מה עושים?

מה עושים?

מותר כבר לפתוח הודעות חופשי? על מה כבר יש לדבר פה? משעמם לי ואני רוצה לרצות את המפיקים ה*** של תשוקות. איך הם עשו לי את זה?!?!?! פרק שלם בלי שואיס?!?!?! (שואיס=לואיס ושרידן) זה עינוי סיני!!!!!!!!

מוקפץ.........

שיו היום הלכתי עם אמא שלי לקנות נעליים ובדרך חזרה נכנסנו לעוד חנות אז קניתי שלוש חולצות ושתי חצאיות לבנות 100ממות רצח!!!!!!! הן אתו הדבר, רק שעל אחת יש פרחי-אביב ופרפרים וכאלה, משהו יותר אביבי, ובשניה אותו הדבר רק במקום הפרחים והכל יש ורדים, פחות אביבי יותר קלאסי אבל שתיהן מהממות באותה מידה.....................

שלום, כאן רוחה של יעל.

בשעה טובה ומוצלחת לקחתי את כל התרופות שבארון. את הגופה השארתי שם, נמאס לי להיסחב איתה לכל מקום, אני עצמי החלטתי שזו ההזדמנות להעיף מבט על העולם, לצאת לחלל, לבדוק מה יש במרחבים, הרי אני לא צריכה חמצן, אני כבר מתה, ואני אשאר בתור רוח לנצח. לעד. אני אחקור את מה שבהיותי כלואה בתוך יעל לא יכולתי לחקור, אני אלמד ואחכים יותר ממה שאי פעם יכולתי ללמוד בהיותי יעל.ייתכן שיום אחד ארצה שוב במגע אנוש ואחדור לבטן אם הרה, אחדור לגופו של תינוק פעוט, ואחייה בשנית, אלמד עוד קצת, ייתכן שאבחר במסלולם אחרים שעשיתי, וחוזר חלילה. אני יודעת שבתור יעל אהבתי את הפורום הזה, לכן אני שומרת לכם אמונים ורושמת לכם מכתב פרידה.

וואלה?

שיו...... איזה כבוד...... חחח...

מוקפץ פעם נוספת.

הידעתם? אם כורתים למישהו תראש הדם יטוס באויר איזה 4-5 מטר.... הידעתם? אם כורתים למישהו תראש הוא נשאר בהכרה מלאה 8 שניות אחר כך.

למעלה