנושאי בריאות, אלא אם כן הוא רופא או מטפל מוסמך בתחום כלשהו ברופאה המשלימה. אם הינך מעוניין להחליף את הפיזיטרפיה ברפואה משלימה, כדאי שתמצא מטפל מוסמך.. לא נראה לי שעל גבי הנט אפשר להמליץ לך טיפול. צמחי- מרפא קיימים להאיץ ריפוי- בשתיה וניתנים על ידי מטפל בכיר ברפואה סינית. בריאות טובה אריאלה

צמחי מרפא

לא רק ע"י מטפל בכיר ברפואה סינית, כי גם ע"י נטורופט שלמד צמחי מרפא ו/או ע"י הרבליסט או הרבלוג- מתמחה בצמחי מרפא. ולגבי השאלה המקורית, אם אינך שלם עם הצעת הרופא הקונבנציונאלי, הייתי ממליצה לגשת לנטורופט/ית או מרפא ברפואה המשלימה שמבין גם במבנה השלד, כגון מעסה בכיר/ה נטורופט, לרוב מבין גם במגע, גם בתזונה מתאימה וגם בצמחי מרפא ושמנים ארומטיים שיכולים לעזור לריפוי ולהקלה על הכאב. בריאות ושבוע טוב, תמי- נטורופטית

למעלה