מה עושים?

ניקולי

New member
מה עושים?

זוכרים שסיפרתי לכם על ההורדה במשכורת שלי?
(יופי אני רואה שכולם זוכרים) אתמול קיבלתי את המשכורת שלי
(ממש בכיתי) יהודה אמר לי לא ללכת לעבודה היום (הוא ממש כעס
) אבל איך אפשר לא ללכת? (צריך ממש להיזהר
) הקטע שהכי הפתיע אותי
(היא הורידה לי המון על ימי מחלה
) הורידה לי 800 ש"ח (והחזירה לי רק 133.80 ) זה נראה לכם הגיוני?
אההההה ודרך אגב מצאתי את ה
הנה היא

איזה חצופה ../images/Emo46.gif

גמני כועסת לדעתי אם את כבר הולכת לעבודה לדאוג לעשות כלום ואני מדגישה כלום!!!!

ניקולי

New member
ג'ס

בוקר טוב גם לך
מה זה לא לעשות כלום?? איך אפשר??? לדעתי היא מנצלת את הזמן הזה שלפני שנה 0בפרוש ככה) היא לא משאירה לי ברירות..אם אני הולכת כעת אני מפסידה, אז מה נשאר לי? להשאר ולסבול
עד שתהיה לי שנה ואז להתחיל לא לעשות כלום!! כמו שאומרים לטפטף לה
ממש כמו חור ב
אהבלה סתומה פקידה שלא יודעת כלום!! ולאמר לך את האמת? היא רק מפסידה מזה לא אני.. וזה בדוק.. כי אם אני עוזבת אין לה אף אחת אחרת שתחזיק את המשרד כמוני!!
(והיא יודעת את זה)

כלום ...זה...

להוריד כמויות לפספס טלפונים לדחות דברים למחר כי גם מחר יש יום אין מה לעשות היא מבינה שתשארי אצלה כי המצב כזה היא לא מבינה שאת רוצה אולי לעזוב אחרי שנה... אז תלמדי אותה

בת ה י ם

New member
בוקר גשום ופקוק

ניקולי....800 ש"ח נשמע לי הרבה מידי יש חוק בנושא אם את צריכה את החוק כולל חישוב העלויות - שלחי מסר אחשב לך. ג'ס..לא יודעת מה מיקה אוכלת אבל אני במקומך לא מכניסה שום מוצר של רמדיה הבייתה, פשוט חוסר אחריות משווע מצד החברה. סי די....תגיד לי אתה עובד ממשלתי ?? כאילו מה רק בוקר.....????

ניקולי

New member
בת בת.. ../images/Emo24.gif

תודה מקסימה...אימצתי את ההצעה שלך וכתבתי לך מסר באישי..

ניקולי

New member
ג'ס יקרתי נשמתי

את יודעת שזאת לא דרך נכון??? הכי טוב זה לאמר את האמת.. והיום יצא לנו לדבר (לי ולבוסית שלי) וכנראה שהמשכורת תשתנה.. אני לא פריירית נכון?? אבל כל דבר צריך לעשות בשכל.. אסור לפספס.. ומי כמוך וכמוני יודעות שאין עבודה בחוץ לא ככה????

mariana

New member
אני חושבת שאת צריכה לאיים עליה

אם בסך הכל את עובדת טובה היא צריכה לעלות לך את המשכורת ולא להוריד. תגידי לה שבפעם הבאה אני לא אעזור לה באיתורים אם לא תעלה לך את המשכורת לפחות ל4 את יודעת כמה מרויחים על איתור אחד? לפחות 200 ש"ח אז תגידי לה שהיא חייבת לי המון, ואני את כל הכסף אעביר לך שמעת אותי???

ניקולי

New member
אם כבר מדברים.. ../images/Emo4.gif

אני חייבת לך יותר.. מרינוש אולי זאת ההזדמנות שלי להודות לך על העזרה שלך ועל הסבלנות שלך למצוא את אשר אני מחפשת ... מצטערת שלפעמים זה קצר (השיחות האלו)אבל את יודעת שאני מאוד אוהבת אותך
ושוב תודה!! בקשר למשכורת שלי.. אני מאמינה שיהיה בסדר היום דיברתי איתה שוב אומנם בכעס אבל אמרתי את מה שאני מרגישה!! מקווה היא תחשוב על זה והתשובה תהיה חיובית... ושוב אוהבת ניקול*

למעלה