מה עושים?

נועה 33

New member
מה עושים?

אני פותחת את השבוע בישיבה בעבודה עם פרצוף נפוח מבכי וזקוקה לעזרתכם. אני רואה את כמויות הביציות שיש פה להרבה בנות ומרגישה שהסיכויים שלי הולכים וקטנים.עברתי כבר כמה שאיבות ולא עם הרבה ביציות אבל טיפול כמו הפעם עוד לא היה לי. אני מזריקה מתחילת המחזור כבר שבוע ימים וכמות של 4 מנוגון ויש לי היום רק 2 זקיקים.הם כבר בגודל של 13 ו-14 וזה אומר שאני מתקבת כבר לסוף הטיפול.רציתי לשאול בנות שהיו להן מעט זקיקים אם קרה ופתאום בשלב מתקדם גילו עוד כמה ובכלל מה דעתכן שווה ללכת לשאיבה בשביל 2 זקיקים? כבר שנתיים טיפולים וקשה כל כך.

נועה 33

New member
משהו? מישהו?

צנחתי בדף תחת הודעות תודות וטקסי אוסקר ואשמח גם להודות או להתעודד אם מישהו יסכים להתיחס
.

נועה 33

New member
תודה אושרת

אני אוכל לקרוא אותו רק מהבית מאוחר בערב.כרגע זה לא נפתח לי.

shirarad

New member
היי נועה../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בשאיבה ה-"לפני אחרונה" היתה איתי בחורה אשר שאבו לה 3! ביציות. האחיות נורא ריחמו עליה, וכולם סברו שהיא נורא מסכנה. התוצאות היו שהיא בהריון היום, ולי שהיו מעט יותר ביציות - התוצאה שלילית. נועה, כמות הביציות אינה חשובה האיכות חשובה. תאומים זה נפלא, לא?! אני עדין בחגיגות התאורטיות, הכנת נאומי התודה וטקסי האוסקר -אבל-מחכה בקוצר רוח לחגיגה המעשית. נועה מאחלת לך המון המון הצלחה מחזיקה לך אצבעות חזק חזק וממתינה לבשורה על פרס האוסקר שלך.
שירי

לילךפ

New member
נועל´ה בהריון ספונטני יש רק זקיק אח

אז למה שזה לא ילך לך? הרופא פעם סיפר לי שהיתה לו מישהיא בת 28 עם 30 ביציות ומכולן לא נכנסה להריון לעומת זאת היתה מישהי בת 45 שהיו לה 2 ביציות מתוכם עובר אחד ונכנסה להריון אז זה לא אומר כלום כמו שאומרים "עדיף ציפור אחת ביד משתיים על העץ" מי שמבין מבין בהצלחה לילך

נעמה2

New member
נועה יקרה

מייאש שמנסים ומנסים - ויבול הזקיקים נראה דל... א ב ל לא לשכוח - יכולות להיות "הפתעות" בשאיבה (זקיק נחבא ...) וחוץ מזה - לא צריך יותר מאחת, נכון ? את יודעת ש"תינוקת המבחנה" הראשונה - לואיז בראון, נולדה מביצית אחת שנשאבה ? אז לא להתייאש, ושיהיה בהצלחה !!!

עמית@

New member
תמיד שווה ללכת ולשאוב כי תמיד

יכולים למצוא עוד- ובשביל הסיכוי לתאומים או אפילו (עלק "אפילו") ילד אחד הכל שווה. בקשר לתחושת התסכול- אני לא ממש יכולה לעזור- כל אחד סוחב על גבו את השק שלו ממקור ראשון אני אעיד שלמרות שיש הרבה ביציות אין ולו הריון קטן לרפואה- אבל תיסכול יש המון
עמית

נועה יקרה

גם לי יש כמות ביציות מאד קטנה בכל פעם וכן - קורה שיש הפתעות לטובה (זקיק שהתחבא לו...) לדעתי כדאי בכל זאת ללכת לשאיבה, כי כמו שאומרים - מספיק זקיק אחד בשביל
אז שיהיה המון
מקווה שזהו תהיה הפעם האחרונה

נועה 33

New member
מוכנה לחתום מראש על החזרה

של שניים,אבל מי יודע מה יהיו התוצאות של ההפריות כשיש רק שני זקיקים אם באמת בזה יגמר הפעם. מישהי יודעת מבחינת אישורים של הקופה (כללית) מה קורה אם מבטלים שאיבה? זה לא נחשב במנין הטיפולים המאושרים אני מקוה. ממש לא יודעת מה לעשות.יש עוד כמה ימים להתלבט.

