מה עושים????????

• פותח הנושא li.g
  • פורסם בתאריך

li.g

New member
מה עושים????????

שלום לכל הותיקים והותיקות, עוברים עליי ימים לא קלים. אז בקצרה ולמי שלא מכיר אותי אני אם חד הורית לתינוק בן שנה וחצי. בדצמבר קבעו לאבא לשלם מזונות זמניים על סך 1,200 ש"ח והשופטת אמרה כי בדיון הבא (במרץ) יתווספו עזרה בשכ"ד ומעון, שהסכום יהיה כ- 2,000 ש"ח. הדיון במרץ נדחה לאפריל ועכשיו ליוני. במהלך אפריל האבא עבר בדיקות רפאויות וגילו כי יש לו ניוון שרירים. בדיון ביוני יבוא עם הממצאים האלו ומה אז? לא יהיה חייב לשלם מזונות? יופחתו המזונות? כמו כן, החודש עדיין לא שילם את המזונות, לאן עליי לפנות ועם מי יש להתייעץ על מנת לגרום לו לשלם? הוא מתחמק משיחות טלפון שאני עושה אליו. תודה מראש.

רותם111

New member
אני ממליצה לך בחום לפנות לעו"ד

אם אין ידך משגת את תמיד יכולה לפנות ללשכה לסיוע משפטי. ניתן לפתוח נגדו בהליכים של הוצאה לפועל. כמובן ניתן לפנות במקביל למוסד לביטוח לאומי. בכל מקרה אני ממליצה לך לשאול בפורום של דיני משפחה.

מה עושים ????????

עפ"י המידע שמצויין מדברייך הרי שלא יתכן כי לא תקבלי מזונות כלל. אם אבי הילדה מתנגד ומתחמק תוכלי לפנות למוסד לביטוח לאומי (כשאין שביתה) הם ישלמו לך את המזונות ויגבו זאת ממנו בדרכים שונות, כולל הוצאה לפועל ומשפט וכו'

li.g

New member
יש לציין שכרגע כן משלם...

אבל מה קורה כשהמצב יהיה ממש גרוע בשביל לעבוד?

יסמין43

New member
האם את יכולה להסתדר בלי המזונות?

אם כן - אני מאוד ממליצה לרדת מהעניין. סתם גורם שלילי בתוך החיים שלך. אם לא - אזי לנוכח העובדה שגילו אצלו ניוון שרירים, ספק אם תראי ממנו מזונות עוד זמן רב. לכן כדאי שתבררי מהן האלטרנטיבות. תשאלי בביטוח לאומי, תחשבי אולי איך להגדיל את הכנסתך, וכולי. באופן כללי, אני מאוד-מאוד נגד הליכים משפטיים. להימנע מהם ככל האפשר. סתם גורם שמעכיר את החיים.

למעלה