מה עושים ?

katann

New member
מה עושים ?

מדובר באשה כבת 55 שיש לה בת פסיכופתית שלא מתחשבת בה . אכלה לאמא שלה את כל החסכונות . האשה הזאת היא אמא כבת 55 תמימה, מעניקה הכל . היא חיה תחת טרור של בעלה . כשביתה התחתנה האמא לקחה הלוואה מהבנק ועבדה בשביל הבת הזאת 8 שנים. לבת יש ילדים הם הנכדים . הענין הוא שהבת הזאת כאמור פסיכופתית לא מעניין אותה שלאמא שלה יש תורים לרופאים . האשה התמימה כביכול מצדיקה את הבת ואומרת "אני צריכה לעשות למען הילדה שלי ואני אתן לה שתדרוך עלי" אבל היא אומרת את זה מתוך אילוץ למעשה, כדי להגן על הבת הפסיכופתית שלה . שכן לא יתכן שאשה עם מיחושים שחשוב לה לטפל בהם, והולכת לבדיקות, פתאום רק כשהפסיכופתית שלה באה אליה, פתאום שוכחת מהבדיקות . האשה הזאת למעשה פוחדת מהבת שלה. ומזניחה את עצמה רק תחת טרור של הבת . ומה שקורה הוא שיש לה תורים ובימים שהיא עובדת היא עובדת ובימים שיש לה קצת חופש הבת שלה באה אליה בלי הודעה מראש בלי התחשבות ובלי כלום וכך האשה הזאת התמימה שלא מעיזה לומר מילה, בעצם מפסידה את התורים שלה ולא הולכת לכלום. למעשה מדובר על מקרה בו הבת מזלזלת באמא שלה החלשה ומנצלת אותה. האם ישנם גופים חיצוניים מהמשפחה שאפשר להזמין אותם כדי לדבר עם הבת החצופה ? האם מישהו מכיר כאלה גופים ? אפילו שאפשר לשלם להם כסף כדי לדבר עם הבת החצופה ועם בעלה החצוף ?

seeyou

New member
ילדים מנצלים את ההוריים!../images/Emo150.gif

בגיל 55 האימא חייבת להתעורר,להבין שהכול תלוי רק בה! כאשר המצב יחמיר-הבת לא יתמוך בה-ואפילו לא תיפתח לה את הדלת היו מיקרים שאפילו לקחו את הדירה של ההוריים והעבירו אותם, במקרה הטוב, למוסד... הכרתי מקרה שהבן,אחרי שהביא לפשיטת רגל ,לקח להוריים את הכסף,את הבית והוא -הבן ,רכש מוניות,בנה ווילה מפוארת... וההוריים? מתו מרעב... אני,כאדם זר הייתי מביא להם,לפעמים, קצת אוכל.... כאשר דיברנו עם הבן....עשה את עצמו שלא מבין על מה מדובר... יוסי

katann

New member
שלום seeyou

עד כמה שאתה צודק אלוהים יודע . לפני ארבע שנים, ההורים של הבת הפסיכופתית, באו לבקר את הבת ובעלה ביום שבת. והבת לא פתחה את הדלת. ההורים שלה ראו את המכונית למטה . ובכל זאת האמא מכחישה ואומרת "אולי הם היו ישנים" (זה היה ביום), אולי ואולי ואולי.... הבת לא פתחה להם. האמא מקבלת ממנה המון השפלות וסובלת אבל פוחדת. המצב כבר גרוע וחמור. אתה מספר שהיית עוזר להורים נטושים.... ועכשיו זה מאוחר מידי כי הם נפטרו
. השאלה היא האם בכל אפשר לעשות משהו אולי להפעיל מישהו מבחוץ שיחליש את הטרור של הבת הזאת. אולי אולי בכל פעם שרואים את המכונית שלה, להתלונן במשטרה שהוא מפריע כדי שיהיה לה דוח... דברים כאלה שאפשר לעשות . האם היתה לך אפשרות לעשות משהו נגד הבן ולא עשית ?

meshi4

New member
אם האישה

היתה נחשבת חסרת ישע.אז אפשר היה לערב גורמים לעזרתה.

katann

New member
לא תמיד התוצאה של זה

מביאה את התוצאה הרצויה-אני במקרה יודע ממקרה אישי שזה לא עבד ובעצם הזיק רק לחסוי. לדעתי צריך להפוך דווקא את הבת לחסרת ישע ושיהיה לה אפוטרופוס שישלוט עליה (היה רצוי למנות את אמא ).

meshi4

New member
אז תפנה

ללישכת הרווחה ותתיעץ. אגב.איך לפי דעתך האמא יכולה להיות אפוטרופסית? כשהיא בעצמה זקוקה לעזרה וכל כך חלשה.

katann

New member
היי

כי האמא לא חלשה באמת . החולשה שלה מדומת למצב בו היא נתונה תחת לחץ מסיבי של הבת הכוחנית. בוודאי שאם הבת "תאבד שפיות" ודיכאון (את יודעת מה ?-הלוואי וזה יקרה !! אמן ) אז האמא שהיא טובת לב תתמנה להיות אפוטרופוסית עליה ויהיה איזון משום שהבת תעריך אותה סוף סוף כי בסך הכל האמא שלה תעשה רק דברים לטובת הבת הפסיכופטית . כעת זה לא מעניין את הבת . אבל אם הבת תהיה תחת שליטתה המוחלטת אז יקרה מצב שהבת כבר לא תכחיש את הטובות שאמא שלה עושה לה ותעריך אותה . כי היא תרד מהעץ הזה .

seeyou

New member
להתלונן למשטרה?../images/Emo150.gif-חבל על הזמן

"הם" אמורים לטפל על בעיות של הציבור הרחב.....ולא בעיה אנושית. מהכרתי של הגוף הזה -"שומר על החוק"-ממליץ לך לגשת לכותל! יש להניח שתקבלי עזרה יותר מהר אחרי טפילות מאשר מטיפול המשטרה!

למי אפשר לשלם שידבר עם הבת החצופה

אולי הכי אפקטיבי יהיה מישהו ממשפחת אלפרון... תראה - האמא בת ה55 עושה את הבחירות שלה ויודעת זאת - היא גם אומרת זאת במפורש ומציגה זאת כבחירה שלה. מה שנשאר לך זה לרחם עליה. לחיות במקומה אינך יכול ולדבר על ליבה כבר ניסית.

seeyou

New member
הכי אפקטיבי יהיה מישהו ....../images/Emo45.gif

זה נכון! ידידה שלנו,שגרה בארה"ב,השכירה את דירה שלה למשפחה "טובה"-שילמו מראש לשנה! כעבור שנה סירבו לשלם! לא עזר מכתבים של עו"ד משפט.... נאדא! אז היא קיבלה טלפון של בחור רציני עם גוף 2X2 אשר לחש רק כמה מילים, ולמחרת הסרבנים עזבו!!!!! נכון עלה לה קצת כסף אבל זה ישתלם בסופו של דבר. מה זה שוטר? "פקיד" ממשלתי, ממורמר,שלא קודם, שמביט לשעון לגמור את היום! הדמות של שוטר בסרטים דומה לדמות של רופא בסרטים במציאות ?פרט לשם אין הרבה דמיון!

למעלה