מה עושים?

Boscorelli

New member
בnypd זה 10-13 סתם שתדעו

לפי דעתי גם בארץ צריך לעשות ככה למשל ב NYPD זה: 10-4 זה אישור 10-63 הפסקת אוכל 10-85 מרדף 10-13 סכנה לשוטרים טו ירי על שוטרים ויש עוד למא יש לי דף שלם עם הסברים

אפיגר

New member
לא בגלל הלחצן מצוקה

ברגע שלחצת איבדת את הקשר הישיר עם אלה השוטרים שצריכים לסייע לך, ואם הם לא מצאו את מקומך, נשרפת.אלא אם תכבה ותדליק שוב את המכשיר, בהזדמנות אני ישאל את משה וייס על העניין או שמתנדב יעשה את זה שלום לך.אפיגר

מתנדב

New member
אפיגר, כתבתי לך תשובה

לגבי השאלה הדחופה ששאלת בפורום, ביררתי בשבילך את הנושא, ואתה מוזמן לקרא את ההודעה.....

שימוש בנשק.........................

שימוש בנשק מותר רק כאשר קימת שכנה מוחשית עליכם (מתנדבי משמר אזרחי) או על אלה שבטוחונם בידכם ואין דרך אחרת למנוע זאת....

ilancoll

New member
שים לב

לדעתי מישטרה זה לא מקום לנוער אבל אתה מתנדב ולזה אני מצדיעה לך אני מתנדב כבר 11 שנה עם לא מעט מעצרים של סחרי סמים גנבי מכוניות פורצים ואף אנס אחד או שתיים ולא מעט תעודות הוקרה דבר כזה הוא איום לכל דבר וענייןובנוסף הפרעה לשוטר בתפקידו(תקראה מאחורי תעודת המינוי שלך למתדנב סמכיות וחובות שוות לשל שוטר כאשר הוא בתפקיד דגש בתפקיד) כלומר עברה פלילית שסופה מעצר החשוד עם אתה חושב שאתה לא יכול להסתדר לבד בשביל זה יש מכשיר קשר תקראה לניידת אזורית או לקצין יחידה שיגעו ויעזרו לך(השוטרים בטוח ידעו מה לעשות) בכול מקרה עדיף שהחשוד לא ימשך בדרכו ככה לומד כי הוא יכול "לשחק" בכם כמה שירצה על תיכנס למקרה כה נער שנקלע למלחמת כנופיות תכנס כ איש חוק בעל סמכות ותציג זאת כך תהיה החלטי שוב לא יכול לבד תזמן כמה נידות שצריך על תפחד "להטריד" את השוטרים לא יכול להחזיקו במקום תן לו ללכת תעקוב אחריו עד אשר השוטרים מגעים והם יבצעו את המעצר ולכול החכמים שמוש בנשק הוא מוצא אחרון שכול הדברים האחרים לא צלחו יש לך אלה תשתמש בה יש לך פנס "מגלייט" תשתמש בו הכלב נתן לך ביס תירה בו(ולא בחשוד)

ilancoll

New member
לחצן מצוקה

לחצן המצוקה תפקידו "לקטוע" את כול הדוברים בקשר ולתת למי שלחץ גל פתוח לכמה שניות לדווח במוקד המחוזי רואים את מספר המכשיר אבל יודעים למי הוא שייך רק עם אתה מצוות במחשב (כמו שאני יודע מתנדבים קלסים לא ניכנסים לציוות) לא חייבים לכבות ולהדליק את המכשיר במוקד יכולים להפסיק זאת לבד הוא יעשה כך רק לאחר שמחזיק הקשר עלה בגל ודווח

למעלה