מה עכשיו?

מה עכשיו?

שלום בנות! אתמול בערב, לאחר ההזרעה השלישית, קיבלתי מחזור. הרופא שלי אמר שאם הפעם זה לא מצליח, הולכים להפריה. הבעיה שלנו היא בזרע של בעלי. אני בקופת חולים כללית, ורציתי לשאול: מה עכשיו? איך זה עובד? איפה עושים את הטיפול? ספרו לי.. תודה

מם 1971

New member
מצטערת על השלילי

לגבי השאלה- גם אני בכללית וברגע שהוחלט לעבור להפרייה חוץ גופית הופנתי למרפאת הפיריון בבלינסון. שם שוחחתי עם רופא שבדק את הבדיקות שלי , אישר שאני צריכה להתחיל טיפול IVF ונתן לי טופס לועדת האישורים כאשר במקביל הוא ביקש ממני ומבן זוגי לעשות מספר בדיקות דם. את הטופס לועדה הגשתי במרפאת האם שלי ולאחר כשבוע קיבלתי אישור להתחיל בטיפולים. היום הוצאנו שני טפסי 17 להמשך הטיפולים בבלינסון (לשלב א' ו-ב') וביום שני אנחנו אמורים להתחיל טיפול. ככה שהתהליך לקח כשבועיים ימים. בכללית מפנים לבתי החולים של הקופה, כך שתלוי באיזור המגורים שלך. אני מניחה שבעלך יצטרך לעשות בדיקת זרע נוספת בביה"ח אליו תופנו וע"פ התוצאות יקבע אופן הטיפול . המון המון בהצלחה בהמשך.

תודה על התגובה, עוד שאלה

תודה רבה על התשובה המהירה! אם כך, זה אומר שהתהליך לוקח זמן והחודש הזה מפוספס, נכון? לא שזה רע, כי לוקח לי זמן לעכל את זה...

Galit29

New member
זה לא חודש מפוספס

אל תחשבי על זה ככה. תחשבי שזה עוד חודש שאפשר לנסות על טיבעי. וגם לא לפחד מתהליך ההפרייה - השד הוא לא כזה נורא (הוא לא נעים)

מם 1971

New member
תודה

רוב הסיכויים כי החודש יפוספס, היות ועדיין לא הופנת ליחידת הפוריות ולא התחלת בתהליך. אבל מי יודע אולי זה לטובה ותבורכו בהריון ספונטני(אמן!)... בכל אופן במקביל (עד שתכנסו החודש להריון ספונטני
), הייתי ממליצה לך לפנות לרופא המטפל על מנת שיפנה אותך ליחידת הפריון וכך לא תאבדו זמן נוסף. והלוואי ואכן העכבה תהיה לטובה...

p l a

New member
אופטימיים יקרים

האם בדקתם אצל מומחה לפריון הגבר האם ניתן להתקדם גם בכיוון הזה?

p l a

New member
בהחלט!

לדברי ד"ר מדג'ר 45% מהגברים הסובלים מחוסר פוריות הסיבה היא ספציפית - ורידים, וניתנת לטיפול (גם אם זמני). וחוץ מזה, כך גם להם יש חלק בטיפולים........ בהצלחה

Galit29

New member
אין מה להוסיף על מם

יש פה עוד בנות שמטופלות בבלינסון דרך הכללית - צוות טוב מאוד וממש נחמד. מה שנשאר לי להגיד לך זה המון בהצלחה.

פרטי או קופ"ח

שלום! עוד שאלה: עברנו כבר שלוש הזרעות, קיבלתי אתמול לאחר ההזרעה השלישית שמסתבר שנכשלה... שאלתי היא: הרופא אמר שאם זה לא עובד הפעם אז הולך אז הולכים להפריה. מה אתן ממליצות? להתחיל בקופה או לעבור מייד לפרטי? אני בכללית. (אגב, משיהי יודעת עם אילו בתי חולים הם עובדים באזור ת"א?)

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. אני ממליצה קודם כל לפנות לרפואה הציבורית, ורק אם אם את ממש לא מרוצה (או רק אם יש לך ממש עודף כסף) לעבור לפרטי. אני לא זוכרת מי עובד עם הכללית במרכז, אני מקוה שבעלות נסיון יענו לך. בהצלחה נועם

למעלה