מה עושים?

מה עושים?

הודעתי על התפטרותי חודש מראש ככתוב בחוזה שלי...אבל הם אפילו לא התחילו לחפש ברצינות מחליפה וכבר עברו שבועיים!! ובכלל ביקשתי במפורש אם אפשר לסיים כבר בסוף החודש הזה...(הוא שאל) אני צריכה ללמוד, לחפש עבודה אחרת, דברים כאלה... אוף...

את מחוייבת להודיע

בכתב על התפטרותך חודש מראש.
זה לא צריך לעניין אותך אם הם מצאו עובדת או לא. לגבי בקשתך לעזוב בסוף החודש. האם זה בטווח הזמן של החודש מראש שנתת? או שזה לפני? אם זה לפני, אז לא בטוח שיסכימו, כי עדיין אין לך מחליפה.

הודעתי בכתב...

אם הם לא ימצאו אז כנראה הם יצטרכו להסתדר- אבל הובטח לי (בעל פה) שימצאו לפני סוף החודש... הם מתמהמהים כי כל בחורה שמגיעה רוצה יותר כסף ממה שהם משלמים לי -יותר נסיון, יותר מבוגרות- ואת האמת זו עבודה של 4 אנשים ובשוק משלמים הרבה יותר ממה שקיבלתי- אבל בגלל שאני צעירה יחסית וזו עבודה זמנית בשבילי לא התווכחתי יותר מידי... אני משתגעת כאן, אני רק רוצה ללכת כבר...

קבלו ביטול!!

כרגע הוא אמר לי שמחר ב9 מגיעה בחורה חדשה... אני מקווה שהיא תסתדר עד סוף החודש... למרות שכל מה שאני למדתי מהבחורה לפני זה איך קוראים לכל אחד... אחרי יומיים היא הלכה...(-:

הייתי עכשיו בדיוק באותו מצב

תפסתי שיחה עם הבוס שלי ב 4 עיניים, ביקשתי ממנו שיחה לבד ודברנו וזה עשה את העבודה, למרות שעדיין לא נמצא לי מחליף, הוא הבין את הבעיה, וסיכמנו שעד תום החודש אני אלך למקום העבודה החדש שלי פעמיים בשבוע ואם ימצאו מישהו קודם אז אני אשתחרר קודם. מאז השיחה הם התחילו לחפש ברצינות. בקיצור - שיחה נעימה ב 4 עיניים תעשה את העבודה. דיברתי בשיחה הזאת בהתחלה על נושאים אחרים והנושא הזה רק עלה כבדרך אגב אחרי 20 דקות של שיחה נעימה על דברים אחרים כמו זה שהיה נעים איתם וכל זה...

זה לא עזר

בשיחה נעימה נסיתי לפתור אתה בעיה שבגללה עזבתי- אין עם מי לדבר... אבל נראה לי שהם נלחצו כי הם הבינו שאני לא אשאר מעבר לחודש שאני חייבת..

למעלה