מה עושים..

מה עושים..

כאשר חשים איזושהיא תחושת פיספוס או החמצה? כאילו שמשהו היה יכול להראות אחרת,האם הייתם הולכים ומנסים שוב? להראות שאפשר גם אחרת או הייתם מוותרים וממשיכים הלאה? מה אתם אומרים?

תלוי מה הצד השני חושב על זה

אם הוא היה מרגיש כמוני, פיספוס אז אולי הייתי מנסה אם לא- עוזבת אותו במנוחה

התשובה בגוף ההודעה ../images/Emo8.gif

שני הצדדים חושבים שהיה כאן פיספוס,ואפשר לנסות בצורה טובה יותר הם קיבלו את ברכתי..

ולמרות הכל,

במידה והסיבה לפיספוס היא שטותית או להיפך,אם יש לעבוד עליה כדי לשפר,האם היית הולכת על זה ומנסה שוב? מכירה מיקרים דומים אולי?

Shining Dark

New member
אממ..

אם הסיבה שטותית וזה לא משהו עקרוני ובסיסי שקשה לשנות או לשפר, ושני הצדדים מעוניינים ומוכנים.. אז כן :) אני אישית חוויתי מקרים של החמצה אבל לא חזרתי עליהם, מכיוון שאני אישית לא חוזרת אל העבר.. איזה קטע מוזר שלי חח חושבת שאם זה לא קרה כשקרה אז כנראה זה לא היה אמור לקרות..

Shining Dark

New member
תראי...

זה נראה לי באמת תלוי אנשים.. אם ההפסקה עושה טוב לקשר ומראה דברים שבתוך הקשר לא רואים, לשני הצדדים- לטוב ולרע אז סבבה :) אבל אם למשל (ואני מכירה) עושים הפסקה בשביל לחוות קשרים אחרים.. ואז מעריכים את הקשר הקודם אז זה כבר סיפור אחר ויותר מתוסבך חח אישית, כמו שכתבתי לך על החמצות, לא מאמינה בהפסקות, כי אני המוזרה ולא אוהבת דברים באוויר, מסיימת וממשיכה הלאה. אבל באמת אם לשני האנשים ההפסקה עושה טוב ועושה טוב לקשר (ואני כן מכירה מקרים שכאלה שבסוף גם הסתיימו בחתונה), שההפסקה מחדשת את מערכת היחסים ודי משנה את המובן מאליו.. אז מעולה :) אני חושבת באמת שזה תלוי בך, במה שאת מאמינה, במה שאת רוצה.. אם את רוצה לחזור לקשר אחרי הפסקה ואת מרגישה פספוס.. אז באמת כדאי לך לחזור לקשר ולנסות את כל מה שאת יכולה, (כל עוד שזה לא מסכן אותך פיסית או נפשית) בשביל שלא תחשבי על זה בעתיד שהחמצת ותצטערי ;)

לגבי 2 השאלות

ראשית לעיתים תחושה של פיספוס נובעת מההרגשה של סיום הקשר ולעיתים אין כל כך על מה להתעקש. שנית,הפסקות מנסיוני האישי לא מביאות תועלת יש ספק אין ספק והפסקות קטנות מביאות לבסוף להפסקה אחת גדולה זו דעתי לפחות

shirazlovemor

New member
לדעתי

אם הטעות הזו זו טעות שגם בן הזוג השני מכיר בה כטעות אז אפשר לנסות לתקן יחד. אם זו דרך ללא מוצא ואי אפשר בשום פנים להחזיר את הגלגל אחורה אז צריך פשוט לשבת עם עצמנו ולהפנים את האמת, ולזכור לפחות להבא איך להתמודד אם מצב כזה ואיך להמנע מטעות כזאת בשנית.

לכי על זה

אם לא תנסי, את עלולה להישאר עם תחושת הפספוס המון זמן .. גם אם צד אחד , הצד שלך , מרגיש את תחושת הפספוס , גם אז הייתי מציעה לך לנסות כי יש מצבים שבהם צד אחד מחזר וסוחף את השני מנסיון כמובן, אם שניים אוהבים אחד את השני אין לי דבר אחר לומר חוץ מלא לוותר אהבה זה דבר שכיף להרגיש יאללה , אני מאחורייך

למעלה