נועה יקרה

אל תרימי ידיים, כל זקיק הוא פוטנציאל לילד... או אפילו לשניים (תאומים זהים) אני מבינה את האכזבה, כי מזריקים ומצפים לתוצאות טובות. אני מקווה שעוד קצת יותר משבועיים תגידי לנו שהמאמץ היה שווה בהצלחה גדולה ואל ייאוש זוהרה

dandushx

New member
אל תשכחי

שבמצב הטבעי יש רק זקיק אחד כל חודש . אז פה זה לא המצב הטבעי , נכון , אבל שניים או אפילו אחד זה משהו , העיקר שלא יהיה אפס . חוץ מזה אם יש הרבה זה מבטיח הצלחה ? לאו דווקא,צריך מזל והרבה אמונה . בהצלחה

נועה, כשאני קיטרתי לרופא שלי ../images/Emo10.gif

על זה שמתוך 8 ביציות הופרו רק שתיים. הוא סיפר לי סיפור אמיתי על מטופלת שלו שהגיעה אליו במיוחד מדרום הארץ,גידלה בסה"כ זקיק אחד בלבד ואפילו כעסה נורא על זה שהטריחה את עצמה במיוחד מרחוק ושהיו לה ציפיות להצלחה גדולה הרבה יותר.הקיצר, הביצית שנשאבה הופרתה , הוחזרה לרחם, התחלקה לשניים (!) וכיום חובקת אותה מטופלת שתי תאומות זהות. מה תגידי? מסקנה - אסור אף פעם להתאכזב באמצע טיפול. לכי על שאיבה ואל תוותרי!!!!

מחזקת את ידייך והנה סיפורון קצר...

נועה יקרה, אל תתעצבי, לי יש הרבה ביציות והפריזר מלא במוקפאים אז מה? צריך רק אחד טוב ותקין שישתרש, יגדל ויצמח. ולסיפורון, יש לי חברה שעברה הפריית מבחנה והיה לה רק זקיק אחד והתלבטה קשות אם לשאוב או לא. בסוף שאבה בלי הרדמה (והתחרטה על הרגע הזה מהכאבים אח"כ), אותו זקיק הופרה, הוחזר, הושרש, התפתח ונולד תינוק מקסים, בן זכר, בריא ושלם. בקרוב אצלך.

נועה 33

New member
שני הסיפורים של רונה ויהלום

הלבישו לי חתיכת חיוך על הפנים. אצלנו העוברים לא משהו (אבל אהובים מאד) ןלכן למען העלאת הסיכוי מצפים להחזרה של כמה עוברים.אבל מרגישה טיפה יותר מעודדת והכל בזכותכם.

shirarad

New member
../images/Emo41.gifמרגש../images/Emo41.gifמדהים../images/Emo41.gifמופלא../images/Emo41.gifונפלא../images/Emo41.gif

רק יהלום שכמוך יכול למצא בכתר סיפורים מן המציאות מדהימים כל כך. שירי

נוג

New member
נועה שולחת../images/Emo100.gif אופטימיות

הי, גם לי היו חודשים שלא היה תגובה בכלל או התגובה היתה של רק שני זקיקים. לדעתי עם יש שניים זה כבר חצי הדרך, הייתי ממליצה כן ללכת על שאיבה והחזרה. כמו שהבנות אמרו מספיק רק אחד שיקלט. בהצלחה נוג

Jesi

New member
לנועה../images/Emo24.gif

בבדיקות האולטראסאונד לפני השאיבה ראו 4 זקיקים בגודל רלבנטי. בפועל נשאבו 11 ! ביציות. תמיד תמיד תיהי אופטימית !! בהצלחה

נועם@בת

New member
מה עושים? קוראים את ההודעות שלי

מלפני שנה ויותר, ומרגישים בבית
גם לי אין הרבה זקיקים לשאיבה. והם הלכו ופחתו עם הזמן, עד שהחלטתי לצאת להפסקה ארוכה במטרה לחדש את המלאי (לפי הרפואה הקונוונציונאלית זה אבסורד, אבל אני בחרתי בררפואה משלימה). חוצמזה, היו כאן כבר כמה מקרים של בנות שבזמן השאיבה גילו אצלן עוד זקיק או שנים, כך שהכל יכול להיות. בשאיבה האחרונה שלי, (או בזאת שלפניה) מתוך 4 ביציות היו רק שתים ראויות להפריה, ושתיהן אכן הופרו. כולם- הרופא בבית החולים, האחיות, המעבדה- חגגו איזה יופי שיש לי מאה אחוז הצלחה בהפריה
כלומר, הכול ענין של השקפה
זה לשא יצא מזה הריון כבר לא שייך לדיון
למיטב זכרוני היו בפורום שני מקרים בהם נשים התלבטו אם ללכת בכל לשאיבה או להזרעה בגלל מיעוט זקיקים, והשני המקרים היתה הפריה והיה הריון. הכל פתוח יקירה. לנגב את העינים ולחייך לעולם. בשלב כלשהו הוא יחייך בחזרה
נועם

למעלה