מה עלה בגורלו של אורי גלין מהאסון

נתיבה

New member
הוא עמד למשפט. מה היה פסק הדין

ממש לא זוכר אבל בעיתונים מהשנים 54 -55 אפשר למצוא. בהזדמנות אני אנסה אולי..אם כי זה לא בעירי..הארכיון.יש גם הספר כותרת ראשית של ´מעריב´ למי שיש יכול לחפש. הקטע של התאונה היה שהוא זרק איזה איגרת ברכה לנוכחים. העצרת היתה לזכר הצנחנים שצנחו באירופה, או רק לזכרו של פרץ גולדשטיין. ועדת חקירה לא עשו אם כי נהרגו שם..בן ציון ישראלי מקב´ כנרת שהיה אחד מאלה שהחלו את גידול התמרים בארץ לאחר שהביא חטרי תמרים מעיראק יחד עם יאני אבידוב מנהלל. מה שהיה אסור על פי החוק העיראקי..כמובן.!

אשור

New member
הייתה כתבה מצולמת בעולם הזה

בו נראה צמיג המטוס פוגע בראשו של מפקד המשמר.באותו כינוס נהרג גם יונה כסה שהיה חבר כנסת.

נתיבה

New member
אגב אורי אבנרי...מה דעתכם על

פעילותו הפוליטית.?[אפרופו הפרס שקבלו הוא ורחל אשתו פרס החיים הנכונים בכתבה במוסף מעריב] היא מציינת שהוא טבע את המונח המרחב השמי-וקרא לכינון שתי ישויות בארץ ישראל.ונפגש עם עראפת ב-1983.! האם בכך שבשנות הששים העריך שתקום מדינה פלסתינית-חזה את הנולד.? או שהיחסים הנוכחיים הם-הם שבעצם מבטאים נכונה את שעתיד היה לקרות.? ולכך הוא ודאי לא התכוון.! לעניות דעתי. ואם הנושא לא מעניין- אני מבקש סליחה מראש.! לא אמרתי כלום. ונחזור לרעננה..כמו ששרו התרנגולים.

שקדי

New member
הנושא מענין עד מרתק נתיבה..........

אבל לעניות דעתי לא פה המקום יש לכך פורומים אין קץ במרחב הוירטואלי אם אתה מבקש לראות מה מעוללת הפוליטיקה לפורום סור נא לפורום אקטואליה באורט........ותיבהל......... ואנחנו הנה באים רק להתרפק להתגעגע ולאהוב......את שעבר......

עיניים

New member
בוקר טוב של שבת

צודק שקדי. הנושא אכן מרתק אולי בפורומים אחרים. אך לפני שחוזרים לרעננה, רציתי רק להעיר לנתיבה שלעניות דעתי נפגש אבנרי עם עראפאת בעיצומה של מלחמת שלום הגליל, הווה אומר ביולי 1982. ב ו ק ר

שקדי

New member
שבת שלום חונה´לה.............

איפה כולם כל הבקר כשאני פה לבד ודוקא עכשיו שאני חופז לי לפרלמנט המקומי מופיעות אחת אחת ובאין רואה............לא פייר שבת שלום...........

נתיבה

New member
דוקא ´העולם הזה´ זה נוסטלגיה ושם

באקטואליה הרי רק מקללים את הסמול שהרי מישהו אשם..בכל המצבטטה הזה. חו"ח לא אנחנו והממשלות שלא תרמו בכלל למצבטטה. ואם תש´ל לדעתי הרי גם תכנית אלון היא נוסטלגיה..שעוד ניזכר בה.!

שקדי

New member
אנ´לא זוכר פרטים מדויקים אבל.......

ב1953 בערך היה כנס במעגן ובשיא הטכס מטוס קל היה אמור להנמיך טוס ולזרוק אגרת לקהל נוו....והוא הנמיך טיפה יותר מידי והתרסק אל תוך הקהל היה אסון נורא בו נהרגו בין השאר כמה מראשי הישוב דאז שאר הפרטים אצל היסטוריון הפורום אשור

למעלה