מה עישתם היום?

מה עישתם היום?

נעה בסדר הנפיחות וההמטומה עברו מהמצח לעיניים אז הכל נפחו לה סביב העיניים חוץ מזה היא משתוללת כאילו לא נפלה ולא קרה לה כלום היום עשינו טעות וניסינו להגיע לספארי אחרי כמעט שעה של הסתובבות ברחובות רמת חן הבנו שלספארי כנראה לא נגיע אז הלכנו לדודה שלי שגרה בקרבת מקום אח"כ הלכנו לגסי שגר ליד פארק דרום ובילינו שם את אחה"צ - יש מלא תמונות שמאות איך נעה משתוללת כאילו היא לא נפלה לפני יומיים אז אנחנו בבית עשינו קצת "על האש" החצי עושה סלט ונשב לאכול

מעצימה

New member
היי מזל טוב..

נחמד לשמוע על עוד זוג שהתחתן באותו היום ..1.4 גם אני חגגתי יום נישואין ..28...מזל טוב לנו..........

ה דרומי

New member
יאללה יצאתי לעוד סופע"ש מחוץ ל../images/Emo82.gif

התארגנות ספונטנית ואני איתם לאזור ים המלח משהו כזה. אוהלים אוכל ומנוחה משהו צריך לתור את הארץ
שב"ש ומועדים לשמחה ו
לחוגגים את שנות הזוגיות שלהם ועשו על האש בלי להזמין אותנו ככה לא יפה

דינהלה1

New member
בוקר טוב

אמא של נתאנל מזל טוב ליום הנישואין 17 שנה כל הכבוד לכם
טוב גם לשמוע שנועה בסדר, אנחנו היינו אתמול בגן העיר בת"א, הביאו לשם פינת ליטוף מאולתרת: היו ארנבות, שפנים ועז, גל מאוד התלהב ושמח להחזיק ארנבת לבנה וחמודה, רותם פחות מתלהבת מחיות ואופק נראה לי קצת פחד וליטף אותם בזהירות יתרה... העז היתה מאוד ידידותית למרות הקרניים שקצת הפחידו אותי...ליתר ביטחון ביקשתי מהילדים שלא יגעו לה בפנים...גל מאוד סקרן לגבי חיות, יש גינה אחת בשכונה שבה גר חתול שחור עם עיניים ירוקות, בכל פעם שאנחנו הולכים לגינה גל עולה על המתקנים והולך לראות את החתול לסירוגין
היום יום שישי כנראה נבלה את שעות הבוקר בלהתכונן לשבת, צריך לעשות קנייה בסופר, יחסית לא השתגענו בקניות מזון לחג אז צריך לחדש את המלאי. חוץ מזה הבטחתי לרותם לאפות לה עוגת שוקולד, היא רוצה מזרה צבעוני של סוכריות צבעוניות בצורת לבבות, היינו בחנות מתמחה ולא מצאנו.

למעלה