מה עושים...

יום.

New member
מה עושים...

כשאת נמשכת לחברה שלך.. והיא ממש ממש סטרייטית? ישנתי אצלה וכל הלילה לא הפסקתי לחשוב/לחלום/לדמיין... אוף היה לי חלום מה זה טוב ופתאום הטלפון צלצל (איזה באסה!). ביאסתי את עצמי..

יודיX3

New member
היי יום חמודה

איך הולך בשירות? בקשר לשאלתך לצערי תצטרכי להתגבר על זה ולהמשיך הלאה, למצוא אהבה ולהנות מן העולם.. יהיה בסדר sister!

יום.

New member
הו! רק חיכיתי שתשאל!

תאונת רכבת ברבדים זוכר? נחש מי היה במשמרת באותה שעה? אר"ן!! היה לי אר"ן!!! לא נעים להגיד אבל ממש נהנתי.. נכון שאני לא מאחלת לעצמי לעבור את זה שוב (כי בכל זאת עם יש לי עבודה אנשים מתים/נפצעים) עבדתי כמו חמור, ואני מרגישה מה זה טוב עם זה כי עזרתי להציל אנשים ותיפקדתי תחת לחץ, וזה בעצם הסיבה שכ"כ נהנתי כי עזרתי לאנשים וזה מה זה כייף! והייתי באירוע עם 200 נפגעים ועשרות אמב' ו5 מסוקים ופינו לאיזה 7 בי"ח שונים בארץ ועל הכל היה צריך לפקח לראות שבאף בי"ח אין יותר מדי עומס שמפנים כמו שצריך ששולחים מספיק כוחות לאירוע. ממש עשיתי המון! קיצר ממש לעבוד במד"א זה לא כזה נורא! בקשר לנושא המקורי לא כייף לי אולי נהפוך אותה ללסבית? או לבי כמוני? בא לך?

יודיX3

New member
כל הכבוד לך!!

לתפקד תחת לחץ במכזה מופע אימים דורש כוחות נפש מאד גדולים ואת עושה עבודת קודש. אגב בקשר לחברה חשבתי על פיתרון מדהים: שלחי את חברה שלך ל"עצת נפש"- שמעתי שהם יודעים להפוך הומו לסטרייט- אז אין שום מניעה שזה הולך לשני הכיוונים!

בבון35

New member
מחזק את ידיך בתפקוד באירוע

האיום הזה ואת כל אלו שהיו שם והצילו נפשות. יודי-עצת נפש? שתהפוך אותך לסטריט! מה זו ההצעה הזו?

dkey

New member
בבון, הוא התכוון שהם יהפכו את החברה

ללסבית :)

בבון35

New member
אני יודע.

אני נגד להפוך אנשים למה שאינם. זה נשמע לי קצת כמו אונס.

BabyBoy1

New member
מה עושים?

מנסים לצאת מזה
ולנסות לתעל את הרגשות לאפיקים אחרים שיש להם סיכוי להתממש... ואוי אני שונא שהטלפון מפריע באמצע חלום טוב
חח מכירים את זה שאז בכח מניסים לחזור לחלום וזה לא הולך?

בבון35

New member
הטלפון לדעתי פחות חמור מצלצול

השעון שצריך לקום לעבוד. אז אין סיכוי אפילו לנסות לחזור לחלום!

בבון35

New member
מה נשמע מתוקה? אז ככה דעתי...

סטריטים הם/הן לא המטרה.אבל בהחלט יכולים להצית את הדמיון שלנו.מה שדי טוב,בהתחשב בפעמים שצריך להפעיל את הדמיון. חשוב חברים סטריטים

dkey

New member
טוב כבר אמרו את מה שאמרתי

לחפש אהבה שיש לה סיכוי. מהר :)

יום.

New member
אני טרם החלטתי

אם אני מסכימה עם קונספט מצעדי הגאווה או לא..

dkey

New member
כך גם אני פעם הרגשתי

אם לומר את האמת אותי המצעד נורא מרגש אותי ונותן הרגשה מצויינת. בפעם הראשונה זה באמת לראות ש'וואו אני לא לבד'. הלב ממש דופק בחוזקה. אח"כ זה לפגוש המון שותפים לדרך. הדבר האחרון בעיני שאפשר להגיד על המצעד הזה שהוא סקס או שהוא התגאות בעצמנו. הוא פשוט משהו שנותן כוח ומשהו שפשוט מביא אותך להגיד אני שווה ולא פחות מאף אחד. בשלב מסויים אתה גם פשוט רוצה שיתחסו אליך ככזה. נמאס לך להתבאס, נמאס לך להתחבא. אתה רוצה פשוט להיות כמו פעם, לפני שגילית שלא באשמתך אתה אחר ונהיה לך כל כך רע מזה כל כך הרבה זמן וזה דחף אותך לתהומות של דכדוך שלא האמנת שקיימים. לא שאני מנסה לשכנע אלא רק לומר איך אני מרגיש. אני מצרף כאן לינק להודעה חמודה שקראתי בפורום הבנות בנענע. יש שם מתחת עוד 2 הודעות מרגשות של מתלבטות. מדהים שהליכה למצעד יוצרת סערה ריגשית פנימית כל כך גדולה אצל כל כך הרבה. אולי זאת החשיבות העיקרית שלו. בוקר טוב לכולם ושיהיה לכולנו יום יפה, פורה ורגוע.

למעלה