מה עושים?

מה עושים?

יש לי מצב רוח ממש גרוע,כל יום ויום אני מרגישה כמה העזיבה קרבה,אני לא יכולה לחשוב על משהו אחר,זה גורם לי להרגיש רע..אני מפחדת. אני לא יודעת מה לעשות!! כל יום כשאני הולכת לבית ספר,אחרי שאני חוזרת אני מתחילה לבכות..זהו,אני לא אראה יותר את האנשים האלו,את הכיתה,את המורים,את החברות הכי טובות,את העיר,את הארץ שלי..
וכל הזמן אני מתפללת שבסוף יתקשרו ויגידו לאבא שלי שהעבודה הזאת מבוטלת..אבל זה לא אפשרי וזה לא יקרה כי כבר הכל סגור.. וכל מה שנותר לי זה להשלים עם זה,רק שאני לא יכולה.. איך נפרדים מהחברים? איך אפשר? אני מנסה להנות ולנצל כל שניה שלי פה,אבל לא נותר לי חשק..
טוב,רק רציתי לפרוק,וזהו.. שבת שלום!

שמעי..

אני יכולה להבין את המצב שלך,אבל את צריכה לתת לזה צ'אנס. זה מקום חדש,אנשים חדשים,את לא מכירה אף אחד. דרך מעולה להתחיל מחדש,לא? ובכלל,בנתיים,את צריכה לנצל את זה שאת בארץ,תבלי עם האנשים שאת אוהבת,תהני,במקום לשבת בבית ולבכות על זה שאת עוזבת.. באמת,זה לא יעזור בשום דבר.
ענק. יהיה בסדר בייבי

michelle2113

New member
את הולכת לגור בגרמניה!

תחשבי כמה יתרונות יש לך! תחשבי על כל הדברים הטובים שיש בזה. את הולכת להכיר שפה חדשה, אנשים חדשים, תרבות חדשה, מקומות חדשים. את הולכת לגור בארץ יפיפיה, תהיי קרובה לארצות אירופאיות מגניבות... לימודים ברמה גבוהה...תמצאי לך את הדברים שאת יכולה להתחבר אליהם ושעושים לך טוב במעבר ולא רק בעזיבה של ישראל. את יכולה לחשוב על לעזוב את ישראל ולהתבאס ולסגור כל יום עד המעבר בבעסה ועצבים ועצבות, ואת יכולה לבחור להסתכל על המעבר לגרמניה- ולהתחיל לבנות לך תוכניות... ואל תשכחי שזאת רק תקופה, גם אם היא נראית ארוכה, את עוד תחזרי לישראל! ותבואי לבקר...כלום לא נגמר... ועכשיו תני חיוך וצאי לבלות!

קשה לחשוב

על היתרונות שבזה,בזמן שמה שאני מרגישה זה שיש רק חסרונות.. אני מניחה שאי אפשר לדעת את זה עד שעוברים את זה.. תודה

eynav16

New member
יהיו לך אחר"כ כל כך הרבה יתרונות..

שפה נוספת, מניחה שתשפרי את האנגלית שלך, תטיילו בטח באיזור אמ... יש הרבה רק שאני לא כל כך מכירה את גרמניה אז קשה לי להגיד...

daphnadk

New member
אני כל כך הייתי באותו מצב

אבל אסור להישאר מבואסים....תלכי כמה שיותר עם חברים למקומות שאת אוהבת ותהיי כמה שיותר זמן עם האנשים שאת יודעת שאת הכי תתגעגעי עליהם אני ממש גרועה בפרידות אז במקום להיפרד מכל אחד (כי זה ממש קשה) עשיתי מסיבת פרידה באחד הימים ממש לפני שעברתי של כל האנשים הכי קרובים עלי וככה היה לי קצת פחות קשה תנצלי כל רגע!!! בהצלחה

לך עוד יש מזל...

אני חשבתי שאני חוזר לישראל אחרי חודש, אחרי זה התוכניות שלי השתנו.. ככה שיצא שבקושי נפרדתי מחברים
את לא יודעת איך אני מצטער על זה עכשיו

eynav16

New member
../images/Emo24.gif

אני לא ממש הייתי באותו מצב אז קשה לי להבין אותך... לא כל כך היה לי קשה להפרד מחברים וכל זה...מהמשפחה בעיקר...אבל לא כמו אצלך

למעלה