מה עושים?

הי

זה מה זה מעצבן אותי, אני כתבתי להם מיכתבים בידיוק על הזלזול הזה. בבקום חיבים לאפשר פגישה עם רופא. בטירונות חיבים לאפשר פגישה עם רופא ביום הראשון, הוא נותן הפניה לרופא מומחה(בחר"פ הקרוב) שנותן את המירשם, וגם את הפטורים המתאימים. תיתקשר : מוקד פניות חיל רפואה 1 / 7379220 - 03 , תחכה למענה אנושי. תסביר להם שהתרופות ניגמרות. תתלונן על זה שלא הפנו אותו לרופא. תדגיש שהבן לא מאוזן , מאחר ושנה זה לא מאוזן רק שנתים. ולכן חשוב גם הפטורים המתאימים. כמו: הוא לא עולה למיגדל שמירה, אין תורנות לבד ביום. שינה מסודרת. אסור הקפצות. אתה יכול להשיג את הטלפון של הטירונות דרך קצין העיר או שאני אשיג לך ביום ראשון, ותצעק עליהם. בקשר לתפקיד- על זה צריך להאבק לחוד. אבל קודם שיסים את הטירונות. בדרך כלל הצבא בטירונות לא לוקחים סיכונים.

ענתי80

New member
בוקר טוב! ../images/Emo42.gif

שיקולים לא מובנים של הצבא לחייב כל מתנדב עם פרופיל 24 ומעלה לעשות טירונות. את האמת, גם אין לי מושג איך הם מחליטים למי לתת פרופיל 21 ולמי 24. בקשר לתפקיד בצבא - לפי מה שאני יודעת הצבא בד"כ נותן למתנדבים תפקידים טובים. בצבא מאוד מעריכים את אלו שמתנדבים ותורמים מעצמם, זאת בניגוד למשתמטים רבים שהחובה להתגייס אכן מוטלת עליהם. בהצלחה ולעולם אלא תוותרו, ענת

לא הרשו לו לראות רופא?

והקטע של הקורסים, אני שאלתי בנושא.. וזה לא קשור לפרופיל, זה קשור ללמה לסיבות של הפרופיל. וזה לא בהכרח בגלל האפילפסיה. ואם יש לו קב"א גבוה, קשה לי להאמין שהוא יהיה שקמיסט. וחבל שהוא כזה שלילי.

ruthty

New member
אולי יהיה לו קשה עכשיו אבל אחר כך

הוא יברך אתכם יום נעים

היום -עכשיו אחרי שחזרנו מקצין העיר

וטלפונית הפעלנו"חצי עולם" נתנו לו---אחרי טלפונים רבים-- לסוע מזיקים לצריפין-להביא תרופה,, הוא כל-כך שמח המתוק\\\\ פתאום טלפון בהול מהצבא-כשתחזור תשפט,, הוא לא ידע שיש נוהל תדריך יציאה,, ,,איזה יום מתיש יש לו,,הלוואי ויתחזק,, תחזיקו אצבעות, תודה לכם,

הוא בטח יקבל נזיפה

פטורים הוא קיבל? תימצאו את הטלפון של בסיס הטירונות, תמצאו את המפקד ותתחילו לרדת עליו. בעדינות ובתקיפות. תחשבו על זה שכולנו ההורים ניתאגד ביחד לשליחת מיכתב חריף לצבא. על תהליך הקליטה בצבא.

אוי ואבוי איזה סיפורים בעוד שבועיים

אני צריכה להפגש בשניידר עם הנוירולוגית שלו כדי שתכתוב מכתב לצו ראשון שיש לו בעוד חודשיים ואני אגיד לה לכתוב שהם מתכוונים לנסות גמילה מהתרופות ואז אם יקבל פרכוס ישחררו אותו ואז אם ירצה להתנדב יקבל אולי יחס הולם אבל בצורה כזו
- הלוואי שיוותרו עליו

לא מבין

הוא באמת צריך להכנס להפוגה? גמילה? אם ההפוגה תצליך הם עלולים להגיד שהוא בריא. אבל את רוצה שיהיו לו פטורים שישמרו עליו. הבעיה היא לא להעמיד במיבחן את האפילפסיה.

עלתה שאלה כזו כי הוא שנתיים ללא

התקפים ואני ביקשתי לא לעשות עכשיו גמילה כדי שזה לא יפריע לו בבגרויות כל המתח אם יבוא פרכוס או לא - הוא נורא נבהל אחרי הפרכוס לפני שנתיים ואז אמרו לי שאם לא נפסיק עכשיו אז רק אחרי הצבא כי אז אם נפסיק נגיד אחרי י"ב והוא יקבל פרכוס לא יגייסו אותו אבל לפי מה שאני קוראת פה אולי עדיף שיעשה גמילה אחרי י"ב אם יקבל פרכוס ישחררו אותו ואם לא יקבל פרכוס אז קודם כל נדע שאולי הוא נרפא מהאפילפסיה ואז אולי הצבא יפחד לקחת צ'אנס אם נגיד יהייה מס' חודשים ללא התרופה מפחד שאולי במהלך השירות יקרה לו משהו...אני כבר לא יודעת מה טוב לעשות...

