מה עושים???

מה עושים???

יש לי ילדה מדהימה בת 5 וחצי מיחסים קודמים שהסתיימו לפני כ 4 שנים לאחר מערכת יחסים ארוכה ללא נישואים, אבי הילדה התחתן לפני כמה חודשים ונולד לו בן. אבי הילדה ואנוכי לא גרים באותה עיר כאשר אני גם כן עומדת להתחתן ולעזוב את עיר מגורי שהיא גם כן לא רחוקה 50 דק' ממני ו40 דק' ממנו. הוא ממורמר על כך ולכן הוא מרעיל את הילדה נגד בן זוגי ובכלל נגד כל המעבר לעיר החדשה. הוא משתמש בכל האמצעים כולל הילדה ע"מ לטרפד את המעבר, למישהו יש עיצות איך להתנהג עם הילדה? נוצר מצב שהילדה כ"כ מוטרדת מאיך אבא שלה מרגיש בנוגע למעבר והיא פיתחה אנטיגוניזם כלפי בן זוגי וכלפי כל המעבר. עיצות יתקבלו בברכה

my sunshine

New member
50 דק'

זה מרחק לא קטן למפגשים שבועיים עם הילדה ואביה. שניהם צודקים בפחד שלהם בנוגע למעבר שלך. לדעתי, את צריכה ליזום שיחה עם אבי ילדתך, לומר לו שתעזרי ותעשי הכל על מנת שהוא יראה את ביתו, גם אם זה אומר שפעם את תקחי ופעם הוא ו/או כל סידור שיתקבל על שניכם. אל תשכחי לרגע שהוא אבי ביתך והוא תמיד יישאר כזה. זכותו המלאה ובוודאי שזכות ביתך , שהיא קטנה מאוד עדיין, לראות ולהפגש עם אביה בצורה סדירה . בכלל, האם המעבר למקום כה מרוחק, הוא הכרחי? ואם כן, אין שום סיבה ששניכם תעשו את כל המאמצים על מנת שהאב וביתו ייפגשו. בהצלחה ובמזלטוב לנישואייך.

המרחק הוא 40דק' ממנו

אני כיום גרה באיזור נתניה והוא גר באיזור חדרה אני מתעדתדת לעבור לעיר חיפה דיברתי איתו שאני אעשה הכל על מנת שהם יוכלו להפגש באמצע שבוע. בינתיים הוא מרעיל את הילדה נגד בן זוגי ונגד המעבר לחיפה איך אני יכולה למנוע ממנו להרעיל אותה?

את לא יכולה למנוע

אין לך שליטה על מעשיהם של אחרים. עדיף לחפש את הפתרונות במקומות אחרים, אדפטיביים יותר.

למעלה