מה עושים

מה עושים

עם ילד חולה שלא מוכן, אבל בשום פנים ואופן לא מוכן לקחת את הסירופ? ניסיתי להסוות בשוקו, ניסתי להציע פרס, הכל! הוא אפילו אמר לי שהוא כבר לא חולה!!!! אוףףףףףףףףף. מה עושים???

sharon30v

New member
בן כמה הילד??../images/Emo2.gif

Night Merry

New member
../images/Emo153.gif גלולה מרה....

היה לי פעם קטע כזה עם הבן שלי. שום דבר לא עזר. אז הלכתי איתו בהפוך על הפוך. אמרתי לו: תראה את הסירופ הזה אתה צריך לשתות, אבל זה מה זה מגעיל... בהההההה..... איכסה-ביכסה....., בעעעההההההה.........., (מלווה בפרצוף מוגעל, שלי ושלו), אל תשתה את הכל בפעם אחת, הכי טוב שתעשה את זה בכמה שלוקים קטנים..... בשני שלוקים הוא גמר את זה.... לא מבטיחה לך שזה יעבוד, אבל אולי זה לפחות יצחיק אותו.....
בהצלחה. נייט מרי.

cookie13

New member
לבדוק...

אם קיימת את אותה התרופה בצורה של נר. כשאין ברירה - אין ברירה!

Den3

New member
נו באמת...

מה? כאילו, כל דבר את פותרת בצורה אנאלית?

R a c h e li

New member
משחק......

אחד אני אחד אתה אחד אני אחד אתה....או אוירון ..........בפה....או שמממממממממממממ עם זריקה ....מכירה.....ממלאים כוס מים ומשפריצים לכל הכיוונים וגם לפעמים לפה.....יוווווווווווווווו התעייפתי.....

d a n i e l s 5

New member
צודקת.

זאת הדרך , כך גם אני נהגתי תמיד וזה עובד. ד.א. יש סידרה נפלאה שמשודרת בימים אלה בערוץ 8 שנקראת "מלאכים קטנים" והיא מדברת על כל הנושאים וכל דרכי הטיפול בילדים בגילאים האלה. שווה ביותר.

deena

New member
הוא חולה?

הוא חייב לקחת תרופה? שאמא תתעקש. תופסים את הפה בשני צדדיו ביד אחת שלך. פרצוף דגיגי משהו. פותחים את הפה שלו, ברגע שתלחצי טיפה על הלסת התחתונה באיזור השיניים, ותחזיקי שם את האצבעות, הוא לא יוכל לסגור את הלסת. (אין צורך ללחוץ חזק) להזריק את הסירופ לתוך הפה עם המזרקים האילו שקונים בבית מרקחת. לסגור את הפה, לא לתת לו לפתוח עד שיבלע. אפשר להוסיף גם סתימת אף לעניין אם הוא מסרב לבלוע. עניין של שניות, והסירופ בפנים. קחי בחשבון שעלול לנזול קצת החוצה מהפה אם יתנגד מאוד לבליעה בהתחלה. יש דרכים הרבה יותר נעימות לגרום לילד לקחת תרופה, גם אם הוא לא מסכים- זה בהחלט הדבר האחרון לעשות- אבל אם חייבים, חייבים.

n o g a1

New member
בשניה שדוחפים לו את הסירופ לפה

במהירות מפתיעה, סותמים לו את האף ואופסססס בצ'יק הסירופ נבלע.

ל י M ו ר

New member
תוסיפי לסירופ

כמה טיפות מיץ פטל ואם הוא מסרב לא לוותר אלה פעם פעמיים באמת ממש לפתוח לו את הפה ולהכניס לאט הוא ייתרגל.

הזכרת לי...

הבן שלי גם היה כזה...כשהיה קטן יותר... ואני...למה שאלך איתו עד הקצה שלי?! אמרתי לו... "תשמע...קרמבו(
) אמר לי...שהוא דואג לך...רוצה שתהייה בריא...ולכן ביקש ממני,לתת לך ת'תרופה בעצמו...כדי להרגיש חשוב...ושהוא עוזר גם לך במשו,ולא רק אתה לו...הנה...אני נותנת לקרמבו לתת לך." וקרמבו נתן לו

n o g a1

New member
ילד חולה - מסרב לסירופ

על אף גילו הצעיר ולמרות שחולה חשוב שידע שישנם נושאים שאינם בגדר בחירה. 1. נושא בריאות 2. בטחון ובטיחות. המסר הזה צריך להעבור חד משמעית! יתכן שעדין אינו מבין את המשמעות אך לאט מחלחל. מכיון שבנושא בריאות אין הם בוחרים ניתן להגיד לו שבמידה ויסרב יש ביכולתך לשבת עליו ,לפתוח לו את הפה ... (עשיתי זאת , לא פעם, ומצפוני אינו מעיק עליי). כשם שהינך אוחזת היטב בידו כשהינכם חוצים כביש וברור לו לחלוטין שגם אם יסרב לאחוז בידך את תתעקשי כך צריך להיות ברור לו שאת הסירופ, למרות טעם "הפטל" המשובח , הוא צריך לבלוע , וזה לא נושא למו"מ. יודעת שזה נשמע "קשוח" אבל לעיתים צריך.... ניתן לומר חד משמעית "בריאות בטחון ובטיחות אינך בוחר, שאר הנושאים פתוחים למשא ומתן". (הבת שלי פתחה לא מעט נושאים למו"מ בעקבות אמירה זו וזה אכן מבורך)

למעלה