מה עושים ?

Fleddermaus

New member
ברור...

כל הבדואים מבריחים זונות. כולם, עד הילד האחרון. מה עושים? אולי...מאבטחים קצת את הגבול עם מצרים, לשם שינוי?

לא כל הבדואים

אבל כמעט 90 אחוז מהמבריחים הם בדואים. ולדעתי צריך פשוט לזרוק מוקשים ליד הגבול וככה לא יהיו הברחות

Fleddermaus

New member
הנתון הזה מבוסס?

ומוקשים נוגדים את החוק הבינלאומי, והם לא מוסריים בעליל.

סלוניק

New member
קודם כל להציב גבול עם מצרים.

הגבול המצרי הוא קו דמיוני - לא גדר או מערכת אתרעה כלשהי.

iRoNBaLLz

New member
אבל איך יתמודדו עם החפירות?

כמו שיש חפירות ממצרים לפלסתינאים כך יעשו גם הבדואים.

סלוניק

New member
תסכים איתי

שיותר קל להעביר קורבנות סחר בנשים מבעד לגבול פרוץ מאשר מתחת לאדמה.

iRoNBaLLz

New member
תוותר לי פה...

הייתי בטוח שמדובר על הברחות נשק... אין לי מושג מאיפה הגעתי לכך... למרות שגם נשים... אפשר בצורה מסוימת להעביר מתחת לאדמה.. "המטרה מקדשת את האמצעים" ... 3 שעות ביוכימיה ביום זה דיי והותר...

a B C e

New member
כמעט שום אמצעי בטיחות או הגנה

לא נועד\נוצר בכדי למגר את התופעה לגמריי, אלא להקטינה. ברור שאם תוקם גדר או כל דבר אחר בגבול, זה לא יסיים לגמריי את ההברחות, אך זה יקטין משמעותית את מספר ההברחות.

סלוניק

New member
אוקי.

אבל גם בנשק וסמים הדברים נכונים. חפירת מנהרה, עסקאות עם בתים שיסתירו את צידה הישראלי ועוד, כל אלה מגבילים את ההיקף של שימוש בהן. תסתכל על זה ככה: כמה נשק ניתן להעביר דרך גבול פרוץ לכל וכמה דרך מנהרה (כאשר כל מנהרה שייכת לכנופיית מבריחים מסויימת ויש לחפור נוספות)? וחשוב מכך, איזו דרך פעולה של מערכת הביטחון יכולה לעכב או לצמצם את המבריחים? בעוד שבשימוש במנהרות צה"ל יכול לפוצץ את המנהרה, או לארוב באיזורים קבועים ומוגדרים, בחציית גבול ניתן לכל היותר לערוך שיטוטים ותצפיות לאורכו.

iRoNBaLLz

New member
ההברחות של הבדואים נעשים רק לתוך

שטחים ישראלים או גם לתוך שטחים פלסתינאים?

סלוניק

New member
לשטחי ישראל

הבדואים הינם ישראלים ולא מבריחים לשטחי הרצועה. את זאת עושים הפלסטינים אבל אלו הברחות נשק לתחום הרצועה. הביקוש לסמים ולקורבנות סחר בנשים הוא ישראלי ולשם גם מבוצעות ההברחות הללו.

iRoNBaLLz

New member
יאקי לא עשה שום הכללה.. הוא כתבה

הבדואים ש... ולא כל הבדואים... בכל מקרה... צריך לעשות להם את מה שכתוב בחוק על מה שהם עושים.. אההה שכחתי שהמשטרה אימפוטנטית...

Continuum

New member
המשטרה

מאוד משתדלת לאטום את הגבול - היא מעסיקה גששים ולא מפסיקה לנסות להילחם בזה. שמעתי שפעם הם התקינו מצלמה שנראית בדיוק כמו סלע, כך שכשהבדואים יעברו הם ייתפסו. הבעיה היא שהבדואים גששים יותר טובים, והם גם זוכרים בע"פ כל סלע כך שהמצלמה הזאת שרדה בדיוק יומיים עד שפירקו אותה (איזה תותחים!). אז קצת קשה לתפוס אותם אלא אם כן - כמו שפלדרמאוס אמר - נציב גדר גבול, ואני לא יודע באמת מה הבעיה עם זה.

למעלה