מה עושים??

inter C

New member
מה עושים??

שאתה יודע שאתה צריך להתנתק. שהידידות הזאת רק פוגעת. שכל מישהו שהיא מדברת איתו אתה מרים גבה. שאתה רואה אותה פתאום כל המהלכים שתכננת וכל מה שרצית להגיד לה נשכח. ומה שחשוב זה שממש כיף באותו רגע וזהו. אתה לא רוצה להרוס את זה אבל שאתה שוב לבד אתה שוב כועס על עצמך. והיא.. היא בכלל לא יודעת.. שאתה רוצה להפסיק. לחתוך את הקשר הזה.. אבל זה קשה.. אם אני יתנתק, אולי אז היא תבין ? אולי אז היא תרצה מעבר ? ... יודע שאתה מתנתק בשביל עצמך. לא בשביל שהיא פתאום תתעורר ותבין. אבל זה קשה.. כי קשה איתה ויותר קשה בלעדיה. מה עושים

inter C

New member
המשך

כולם אומרים היא לא שווה. אף אחד לא חושב כמוך. אתה היחידי שמוצא בה משהו שאפילו אתה לא יכול להסביר מהו. החברים מנסים לעזור אבל כמה אפשר לחפור על אותו נושא. היא לא יודעת בכלל על מה שעובר בראש שאתה לבד עם עצמך. על התסביכים והוויכוחים שאתה רב עם עצמך. הראש והלב בכסאח אינסופי 24-7. צריך להתנתק אבל אז תבוא הרייקנות. מנסה לשכנע את עצמך.. מנסה להסתכל על החסרונות שלה.. צריך לחתוך אבל לא רוצה. כיף איתה ויהיה כיף בלעדיה. ממתי הפכתי כזה?! אני בכלל אופטימי! אהבה מטומטמת הפכה אותי פסימי? צריך להתנתק וזה קשה. נמאס מהמצב הז

תגובה

לא כדאי לאבד ידידות טובה. צריך להשקיע יותר בקשר הרגשי של דבור והתענינות, ופחות בקרבה ובמגע. אם תיטיב לה הרבה מאהבה, אולי היא תשתכנע. אם תתרכז בדבור, פחות תצטרך להתיחס לרצון הגופני.

shirazlovemor

New member
אם קשה לך בע"פ או ב4 עיניים

אז אפשר גם במכתב.. שפוך לה את כל אשר על ליבך

למעלה