מה עליי לעשות?

מה עליי לעשות?

פריסת יעוץ רזה
מה עליי לעשות על מנת לקדם את יחסיי עם X בחודש הקרוב?
מצב נוכחי: 9 מטבעות- לא מצילחה להבין את הקלף הזה בפריסה הזאת, אני בהחלט לא מרגישה שפע וסיפוק בקשר הזה, יותר בקטע של עצב ופגיעה.
עיצה : 8 גביעים- לוותר ולשחרר ולהפסיק לנסות?
ממה להמנע: 3 מטבעות- הקלף מסמל גמול אחרי עבודה קשה- אם זה זה יוצא במיקום של להמנע, אז זה אומר להפסיק לתת לקשר הזה ולבחור, כי אני לא אקבל את התמורה שבאמת מגיעה לי?
תוצאה: 6 מטבעות- אף אפעל על פי מה שהקלפים מייעצים לי אז אני אקבל יותר ממה שאני מצפה? השאלה היא אם זה בתוך הקשר הזה או שאני אכיר מישהו יותר טוב? ואכנס לקשר בריא יותר?

מה אתם אומרים?

אוRנה

New member
היי יעל

8 הגביעים מביע תחושת נטישה
9 המטבעות כמצב נוכחי מתאר שאת די לבד
אפשר לעשות חיבור נוסף בין 3 המטבעות שנמצא דוקא בעמדת ממה להמנע, לבין 6 המטבעות שבהתאמה ליתר הקלפים עשוי להעיד על נתינת יתר שלך, ועל חוסר אפשרות להשיג את התוצאה הרצויה.

איך 9 מטבעות מעיד על בדידות?

זה לא אמור להיות קלף שמח ואופטימי, ושל סיפוק ואושר?

ועוד משהו

8 מטבעות הוא קלף של נטישה אני יודעת, למעשה אני רוצה עצה מהקלפים אז למעשה הוא אומר לי לוותר?

אוRנה

New member
הרי אין לכל קלף פירוש יחיד

ואין קלף חיובי או שלילי
הפירושים רבים. בידקי באינטרנט פירושים מגוונים נוספים.
חשוב להסתכל על התמונה הכוללת
&nbsp
כאן 9 המטבעות, יחד עם יתר הקלפים, מראה אישה מבודדת רגשית
גם ל 8 הגביעים יש פירושים רבים, אך כאן, הוא מתאר תחושת בדידות.
&nbsp
בפריסה כולה יש רק קלפי מטבעות (אדמה)
הקלף היחיד שכבר מביע רגשות, בעייתי
מה שאומר שהגישה שלך מאוד פרקטית
חסרים יסודות האש (מטות) ואויר (חרבות)
מכאן שהעיצה היא :
להתנהל באמצעות חשיבה רציונלית, יצירתיות, להט ותשוקה
&nbsp
אם תוסיפי מעט רקע נוכל להיות יותר ספציפיים

שניי77

New member
תוספת קטנה ליעל הקטנה

מסכימה עם מה שאורנה כתבה לך
בנוסף בעיני - 3 מטבעות אומר לך להימנע מלהיות במקום בו את לא מקבלת לא הכרה ולא גמול.
וקלף התוצאה היא שמגיע לך יותר מהפירורים האלו..
נראה כאילו הקשר הזה גם כיבה את התשוקה שלך, את "יעלי" האמיתית וגם גרם לך להפסיק ולחשוב ברציונליות.
חזקי את האמונה שלך בעצמך ובמה שמגיע לך.
בהצלחה!

היי שני

גם אני פירשתי את 3 המטבעות בצורה הזאת, להפסיק לתת ולא לקבל, כי מגיע לי יותר (6 המטבעות)
ואני די מתחברת למה שכתבת לגביי, אני די שבויה בו לצערי, אבל מתחילה להתעשת ומנסה לחשוב מהראש ולא מהלב.
מקווה להצליח ולעמוד בהבטחות שהצבתי לעצמי, מאוד קשה שלוקחים אותך כמובן מאליו, הוא לא אשם, אני אשמה, אם לא מעמידים במקום מהתחלה וסלחנים אז מתנהגים אליך בהתאם, ושוב לא חושבת שהוא בנאדם רע פשוט נוח ואני לא שמה לזה סוף... עד היום
&nbsp
מה שלי לא היה ברור בפריסה זה 9 המטבעות כקלף בדידות, לא ידעתי שניתן לפרש אותו כך...
&nbsp
מה שקשה לי בגדול בפירוש הטארוט זה שילוב הפירושים ביחד, כל קלף בנפרד יותר קל אבל זה לא מספיק.

למעלה