מה עושים???

אני1000

New member
מה עושים???

יש אחת בכיתה שלי שאני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה,היא בן אדם מדהים אבל היא סטרייטית,אני לפעמים שוקעת במחשבות שמתישהו היא תהיה שלי אבל פתאום אני קולטת שזה לא יכול להיות ותיכף היא תצא לעולם הגדול. פעם ראיתי שהיא דיברה עם בן ורציתי פשוט לבכות,לא יכלתי לראות אתִ€

Shuli t1

New member
ניסית לדבר איתה לראות מה היא חושבת

על הקהילה הגאה? אם את בטוחה שהיא סטרייטית אז לפי נסיון אישי הזמן יעביר את זה..את תתגברי עליה.

מלכת הלסביות אמרה פעם

[טוב נו, לא מלכת הלסביות. סתם מישהי שאני נורא-נורא-נורא מעריכה.], שכול סרייטית אפשר לפתות. צריך רק למצוא את הדרך ;-]. מה טיב הקשר שלך עם הבת הזאת? אתן חברות טובות? אם לא אז תנסי להתקרב אליה, ליצור איתה קשר בסיסי. אח"כ תנסי באמת לברר מה העמדה שלה לגבי הקהילה ההומו-לסבית, ומקסימום פנטזיות זה תמיד מקום טוב לברוח אליו [מי כמוני יודעת
].

bow האחת

New member
שאלה!

קראתי בפורום, ומישהי כתבה באחת ההודעות,כתגובה, ש: שכול סרייטית אפשר לפתות. צריך רק למצוא את הדרך. מהי הדרך? :\

PinkyRaSta

New member
חח אז מה שהיא רשמה את זה? ../images/Emo210.gif

אל תפתחי ציפיות, את סתם תתאכזבי. אולי יש 'סטרייטיות' שהן לא לגמריי 'סטרייטיות' ואז על הדרך זה ככה מתגלה וכאילו יצא ש"פיתית" סטרייטית. וגם אם באמת יוצא "לפתות" 'סטרייטית', אל תצפו שזה יימשך, ואז שוב- סתם אכזבה. <דיי אני לא יכולה עם ההגדרות האלה אבל רק ככה מבינים פה :>

vanila baby

New member
אני כתבתי את זה כי אני הצלחתי

לפתות כל אחת שרציתי.. אולי זה לא חל על כל הבנות.. אבל אני דיברתי על אלה שהייתי איתן..!

vanila baby

New member
כל סטרייטית אפשר להפיל!

נסי להיות איתה יותר.. להבין מה היא חושבת.. מה היא רוצה.. תלכי לפי זה! :)

סתם שאלה בקשר לתגובות שלכן

אם כל סטרייטית אפשר להפיל אז גם כל לסבית אפשר להפיל?(לגרום לה לשכב עם בן)

vanila baby

New member
לא..

סטרייטית אפשר להפיל כי זה משהו שהיא עוד לא ניסתה.. לדעתי לסבית שכבר התנסתה עם גברים אי אפשר להפיל כי היא כבר יודעת איך זה וזה משהו שהיא בחרה!

עדידוש18

New member
סתם תהייה...

אני היחידה שחושבת שזה מעשה נוראי לעשות? למה להפיל סטרייטיות? אם אכפת לכן מאותה בחורה סטרייטית, לא עדיף לעשות לה חיים קלים יותר ולהשאיר אותה ככה? אז כן, גם לסטרייטיות יש קשיים בחיים, אבל נו באמת... להפיל סטרייטית, לבלבל אותה ולהכניס אותה לכל הבלאגן הזה? לא חבל?

עדידוש18

New member
אז מה מצחיק בזה?

ולמה את עושה את זה...? (ראיתי למעלה באחת מההודעות שכתבת שאת אומרת את זה מנסיון אישי)

למעלה