לדעתי

הצבא ובמיוחד בהתחלה הוא מכון לניסויים של הגוף שממש לא מתאים לאפילפטי. הצבא לא מוכן להבטיח משהוא. הגמילה מיועדת להצליח, ולאחריה הייתי ניזהר עוד שנתיים. הצבא מסכן את תקופת הזהירות. יותר אפשרי להתחיל את הגמילה לאחר כשנה בצבא. כאשר בצבא הדברים מתיצבים.

כעיקרון זה נכון אבל כשאני קוראת

כאלה סיפורים על הצבא וסר התחשבות, לא נותנים לראות רופא כשצריך, מעלים למשפט מישהו שהיה אצל רופא, לא נותנים בזמן תרופות וכו'...סיפורים כל כך מרגיזים ומקוממים אז אני חושבת אולי עדיף שהוא לא יתגייס בכלל???

מיכל אמא של סיון הנס

תבררו איזה סוג אפילפסיה יש לבן שלכם ומה הסיכויים לכך שהאפילפסיה תחלוף. קחו בחשבון שתקופה של צבא היא תקופה מאוד מלחיצה עבור כולם,גם עבור אלה שאין להם אפילפסיה ואולי זו לא התקופה הכי מומלצת להפסקת מינון. אני חייבת להודות שאני בדיעה אחרת משל זו של אבא של אפי,גם לי בת בצבא,גם לה בעיות רפואיות אומנם לא אפילפסיה אך בעיות רפואיות והיא כן מגיעה לבית חולים 10 כאשר יש צורך בכך ומיד,ומקבלת תרופות כשהיא צריכה,יש איתה אנשים עם אפילפסיה שמקבלים תרופות(בזמן!). אני מקווה שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר ושתקבלו את ההחלטה שמתאימה לכם.

תודה דינה יש לנו עוד קצת זמן הוא

לפני צו ראשון בעוד חודשיים ואני לחוצה כאילו מחר לוקחים אותו.סוג האפילפסיה שלו הוא כנראה כזה שמתפתח ממגרנות לא רואים כלום בEEG ו-MRI רק פעם אחת בEEG ראו איזו פעילות אפילפטית קלה וגלי בטא וטטא הוא היה מאוזן 3 שנים ואז ניסו לעשות גמילה מהכדורים והוא קיבל שוב פרכוס (זה היה לפני שנתיים וחצי ומאז נמצא שוב על כדורים ומאוזן לחלוטין ועכשיו עולה השאלה האם לנסות שוב גמילה או לא...)הוא גם נער מאוד רגיש ואני לא יודעת איך יסתדר בצבא

אין בעד מה

השאלה העיקרית היא,איך הוא מרגיש עם הכדורים והאם הוא מוכן להמשיך בטיפול גם כאשר הוא יהיה בצבא. כשאת כותבת שאת לא יודעת כיצד הוא יסתדר בצבא,למה בדיוק את מתכוונת?באיזה מקום את חושבת שהוא יתקל בקושי הגדול ביותר? אולי מתשובותיהם של החיילים כאן בפורום או אלה שכבר השתחררו תוכלי לקבל תמונה שונה מזו שכבר יש לך,או ברורה יותר, אני מבינה את המקום בו את נמצאת כולנו נמצאים שם כשהילדים שלנו לפני גיוס... (יהיה בסדר
)

תודה אני מקווה...../images/Emo5.gif נראה לי פשוט ש

הוא "עדין מדי" למסגרת הנוקשה הזו והקשיים שלו יהיו גם פיזיים (הפעילות הגופנית שהוא עושה מלבד ללכת ולחזור מביה"ס היא עם האצבעות על המחשב) וגם הסתגלותיים לכל האווירה הלא דמוקרטית שבצבא...ולסוגים שונים של אנשים...הוא לא יכול שמעשנים לידו והוא לא יכול שצועקים לידו והוא צריך "גירויים שכליים" הרבה מבני גילו נראים לו ילדותיים... (מצידו היה ממשיך מהתיכון ישר לאוניברסיטה זה מה שמעסיק אותו מה ילמד איפה ילמד הוא בכיתה י"א וכבר חושב על דוקטורט...)

מהבוקר אנחנו בטלפונים,,,לא מתייחסים

אולי אנחנו אשמים שעדינים מדי מסכן עכשיו להישפט: על מה? היינו בטוחים שיראה רופא בבקום,בבסיס - ידאגו שיקבל תרופותפשוט כלום- זלזול וחוסר אחריות ואטימות הלב עכשיו בעלי אומר שיחזור הביתה-ניקח אותו לבית-חולים עשר,, שלא ישפט \ממש מקומם -הם פשלו -לא אפשרו לו לראות רופא,לקבל תרופות ועכשיו משפ ט,,ככה מורידים מוטבציה,,

כן אני מכיר

היו כאן ששלחו לי שאלות למה אני כזה נגד הצבא. אז הינה התשובה, הצבא בנוי כך לעשות בלגן. צריך תוקפנות אני מקווה שהוא חזר היום לצבא. הוא ואתם תאימו בהגשת קבילה.

למעלה