מה עושים

Crystal Ship

New member
מה עושים

אלמלא דלקת דלקתית שפקדה את גרוני, הייתי יכולה להירדם בשקט. זה היה חוסך למוח שלי שעות נוספות, בעוד כשהיקף מחלתי חובר יחד עם עייפות בל תתואר. מה עושים כשצריכים לפרוק מטענים נפשיים ספציפים? הייתי פונה אל הדף, אבל אני, שלא כמו מאיר, מתקשה בלהעביר מחשבות אל הכתב. במבה מיותרת, אני צמאה רוצה להקיא, ומאיר אריאל כמו מכריח אותי לחשוב בצורה שמכבידה עליי כרגע. נשימה עמוקה מתלווה בכאב עובר ושב. מה עושים כשצריכים יותר מהכל, פשוט לדבר? שמא עליי לאמץ קיר? או להקשיב לאנשים שמתיימרים להבין את להגיי?

לידת הנשמה מתוך ייסורי הרוח../images/Emo142.gif

ערכתי כל כך הרבה רשימות בחיי, מה לעשות כשאני לא יכולה יותר...? איך לנתב את זה למקומות שלא יהרסו אותי, שלא יהרגו אותי, כי אני בבסיסי רוצה לחיות, הרי נולדתי בשביל להתקיים. אינטרנט זו הסחת דעת מצויינת, גם טלוויזיה, ספר טוב גם לצייר, לנגן, לשמוע מוסיקה, לשיר ובעיקר לכתוב, דווקא נראה שאת עושה את זה בסדר גמור. את יכולה להתקשר לער"ן, אבל הם לרב לא עונים, תמיד יש עומס על המתנדבים... תנסי בכל זאת 1201. תנסי לחזק את עצמך, במקום לאמץ קיר תאמצי את עצמך, ותתני לעצמך חיבוק ענק והמון אהבה.

מתנות

New member
בעיקר מחפשים.

כל הזמן מחפשים. אם ניצוצות של הבנה זה מה שאת צריכה, דעי שזה קיים, לכל אחד.
אם מספרים מספיק, בסוף מוצאים את האוזניים הנכונות.

חיזוק וירטואלי

מה שהן אמרו, וגם אולי מישהו לדבר אתו קבוע (יקר אבל משתלם כשהוא מישהו לעניין וכשזה נחוץ ) וגם לשיר. אני אוהבת לשים שיר חזק ולזייף אותו כמה שיותר בצעקות שמפחידות ת'שכנים זה די מוציא החוצה לפעמים (מצד שני כואב לך הגרון אז לא כדאי הפעם) אולי לתכנן תכנית נחמדה למחר (אם את חולה ולא עושה כלום אז אולי תכיני מרק צרפתי מאיזה מתכון שאף פעם לא העזת) אם את כן יוצאת, אולי תלכי לסרט אחרי העבודה/לימודים שלך/תפגשי חבר/ה. תפנקי את עצמך כמה שיותר בינתיים
(לי עוזר לשתות סחלב.
) עיצה ועוד עיצה אוכלים חצי ביצה ושוב זורעים
חיבוק וחיזוק וירטואליים חינם אין כַּסף
תותי

למעלה