מה עליי לעשות?

tomerאשדוד

New member
מה עליי לעשות?

כבר מס' פעמים שיצאתי לסיור רגלי ומכיוון שהמפקדת שלי לא הייתה בבסיס לא קיבלתי שום שמץ של ציוד והרגשתי כאילו אני מטייל סתם בחוץ אני חושב על מס' אפשרויות 1)לפרוש? 2)לדבר דוגרי עם המש"ק? 3)או להתחמק מפעילות עד שישאלו לפשר הדבר ואז להסביר להם את המצב? 4)או שפשוט לא לפעול עד הקיץ כי גם ככה החורף הזה מלא רק בפורצים.?

משאז

New member
ערב טוב...

א) נשמע בפיך שמץ של זלזול מה פירוש "גם ככה החורף הזה מלא רק בפורצים" להביא פורץ זה מניע של לפחות 10 פריצות.... אחת מהן יכולה להיות לבית שלך, חוץ מזה מה אתה מחפש? אנחנו לא עושים העדפות בטיפול באירועים, מטפלים בכולם גם אם זה "רק פורץ" ב) תבהיר למפקד/ת שלך שסיור לא יוצא בלי: 1. רישום ביומן 2. תדרוך 3. ציוד הכולל (אפודים זוהרים, קשר, נשק-לפחות נשק אחד ובמידת הצורך פנס) 4. תמיד חייב להיות איש סגל כדי להוציא את המשמרת, אם לא המב"ס בעצמו. ג) העצה שלי היא להקפיא פעילות עד לשינוי השיטה של הוצאת המשמרת (אף על פי שאתה עוד צעיר ויוצא לסיורים רגליים בלבד)

מתנדב

New member
אני הייתי הולך יותר על האפשרות

השניה, ותגש קודם למבסי"ת ותדבר איתה ותבהיר לה את העניין, בכל מקרה אל תצאו אף פעם ובשום מקרה אם לא נרשמתם ביומן, אני יודע שישנם מקומות שאם הבסיס סגור אז יש יומן קבוע בתחנה ואפשר להירשם בתחנה, אבל ללא רישום עם חתימתכם ביומן שלא תצאו, כי אם חלילה יקרה לכם משהו אתם לא מכוסים, ואתם עלולים להסתבך קשות ואין אף אחד שיתן לכם את הכיסוי על זה... ב. ציוד, זה דבר מאוד חשוב, ציוד מינימלי שזה אפוד זוהר, פנס (לא חובה אם אין - אפשר להסתדר גם בלי, אך מומלץ שזה יהיה), נשק, ומכשיר קשר, אני זוכר שהיו מקרים בודדים שלא היה מספיק מ.ק. ואז אמרו לנו שאם ניתקל במשהו שנחייג 100 וכמו כן היומנאי החזיק את הפלאפונים שלנו... בהצלחה!

ghost7

New member
בהקשר הזה-

כבר יצא לי לנהוג ניידת, ולדווח ל-100 בסלולרי, בגלל העדר מכשיר קשר...

יוני43211

New member
בהקשר הזה-ו

אני יש לי קשר ישיר למרדם שלנו דרך המירס
יוני

למעלה