מה עושים?

תלאבובה

New member
מה עושים?

יש לי כמה בעיות, בנוגע לעבודה.. מקווה שתוכלו לעזור לי! א. הצבא פיתח בי איזו פרנואידיות (יום אחד את אמורה להיות שם, יום אחר פה.. סיפור שלם..) ולכן כל הזמן אני חושבת שאולי זו משמרתי האחרונה ושפתאום יפטרו אותי, או לחליפין יקפיצו אותי.... זה גורם למלאן תסביכי נחיתות. ב. אם אני עובדת הרבה משמרות אני מרגישה שאין לי חיים. אבל - אם אני עובדת מעט משמרות משעמם לי ואני בכלל לא מרוויחה כסף (18 ש"ח לשעה)... יש לכם עיצות?... תודה!

צומיש

New member
העיצה שלי...

תראי אל תחשבי ככה כי גם הם יפטרו אותך הם יאבדו אותך.. ולא את אותם.. הם רק עזרו לך לצבור ניסיון דבר שצריך בחוץ..
ולגבי המשמרות או שתעשי שבוע עם הרבה משמרות ושבוע בלי.. או שתציבי לך מטרה ומתי וככה תשאפי לזה.. ולא תרגישי אין לך חיים כי אחר כך תהני מכך.. בהצלחה ומקווה שעזרתי

SShirly

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני חושבת שכולם מרגישים דומה במקרים בציינת שעוברים עלייך. אני מניחה שבמידות שונות. בכל אופן, בעניין רגשי הנחיתות והפארנוידיות... הצבא שונה בהרבה דברים מהחיים האזרחים. אני חושבת שעניין הלחץ ירגע עם הזמן. את צריכה להתרגל לאזרחות קצת יותר
וזה יעלם. תני לזה זמן ואל תתני לדברים להלחיץ אותך יתר על המידה. בקשר לשעות העבודה - עבודה זה חלק מהחיים. את לא צריכה להרגיש שאין לך חיים כי את עובדת. חשבי בצורה אחרת וקצת יותר אופטימית - את עובדת-> יהיה לך כסף-> תקני בגדים, מוצרים, תלמדי, תטוסי. או כל דבר אחר שאת רוצה לעשות. חוץ מזה, העבודה היא משהו שתצטרכי לעשות כל חייך (אלא אם כן תזכי בלוטו
) ואת צריכה להתרגל לעובדה שככה זה... וזהו. אגב, אולי ההרגשה של חוסר חיים נובעת מכך שאת לא אוהבת את העבודה שלך כרגע. אולי כדאי לשקול שינוי שיביע למעט יותר סיפוק.
יהיה בסדר

בטח חשבת על זה אבל

אולי תלכי ללמוד משהו שימלא לך את הזמן מחוץ לעבודה? אפילו איזה קורס קצר במשהו שתמיד רצית לנסות, אולי בישול או יוגה... בקשר למשמרות, הבנתי שאת עובדת בארומה, אולי תנסי לדבר עם המנהל ולבקש משמרות קבועות? לא יודעת איך זה הולך....

למעלה