מה עכשיו

night mistress

New member
את אומרת שחבל לוותר...

אני מניחה שזה כמו לחכות לאוטובוס..חרי חצי שעה של המתנה את נשארת כי חבל..הוא יגיע עוד שתי דקות.. ואם לא? אני הייתי באותה סיטואציה עם האקס שלי, אחרי חמישה חודשים היה לי חבל לעזוב..אז נשארתי, ואחרי שנה אותו דבר..הרי חיכיתי עד עכשיו שמשהו ישתפר.. ואחרי שנה וחצי הוא זה שהרים בסוף ידיים ואני מודה לו על זה.. יקירה, יש כל כך הרבה גברים בחוץ שיתנו לך את מה שאת צאיכה, אל תתפשרי.

לא הבנתי אותך

אז לקוות לטוב ולזרום הלאה, כי חבל לוותר, או שפשוט לזרום הלאה? את בחרת להשאר עם הבחור שלך, עד שהוא החליט אחרת, ובכל זאת עברתם את המשבר הזה יותר מפעם אחת, איך עשיתם את זה? צעד אקטיבי או שהזמן עשה את שלו?

night mistress

New member
איזה עברנו?

נתקענו בשלב הזה כמו שני @#@ ..אני אומרת תמשיכי הלאה בלי.. אהבה או לא אהבה,יש דברים שלא שווה לסבול בשבילהם,נכון שכל קשר מורכב מפשרות..השאלה היא כמה את מוכנה להתפשר והאם זה הדדי. אני הייתי דיי מטומטמת..כל הזמן קיוויתי שהמצב ישתפר, הקשר שלנו היה מורכב מ 40% רגעים טובים וכל השאר- בכי, צער...כעס כלפי בן הזוג...זה לא אמור להיות ככה..ממש לא..כשאני מסתכלת היום על כל התקופה הזאת אני לא מאמינה איזה נאיבית הייתי,נשארתי כי אהבתי, בולשיט (סלחי לי על הביטויי)..כשמשהו לא קיים הוא פשוט לא קיים, לא משנה כמה תחפשי אותו. אבל לפני שאת נוטשת אני גם מציעה שתדברי איתו, כי זה אחד הדברים המרכזיים בקשר-תקשורת..אצלי לפחות דיברנו על זה כל הזמן, אולי בגלל זה נשארתי בסבך הזה בלי ללכת מוקדם יותר.

קורה לכולם

אני ממש לא מצליחה להיזכר בקטעים כאלה במערכות יחסים קודמות, זה לאו דווקא אומר שלא היו. אבל אני מרגישה שאם אני לא אקח איזה צעד אקטיבי לפחות לנסות לעבור את זה, אז אני פשוט בורחת ולא מתמודדת. תקשורת נועדה בין השאר לשמש כלי עזר לפיתרון בעיות. ואני חושבת שדווקא במקרה הזה לשלוח גלגל הצלה עדיף לפני שיחות. האמת היא שכבר די גיבשתי דעה בקשר לזה. אני אנסה לשנות דברים, אלך צעד אחד לכיוון שלו. אגלה עיניין אקטיבי בדברים שמושכים אותו. אולי משם דברים יזרמו יותר בקלות ויתפתחו כיוונים נוספים. ואם לא- I WILL GO BYE BYE... אני לא רואה את עצמי ממשיכה במוד הנוכחי. תודה.

למעלה