מה עושים?

מה עושים?

היי לכולם.. אני צריכה עצה.. לא ידעתי למי לפנות אז החלטתי לפנות לכאן.. אני לא רוצה להקדים את המאוחר אבל הסבא של החבר שלי במצב קריטי מאוד, מונשם, ומצבו ממש לא טוב.. ואני לא יודעת מה אני צריכה לעשות.. אנחנו בסה"כ חודשיים ביחד,אני חלק מהמשפחה אבל עדיין לא ממש.. איך אני תומכת בו? מה אני אמורה להגיד להורים שלו? חוץ מזה ישנה בעיה נוספת, אנחנו גרים בערים שונות וניפגשים בסופ"שים, פעם אצלו, פעם אצלי.. מה עושים עכשיו? לא לבוא אליו? או שלהיפגש אבל לא להישאר לישון? היום ומחר היינו אמורים לבלות ביחד אבל הבוקר נודע לו שמצבו החמיר אז ביטלנו.. למרות כל הקושי שאני לא רואה אותו אני מוכנה לוותר על ליראות אותו בזמן הקרוב כי הוא צריך להיות ען המשפלה שלו.. אבל מה עושים הלאה? אני פשוט עובדת עצות.. אף פעם לא הייתי קרובה למישהו במצב כזה.. איך מתמודדים? והכי חשוב איך אני תומכת בו ובמשפחתו? אודה לך מאוד (ומתפללת שסבו יצא מזה) נטלי נ.ב מצטערת על האורך

זה פשוט מאוד

תשאלי אותו מה הוא רוצה. תבואי אליו ופשוט תשאלי. אם הוא רוצה יד חמה- את שם. אם הוא מעדיף שקט נפשי ולהיות עם עצמו- את מקבלת את זה. עכשיו זה הוא ששבור, והוא צריך להחליט. פשוט לתת לו את ההחלטה מה הוא מעדיף. שיהיה בהצלחה בכל אופן...

תודה..

לצערי סבו נפטר אתמול בערב... אבל הוא רצה שאני אהיה לידו למרות שלא הייתי בלוויה... תודה בכל מקרה יהיה זכרו ברוך

fall to pieces

New member
אממ

אני חושבת שדווקא בתקופה כזאת את צריכה להיות שם בשביל החבר גם אם את לא אומרת או עושה הרבה רק הנוכחות שלך שם והבעת התמיכה תעשה לו טוב, אני בטוחה את לא תאמיני כמה חיבוק חזק יכול לעשות בזמן כזה מנסיון אישי

למעלה